ΣΕΓΑΣ: Δεν θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες η εθνική ομάδα ανδρών - γυναικών

Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποίησε ότι η εθνική μας ομάδα Α/Γ δεν θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στη Ρουμανία, για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Νικητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 20 χλμ βάδην Αλ. Παπαμιχαήλ και Αντ. Ντρισμπιώτη!

Από ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσαν στην συλλογή τους Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην το πρωί της Κυριακής (9/8) και στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

Αργυρό μετάλλιο για τον Σωτήρη Λεοντίδη και 4η θέση για την Ξένη Λεοντίδη στο άλμα τριπλούν

Σημαντικές επιδόσεις πετύχαν στο άλμα τριπλούν τα αδερφια Σωτήρης και Ξένη Λεοντίδου του Ωρίωνα Α.Σ. Καρδίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (1-2/8) στα Ιωάννινα.

Πανελλήνιο ρεκόρ η Φιάσκα στα 10.000 βάδην Κ20 - Μετάλλια για Γατή και Φλώρου του Φωκιανού

Ένα μεγάλο ρεκόρ πέτυχε στα 10.000μ βάδην γυναικών Κ20 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Ιωάννινα η Ολγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) η οποία τερμάτισε σε 46.21.46 καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας μετά από 19 χρόνια!

Δύο αργυρά και ένα χάλκινο για τους Καρδιτσιώτες αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18

Δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο κατέκτησαν Καρδιτσιώτες αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 (Παίδων/Κορασίδων) που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/7) στη Λάρισα.

Διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ στα 10.000 μ. βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Εξαιρετική εμφάνιση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας που διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ στα 10.000 μ. βάδην στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Οι επιδόσεις των Καρδιτσιωτών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (Κ-16) στα αγωνίσματα της Κυριακής

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της Θεσσαλίας, της Θεσσαλονίκης και της Δυτ. Μακεδονίας.

Σημαντικές επιδόσεις το Σάββατο (11/7) από τους νεαρούς αθλητές (Κ-16) της Καρδίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Σε πέντε ομίλους σε ιάσιθμες πόλεις διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν.

Ανοίγει το Δ.Α.Κ. από 5 Μαΐου για την κατ' εξαίρεση άθληση πέντε αθλητών του στίβου

Συνολικά 171 αθλητές και αθλήτριες περιλαμβάνει η λίστα, που απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και αφορά αθλητές και αθλήτριες που προτείνεται να έχουν πρόσβαση στα στάδια της χώρας στην πρώτη φάση επανεκκίνησης του αθλητισμού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ