.

Πολύ καλή εμφάνιση και ένα μετάλλιο από τους δύο αθλητές του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Σλοβενία

Σε μια εξαιρετική διοργάνωση, η οποία φιλοξενήθηκε σε ένα πολύ όμορφο στάδιο αποκλειστικά στίβου (Kladivar), είχαν την τύχη να συμμετάσχουν οι δύο διαχρονικοί αθλητές του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας.

Οι διαχρονικοί αθλητές του Ν. Καρδίτσας που θα αγωνιστούν στο 28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σλοβενίας

Mε δύο (2) άλτες θα εκπροσωπηθεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας στους 28ους Βαλκανικούς αγώνες διαχρονικών αθλητών.

Ανοιχτή επιστολή του Σ.Ε.Β.Α.Σ. στο Δήμαρχο Καρδίτσας: «Ποιος έκλεισε το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας;»

Mε έκπληξη διαπιστώσαμε και χωρίς καμία ενημέρωση από τους υπευθύνους ότι το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας έκλεισε, την Παρασκευή 31/08, για άγνωστο χρονικό διάστημα.

3ο διαμάντι για την Κατερίνα Στεφανίδη - Κυρίαρχη η Ελλάδα στο άλμα επι κόντω την 4ετία

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε ιστορία χθες στη Ζυρίχη κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο διαμάντι στην καριέρα της 2016-2017-2018 και παράλληλα χαρίζει στη χώρα μας το τέταρτο αφού ένα ακόμη έχει κατακτήσει η Νικόλ Κυριακοπούλου το 2015 κάνοντας την χώρα μας κυρίρχη στο επί κοντώ γυναικών.

2η θέση στα 5χλμ βάδην για Τσινοπούλου και Παπαμιχαήλ

Στο αγώνισμα τον 5 χλμ βάδην αγωνίσθηκαν το Σάββατο 9 Ιουνίου στην πόλη Σίμνας της Λιθουανίας και μετά το αγώνισμα των 20 χλμ βάδην της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Παναγιώτα Τσινοπούλου.

Πήρε αυτό που ήθελε στη Λιθουανία η Ντρισμπιώτη - Καλή εμφάνιση και για τον Παπαμιχαήλ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη του Φωκιανού Καρδίτσας ξεχώρισε όπως αναμενόταν στο φεστιβάλ βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, αφού με 1 ώρα 32.33 έκλεισε θέση για την ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ