Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε καλό δρόμο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το Παγκόσμιο του Τόκιο Κύριο

  • 1 Μαρτίου 2025, 22:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα
Σε καλό δρόμο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το Παγκόσμιο του Τόκιο

..

Την έβδομη θέση με επίδοση 1.29.16 κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας στον πρώτο αγώνα βάδην 20χιλ. του World Athletics Race Walking Tour Gold meeting of 2025, στην πόλη Taicang της Κίνας, ανάμεσα σε 100 περίπου βαδίστριες.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύλλογός της, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια, η Ντρισμπιώτη είχε να βαδίσει τόσο γρήγορα από τον Μαΐο του 2023 και έδειξε, παρόλο που δεν ήταν αγώνας στόχος της, ότι η προετοιμασία της ενόψει Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου που θα γίνει στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο, είναι σε πολύ καλό δρόμο.

“Από το 5ο χιλιόμετρο και μετά διαπίστωσα ότι δεν πονάω και ήμουν κοντά στο πρώτο γκρουπ οπότε κυνήγησα την κούρσα. Ένιωσα καλά το κορμί μου οπότε βγήκε και η επίδοση”, είπε η Ντρισμπιώτη για τον αγώνα της στην Κίνα που ανήκει στα Gold Tour του World Race Waking.

Πρώτη στον αγώνα ήταν η συναθλήτριά της Ντρισμπιώτη στο γκρουπ του Μπρεντ Βάλανς, η Αυστραλή Τζεμάιμα Μόνταγκ με 1 ώρα 27:20.

Ο επόμενος αγώνας για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει προγραμματιστεί για τις 16 Μαρτίου στην Ιαπωνία.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις1 Μαρτίου 2025, 23:14

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Με απόλυτη επιτυχία οι Πανθεσσαλικοί Αγώνες Στίβου κατηγορίας Κ14 στο ΔΑΚ Καρδίτσας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας: Με απόλυτη επιτυχία οι Πανθεσσαλικοί Αγώνες Στίβου κατηγορίας Κ14 στο ΔΑΚ Καρδίτσας
    2 Νοεμβρίου 2026, 14:06
  • Νικητής στο Diamond League των Βρυξελλών ο Καραλής! Νικητής στο Diamond League των Βρυξελλών ο Καραλής!
    4 Σεπτεμβρίου 2026, 22:54
  • Μεσογειακοί Αγώνες: 7ος στον τελικό των 100μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης - Ασημένιο μετάλλιο για Εμμανουηλίδου και Φραντζεσκάκη Μεσογειακοί Αγώνες: 7ος στον τελικό των 100μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης - Ασημένιο μετάλλιο για Εμμανουηλίδου και Φραντζεσκάκη
    30 Αυγούστου 2026, 21:58
  • Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20μ. και νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20μ. και νέο πανελλήνιο ρεκόρ!
    27 Αυγούστου 2026, 22:48
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva