Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έναρξη προπονήσεων για την Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα με άρωμα ...Μονακό! Κύριο

  • 23 Αυγούστου 2016, 09:36
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ερασιτεχνικό

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων για την περίοδο 2016-2017. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδος και ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 23 Αυγούστου στις 20.00 στο γήπεδο του δημοτικού διαμερίσματος Σταυρού.

Την πρώτη προπόνηση της ομάδος θα καθοδηγήσει ο επί χρόνια προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού και παλιός άσσος των ερυθρολεύκων Γιώργος Βαΐτσης, γνωστός για το ιστορικό εκτός έδρας τέρμα-πρόκριση που πέτυχε απέναντι στην πανίσχυρη Μονακό του 1992. Φέρει, επίσης, και το άτυπο ρεκόρ του νεότερου παίκτη που έχει σκοράρει σε ντέρμπυ «αιωνίων», το 1986, σε ηλικία μόλις 18 ετών! Ο Γιώργος Βαΐτσης, όμως, έχει ιδιαίτερη σχέση και με το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς είναι προπονητής της ομάδας της Γλυφάδας που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως και την προηγούμενη, προπονήτρια στη Σχολή του Ολυμπιακού θα είναι η κ. Ίβανα Ζντράβκοβιτς, απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος «UEFAC». Η Ίβανα έχει διακριθεί για την υψηλού επιπέδου αγωνιστική της παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, μετρώντας συμμετοχές στο championsleagueγυναικών, στην εθνική ομάδα της Σερβίας και στην Α’ Εθνική Ελλάδος. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον παιδικό αθλητισμό παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η «πρώτη» της Τρίτης θα έχει, όμως, και μία νέα παρουσία για το προπονητικό επιτελείο της Σχολής του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την κ. Γιόβανα Σρετένοβιτς απόφοιτο γυμναστικής ακαδημίας του Πανεπιστημίου Nis, με εντυπωσιακή παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα Σερβίας, κάνοντας 2 ντάμπλ και πετυχαίνοντας σε 117 αναμετρήσεις 109 τέρματα! Η Γιόβανα έχει φορέσει 40 φορές τη φανέλα της εθνικής Σερβίας και έχει επίσης αγωνιστεί στο championsleagueγυναικών και την Α’ Εθνική Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον παιδικό αθλητισμό. Το προφίλ της ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Σχολής να συνεργάζεται με καλλιεργημένους, νέους και φιλόδοξους προπονητές, που θα εκμεταλλευτούν τα εργαλεία και τη δυναμική του Ολυμπιακού προς όφελος των παιδιών της Καρδίτσας.

Η πρώτη προπόνηση της Σχολής την Τρίτη στις 20.00 στο γήπεδο του δημοτικού διαμερίσματος Σταυρού, είναι ανοικτή για κάθε γονέα που επιθυμεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού και να έρθει σε επικοινωνία με τους προπονητές και τη διοίκηση της Σχολής. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6972 55 25 26 - 6955 152 149.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Νικηφόρο το νέο φιλικό για την Α.Ε. Μουζακίου Νικηφόρο το νέο φιλικό για την Α.Ε. Μουζακίου
    5 Σεπτεμβρίου 2026, 21:34
  • Πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις σε κύπελλο ερασιτεχνών και πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ (+Φωτο) Πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις σε κύπελλο ερασιτεχνών και πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ (+Φωτο)
    3 Σεπτεμβρίου 2026, 19:54
  • Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου οι αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνών για Δόξα Μασχολουρίου και Ατρόμητο Παλαμά Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου οι αγώνες κυπέλλου ερασιτεχνών για Δόξα Μασχολουρίου και Ατρόμητο Παλαμά
    3 Σεπτεμβρίου 2026, 14:03
  • Κληρώνει την Πέμπτη (3/9) για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ και το κύπελλο Κληρώνει την Πέμπτη (3/9) για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ και το κύπελλο
    1 Σεπτεμβρίου 2026, 21:33
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva