Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Σοφάδων: Διακοπή αντλιοστασίων την Κυριακή (11/7) για 12 ώρες για την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου Κύριο

  • 9 Ιουλίου 2021, 15:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Αγροτικά
Δήμος Σοφάδων: Διακοπή αντλιοστασίων την Κυριακή (11/7) για 12 ώρες για την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου

.

Παρεμβάσεις στο αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων με στόχο τον εμπλουτισμό και την εξισορρόπηση του δικτύου  και την ομαλοποίηση της άρδευσης συναποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην ΠΕ Καρδίτσας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου, του Αντιδημάρχου Σοφάδων κ. Παναγιώτη Κεφαλά και του του προέδρου του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπυρ. Γιωτάκου.

 

Στη σύσκεψη  αναλύθηκε η τρέχουσα κατάσταση  και οι συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω των μεγάλων απαιτήσεων σε νερό που παρατηρούνται.

Οι έντονες και παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασιές, έχουν ως συνέπεια, το αρδευτικό δίκτυο  να δέχεται τεράστια πίεση.

Για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν και την εξομάλυνση της αρδευτικής διαδικασίας ελήφθη κοινή απόφαση  την Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις  7:00 το πρωί  έως 7:00 το απόγευμα, να σταματήσει η λειτουργία όλων των αντλιοστασίων που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Σοφάδων.

Ο Δήμος Σοφάδων καλεί τους παραγωγούς να σταματήσουν την άρδευση το παραπάνω χρονικό διάστημα ενώ ο εντοπισμός παραβάσεων θα επιφέρει πρόστιμα σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό άρδευσης.

Παρακαλούνται όλοι οι αρδευτές για την τήρηση των αποφάσεων, προς όφελος όλων των δημοτών.

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στους Σοφάδες Ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στους Σοφάδες
    28 Οκτωβρίου 2026, 11:50
  • Δήμητρα Δασκαλάκη - Αναγνωστοπούλου: "Μία προσωπική, αληθινή ιστορία" Δήμητρα Δασκαλάκη - Αναγνωστοπούλου: "Μία προσωπική, αληθινή ιστορία"
    27 Οκτωβρίου 2026, 19:17
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (29/10) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων και κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (29/10) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων και κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας
    27 Οκτωβρίου 2026, 16:16
  • Στα 2,5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον βόρειο τομέα της Π.Ε. Καρδίτσας Στα 2,5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον βόρειο τομέα της Π.Ε. Καρδίτσας
    27 Οκτωβρίου 2026, 10:47
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva