Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας για την έκτακτη Γ.Σ. της Ο.Π.Π.Ε. στη Θεσ/νίκη

  • 10 Μαΐου 2016, 19:57
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ερασιτεχνικό

Ύστερα από το με αριθμό πρωτοκόλλου 47/2-4-2016 έγγραφο της Ο.Π.Π.Ε, για σύγκληση Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης στην Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Εγναντία, ώρα 11.00πμ, ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε σε αυτήν δια του Προέδρου του Δ.Σ του Συνδέσμου και του Αντιπροσώπου για την Ο.Π.Π.Ε , κ. Τζέλλου Αθανασίου.

Η Γ.Σ ξεκίνησε με την προσφώνηση του Γεν. Γραμματέα της Ο.Π.Π.Ε., κ. Πρόκου Ευαγγέλου.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ο.Π.Π.Ε., κ. Ηλίας Λογαράς και ξεκίνησε η Γ.Σ.

-Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στους Συνδέσμους που δεν εναρμονίσθηκαν με τα Καταστατικά Ε.Π.Ο. και Ο.Π.Π.Ε., με αποτέλεσμα την διαγραφή τους .

-Οι Σύνδεσμοι αυτοί σήμερα μετέχουν στη συνεδρίαση, εφόσον έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την εναρμόνιση των  Καταστατικών τους (Αθηνών-Γκουλής, Ιωαννίνων-Ζώης, Πιερίας –Καλαΐτζίδης και Κορίνθου-Αντώνης Ηλίας).

-Επειδή οι Δικηγόροι σε όλη την Χώρα  είχαν απεργία ,όλοι οι Σύνδεσμοι και η Ο.Π.Π.Ε. κάνουμε εκλογές με το ισχύον Καταστατικό.

Στην συνέχεια εκλέχθηκε τριμελές Προεδρείο και ξεκίνησε η ανάγνωση των άρθρων του Νέου Καταστατικού της Ο.Π.Π.Ε.

Η προσοχή, οι προβληματισμοί και οι αντιδράσεις των Συνέδρων επικεντρώθηκαν , στα άρθρα που αναφέρονται στον Δικαστικό Αντιπρόσωπο στις εκλογές και στην Αντιπροσώπευση των Συνδέσμων στην Ο.Π.Π.Ε.

Σύμφωνα με το νέο Καταστατικό δεν απαιτείται πλέον Δικαστικός Αντιπρόσωπος στις εκλογές και η Αντιπροσώπευση των Συνδέσμων στην Ο.Π.Π.Ε. δεν θα γίνεται ανάλογα με τα μέλη του Συνδέσμου , αλλά από τον Πρόεδρο και ένα μέλος , που ορίζει το Δ.Σ.   

Τελικά αφού τον λόγο έλαβαν πολλοί Σύνεδροι που εξέφρασαν τις απόψεις, προβληματισμούς και αντιρρήσεις, τελικά το Καταστατικό τροποποιήθηκε με 40 ψήφους έναντι 9.

Αξίζει να σημειωθεί , πως αν και δεν ήταν θέμα της Ημερήσιας Διάταξης η χρησιμοποίηση μη Διπλωματούχων Προπονητών σε όλη τη Χώρα, όλοι οι Σύνεδροι σχολίασαν δυσμενώς το ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ.

Για τον λόγο αυτό στις εκλογές της Ο.Π.Π.Ε., που θα γίνουν 28 και 29-5-2016 στην Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμός μας όπως και οι άλλοι Σύνδεσμοι, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα αυτό.

Ο Σύνδεσμός μας σύντομα θα σας καλέσει ,σε έκτακτη Γενική Συνέλευση , ώστε στη Γ.Σ της Ο.Π.Π.Ε., να μεταφέρει τις απόψεις σας και να σταματήσει η χρησιμοποίηση μη Διπλωματούχων Προπονητών τουλάχιστον στην ΚΥΡΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11-5-2016

  Ο Πρόεδρος                             Ο Αντιπρόσωπος
Β. Τσιαμούλης                               Αθ. Τζέλλος

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Φιλική αναμέτρηση στο Νεοχώρι: Διγενής Νεοχωρίου – Α.Ε. Μουζακίου 2-1 Φιλική αναμέτρηση στο Νεοχώρι: Διγενής Νεοχωρίου – Α.Ε. Μουζακίου 2-1
    23 Αυγούστου 2026, 15:48
  • Α.Ε. Μουζακίου: Προσθήκη Σωτ. Κατσίκα και Ηλ. Τσαουσίδη στο τεχνικό επιτελείο Α.Ε. Μουζακίου: Προσθήκη Σωτ. Κατσίκα και Ηλ. Τσαουσίδη στο τεχνικό επιτελείο
    18 Αυγούστου 2026, 19:19
  • Α.Ε. Μουζακίου: Έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Σκόνδρα Α.Ε. Μουζακίου: Έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Σκόνδρα
    12 Αυγούστου 2026, 12:19
  • Ξεκίνησε προετοιμασία η Α.Ε. Μουζακίου Ξεκίνησε προετοιμασία η Α.Ε. Μουζακίου
    11 Αυγούστου 2026, 12:53
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva