Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Β. Τσιαμούλης για το ειδικό επίδομα που δόθηκε στα μέλη λόγω της πανδημίας

Επειδή έγινα δέκτης ευχαριστιών προσωπικά στους λογαριασμούς μου στα μέσα δικτύωσης από Μέλη του Συνδέσμου μας ,που έλαβαν το ΕΙΔΙΚΌ ΕΠΊΔΟΜΑ λόγω της Πανδημίας,

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας στον Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής Χρ. Δήμου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής Δήμου Χρήστο για τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με την τροποποίηση καταστατικών σωματείων

Σας κάνουμε γνωστό ότι πως βάσει του νέου αθλητικού νόμου υπ. αριθμ. 4726 όπως αυτός δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 18/09/2020 (Τεύχος Α΄. 181/18.09.2020) και βάσει του άρθρου 30 (μεταβατικές διατάξεις) έως τις 30.06.2021,

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για το θάνατο του Αθανάσιου Γούλα

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Ε. Ε και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του παράγοντα του σωματείου ΑΙΑΣ ΜΑΡΑΘΕΑΣ Αθανασίου Γούλα.

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Ο. Αετός Καλλιφωνίου

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε στις 28/1 ο ΑΟ Αετός Καλλιφωνίου, με την παρουσία μελών του ΔΣ και εκπρόσωπο των παικτών της ομάδας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Χατζή προς τον Υφυπουργό αθλητισμού για τα προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας

Κε Υπουργέ, ως πρώην πρόεδρος του Σ.Δ.Π ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ S/L , αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ σε σας, προκειμένου να εκθέσω ορισμένες σκέψεις και απόψεις, σχετικά με τη διαιτησία, ως απαύγασμα και απόρροια της μακρόχρονης παρουσίας και εμπειρίας μου στο χώρο αυτό.

Αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών της ΕΠΣ Καρδίτσας

Σε συνέχεια των εξαγγελιών της Κυβέρνησης, σχετικά με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την COVID-19 και την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας προβαίνει στην αναστολή λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της έως και τις 30 Νοεμβρίου.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναστολή πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου - Επιτρέπονται μόνο προπονήσεις

Με ανακοίνωσή της προς τα σωματεία μέλη της η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν από σήμερα 3 Νοεμβρίου για τον περιορισμό του Covid-19.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ