Έλεγχος δειγμάτων χλοοτάπητα για το γήπεδο του αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου

Θέμα χρόνου (λίγου) είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου (πρώην γήπεδο ΕΠΣΚ), του Δήμου Καρδίτσας αλλάζοντας δραματικά προς το καλύτερο τόσο την εικόνα, όσο και την χρηστικότητα του χώρου.

Α.Σ. Αναγέννηση: Πρόσκληση σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας (οδός Ιεζεκιήλ, αριθ. 44 , Ισόγειο), στις 18 Ιουλίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 , με τα παρακάτω ορισμένα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α.Σ. Αναγέννηση: "Δεκτή η παραίτηση του κ. Ρόβα"

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε την Κυριακή 21/6 μεταξύ του προέδρου της ΑΣΑ και του κ. Γ. ΡΟΒΑ - με πρωτοβουλία του δευτέρου - δηλώθηκε και έγινε δεκτή, η παραίτηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας ποδοσφαίρου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων !!!

Ο Α.Σ. Αναγέννηση για τις συναντήσεις του προέδρου Θ. Καραμπέκου στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Αναγέννησης Θεμιστοκλής Καραμπέκος, μετά την απόφασή του να συνεχίσει αυτό που άρχισε πριν ένα χρόνο, την ενεργοποίηση ξανά και την άνοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Στις κάλπες τη Δευτέρα (15/6) τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου

Στις κάλπες θα βρεθούν την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρες 3-5 μ.μ. τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας με την διαδικασία να πραγματοποιείται στα γραφεία του Συνδέσμου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ