ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου

Λόγω του αγώνα Κυπέλλου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ την Τρίτη 25-1-2022, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 26-1-2022 θα διεξαχθούν οι παρακάτω πρώτοι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Επανεκκίνηση πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΠΣΚ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων δικαιοδοσίας της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 8-9 Ιανουαρίου

Ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιθούν αγώνες στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ λόγω COVID-19 όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/1) από την διοργανώτρια.

Ηλίας Χατζής: "Που βαδίζει η Καρδιτσιώτικη διαιτησία;"

Με αισθήματα θυμού, στενοχώριας, έντονης ανησυχίας  και δικαιολογημένου δέους  παρακολουθώ την , ολοένα και περισσότερο,  καθοδική πορεία της ελληνικής διαιτησίας και με λύπη μου, ως στέλεχός της στο κοντινό παρελθόν,  διαπιστώνω την φθίνουσα πορεία της.

293.642 ευρώ σε αθλητικά σωματεία της Καρδίτσας από το στοίχημα - Καταβάλλονται σήμερα (30/12)

Καταβάλλονται από σήμερα (30/12), απευθείας στα 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα 21 από τα 31 εκατ. ευρώ της προκαταβολής, έναντι μελλοντικών διανεμόμενων καταβολών, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ