Βραβεύθηκε για την προσφορά του στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Βετεράνων ο Βησ. Ζησόπουλος

Ο ιδρυτής και τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου Συμεών Συμεωνιδης με τον νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας Ηλία Καφφέ και πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, βράβευσαν τον Βησσάρη Ζησοπουλο, μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου και μέλος ΔΣ ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μετά το πέρας τον Βαλκανικών Αγώνων Στίβου Βετεράνων στο Καυτατζόγλειο στάδιο για την πολύτιμη προσφορά του στους αγώνες.

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Οικονομική επιβράβευση στους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση της να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και να ανταμείψει τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν μετάλλια εντός του 2022, σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.

Διευκρινιστική ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Σε συνέχεια δηλώσεων και δημοσιευμάτων που λανθασμένα αναφέρουν ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Ολυμπιακών Υποτροφιών της ΔΟΕ λόγω ηλικίας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θέλει να επισημάνει ότι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα από το ξεκίνημα του και εισπράττει το ποσό που δικαιούται.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Χρυσή στον ακοντισμό η Ελίνα Ντζένγκο!

Η Ελίνα Τζένγκο κλήθηκε τη φετινή σεζόν να διαχειριστεί την πίεση και το βάρος μιας μεγάλης επίδοσης. Την ανάγκη που ένιωθε η ίδια να την επιβεβαιώσει σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για τη Στεφανίδη!

Η ενέργεια της, το πάθος της, ο τρόπος που προκαλεί τον εαυτό της να προσπαθήσει για το καλύτερο είναι και ορισμένοι από τους λόγους που την έχουν φέρει σήμερα μέχρι εδώ και την έχουν αναδείξει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ