Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόλος: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή.... πέταξε στα 5,93! Κύριο

  • 29 Ιουνίου 2024, 22:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα
Βόλος: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή.... πέταξε στα 5,93!

..

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ (5,93 μ.), ένα ρεκόρ αγώνων και δύο προσπάθειες στα 6,00 μ. – για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός της παρουσίας του Εμμανουήλ Καραλή στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Ο αθλητής συνέχισε το ξέφρενο σερί, το οποίο ξεκίνησε στην ουσία στη Ρώμη αποζημιώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ο έμπειρος αθλητής ξεπέρασε τα 5,93 μ. και βελτίωσε το δικό του 5,92 μ., που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Ο 25χρονος αθλητής στη συνέχεια δοκίμασε στα 6,00 μ.. για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα. Μάλιστα το πρώτο από τα δύο άλματα που δοκίμασε ήταν αρκετά καλό, αφού ανέβηκε πάνω από τον πήχη.

Ο Καραλής είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Καραλής βελτίωσε και το ρεκόρ διοργάνωσης, που ήταν 5,82 μέτρα.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40 μ. με ένα άκυρο άλμα έπειτα συνέχισε στα 5,62 μ., 5,72 μ., και 5,93 μέτρα.

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Με απόλυτη επιτυχία οι Πανθεσσαλικοί Αγώνες Στίβου κατηγορίας Κ14 στο ΔΑΚ Καρδίτσας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Με απόλυτη επιτυχία οι Πανθεσσαλικοί Αγώνες Στίβου κατηγορίας Κ14 στο ΔΑΚ Καρδίτσας
    2 Νοεμβρίου 2026, 14:06
  • Νικητής στο Diamond League των Βρυξελλών ο Καραλής! Νικητής στο Diamond League των Βρυξελλών ο Καραλής!
    4 Σεπτεμβρίου 2026, 22:54
  • Μεσογειακοί Αγώνες: 7ος στον τελικό των 100μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης - Ασημένιο μετάλλιο για Εμμανουηλίδου και Φραντζεσκάκη Μεσογειακοί Αγώνες: 7ος στον τελικό των 100μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης - Ασημένιο μετάλλιο για Εμμανουηλίδου και Φραντζεσκάκη
    30 Αυγούστου 2026, 21:58
  • Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20μ. και νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20μ. και νέο πανελλήνιο ρεκόρ!
    27 Αυγούστου 2026, 22:48
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva