.

Καρδίτσα: Εκατοντάδες αθλητές στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων (+Βίντεο)

Με 348 αθλητές  να συμμετέχουν από τους οποίους 28 Καρδιτσιώτες,  ξεκινά το προσεχές Σάββατο, 15 Ιουνίου, το 32ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Καρδίτσας.

Εκπληκτική και η Ντρισμπιώτη στη Λιθουανία - 9η θέση και εισιτήριο για το Παγκόσμιο στη Ντόχα!

Μετά τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που το πρωί της Κυριακής (19/5) έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο της Ντόχα το απόγευμα της ίδιας ημέρας και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με εκπληκτική προσπάθεια τερμάτισε 9η στα 20 χλμ βάδην που πραγματοποιήθηκαν στο Άλιτους της Λιθουανίας και έκλεισε εισιτήριο για το Παγκόσμιο!

Παπαμιχαήλ, Ντρισμπιώτη και Τσινοπούλου αναχωρούν για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην στη Λιθουανία

Για τη Λιθουανία αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (18/5) η εθνική μας ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, το οποίο θα γίνει την Κυριακή (19/5) στο Άλιτους.

Με τριπλέτα Καρδιτσιωτών η Εθνική στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην!

Με τη συμμετοχή των Τσινοπούλου, Παπαμιχαήλ και Ντρισμπιώτη η Εθνική ομάδα βάδην θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στο Άλιτους της Λιθουανίας στις 19 Μαΐου.

Χρυσοί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην Τσινοπούλου και Παπαμιχαήλ

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην και μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ έγινε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με την ελληνική ομάδα να κατακτά δύο χρυσά μετάλλια με τους Καρδιτσιώτες αθλητές Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και Πένυ Τσινοπούλου ενώ άτυχη στάθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που εγκατέλειψε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ