Ηλίας Χατζής: "Ανοιχτή επιστολή"

Στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ της ΝΤΡΟΠΗΣ, στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ και μετά από όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν, συμβαίνουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιθυμώ διακαώς να εκφράσω ορισμένες σκέψεις μου, σε σχέση με τη διαιτησία και αποκλειστικά γι αυτήν, αφού, εάν κάποιος επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα του τελικού, θα έπρεπε να συγγράψει βιβλίο που θα γινόταν ανάρπαστο παγκοσμίως.

Ηλίας Χατζής: "Νομιμότητα ή ασυδοσία και παρανομία;"

Με έκπληξη πληροφορούμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ ότι οι κατά τόπους ΕΠΣ, είναι αντίθετες με το μητρώο των σωματείων και γι’ αυτό προσφεύγουν(φιλικά σωματεία προς τις ΕΠΣ) στο διαιτητικό δικαστήριο για να επιτραπεί να ψηφίσουν τα μη εγγεγραμμένα σωματεία.

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ Καρδίτσας στις ομάδες που διακρίθηκαν την σεζόν 2021-2022

Τώρα που τα τοπικά μας Πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ερασιτεχνών έλαβαν τέλος, η Ε.Ε της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ οφείλει να συγχαρεί δημόσια , όλα τα Σωματεία – Μέλη της που πήραν μέρος και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων Ποδοσφαίρου, την ανάδειξη των Πρωταθλητών όλων των κατηγοριών και του Κυπελλούχου ,το αίσιο τέλος και τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων 2021-2022.

Κάλεσμα της ΕΠΣ Καρδίτσας στους φιλάθλους για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας, απευθύνει κάλεσμα για την Τρίτη 3-5-2022 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο, σε όλους τους φίλους και τις φίλες του πιο δημοφιλούς αθλήματος του ποδοσφαίρου, τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες, τα Σωματεία, τους μαθητές και τους αθλητές των άλλων αθλημάτων, να δώσουν το παρών και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, τον τελικό ενός θεσμού και μιας κορυφαίας διοργάνωση, μετά τα πρωταθλήματα.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων για την άνοδο των ομάδων Α.Ο. Μελισσοχωρίου, Α.Ο. Σοφάδων 2018 και Α.Ο. Νέου Ικονίου

O Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις ποδοσφαιρικές ομάδες, ΑΟ Μελισσοχωρίου  πρωταθλητή του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής για την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική,  ΑΟ Σοφάδων 2018 πρωταθλητή του Β΄ ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής και ΑΟ Νέου Ικονίου που μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, επέτυχαν την άνοδό τους στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για το θάνατο του 16χρονου Τριαντάφυλλου Εκκλησιάρχη

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της, εκφράζει η Ε.Ε της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στην οικογένεια του αδικοχαμένου 16 χρόνου Τριαντάφυλλου Εκκλησιάρχη και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΑΜΑ της οποίας ήταν αθλητής.

Σύνδεσμος προπονητών: Πρόσκληση μελών σε έκτακτη γενική συνέλευση

Καλούνται τα Μέλη μας σύμφωνα με τα άρθρα 12,13 και 14 του Καταστατικού μας σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10-4-2022 , ώρα 17.00 μ.μ ,στην Καρδίτσα , γήπεδα Αγίου Νικολάου (Ενωσιακό Γήπεδο).

ΕΠΣ Καρδίτσας: Παραίτηση μέλους της Ε.Ε., διεξαγωγή κλήρωσης και κλήσεις σε απολογία ποδοσφαιριστών της Κ-17

 Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας, κατά την χθεσινή τακτική συνεδρίαση της, Δευτέρα 4-4-2022, έκανε ομόφωνα αποδεκτή, την από 22/2/2022, αίτηση παραίτησης του μέλους αυτής Μπουντούρη Άγγελου, καθώς και από τις Επιτροπές αυτή, όπως ο ίδιος ζήτησε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ