Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς Μάρτιο του 2026 οδεύει η τελετή ονοματοδοσίας του ΔΑΚ σε Αντιγόνη Ντρισμπιώτη Κύριο

  • 7 Δεκεμβρίου 2025, 20:50
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα
Προς Μάρτιο του 2026 οδεύει η τελετή ονοματοδοσίας του ΔΑΚ σε Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

..

Τον προσεχή Μάρτιο (2026) θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του ΔΑΚ σε «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη».

Όπως ήδη σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, η πινακίδα που θα φέρει το όνομα της Καρδιτσιώτισας πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην, έχει ήδη τοποθετηθεί πάνω από τα εκδοτήρια εισιτηρίων και περιμένει τα αποκαλυπτήρια, την Άνοιξη του 2026, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε συνάντηση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ευθυμίου. Από την πλευρά της αθλήτριας ζητήθηκε να δημιουργηθεί κάτι που να φανερώνει τον λόγο που παίρνει το όνομά της το γήπεδο και η ιδέα που "έπεσε" από μέρους της είναι ένα γκράφιτι που θα την απεικονίζει να αγωνίζεται.

Επίσης, ζήτησε να υπάρξει πρόβλεψη στην τελετή να παραστούν πολλά παιδιά, από σχολεία της περιοχής μας σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και να ασχοληθούν με το βάδην όσο το δυνατόν περισσότερα.

Τα παραπάνω μας τα επιβεβαίωσε η πρωταθλήτριά μας, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι τα αιτήματά της δεν βρίσκουν αντίθετο τον Δήμο και αναμένεται να έρθουν προς συζήτηση στα αρμόδια όργανα του Δήμου, πιθανόν και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Π.Κ.

Τελευταία τροποποίηση στις7 Δεκεμβρίου 2025, 20:51

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για τις επιτυχίες αθλητών/τριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2026 Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για τις επιτυχίες αθλητών/τριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2026
    20 Αυγούστου 2026, 12:12
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή
    17 Αυγούστου 2026, 08:00
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: 6η η εθνική ομάδα με Σωτ. Γκαραγκάνη στα 4Χ100 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: 6η η εθνική ομάδα με Σωτ. Γκαραγκάνη στα 4Χ100
    15 Αυγούστου 2026, 23:55
  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: 8ος στον τελικό του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης! Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου: 8ος στον τελικό του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης!
    15 Αυγούστου 2026, 23:38
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva