Γ1 ΕΠΣΚ: Διπλά για Μενελαΐδα και Αχλαδιά - Νέα νίκη του Αίαντα (Ρεπορτάζ) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
Με ένα αγώνα το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΚ.
Η ομάδα του Αίαντα κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της ενώ η νίκη Κέδρου είναι στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, μετά και την "λευκή" ισοπαλία που απέσπασε στην Ιτέα.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ηρακλής Παλαμά - Αχλαδιά 0-1
Αίας Καρποχωρίου - Α.Ο. Άρνης 4-2
Ενιππέας - Νίκη Κέδρου 0-0
Π.Α. Σοφάδες - Μενελαΐδα 0-2
Αναλυτικά στοιχεία των αγώνων:
Ηρακλής Παλαμά - Αχλαδιά 0-1
Με 10 παίκτες έπαιξε στο β' μέρος η Αχλαδιά (αποβολή στο 48') αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να περάσει από τον Παλαμά με γκολ του Τζιώρα στο 52'.
Αίας Καρποχωρίου - Α.Ο. Άρνης 4-2
Πολλά γκολ όπως συνηθίζει ο Αίας στα παιχνίδια του, μόνο που φέτος έχει και την ουσία, τις νίκες. Ο Νικολάου έδωσε προβάδισμα στην Άρνη στο 25' όμως ο Μπετχαβάς με πέναλτι στο 43' έφερε τις δύο ομάδες στα ίσα. Ο Φιλίππου στο 64' έκανε την ανατροπή για τον Αίαντα όμως η Άρνη επέστρεψε με τον Πρίφτη στο 72'. Ζαχαρής στο 82' και Αργυρόπουλος στο 90' οδήγησαν τελικά τον Αία στη δεύτερη νίκη του.
Π.Α. Σοφάδες - Μενελαΐδα 0-2
Η ομάδα της Μενελαΐδας κατάφερε να περάσει από τους Σοφάδες με τέρματα που πέτυχαν ο Ηλιάδης Β. στο 23' και ο Τσιλοβίτης δύο λεπτά αργότερα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Μενελαΐδα ενώ ο ΠΑΣ έκανε τη δεύτερη ήττα του.
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Αχλαδιά - Α.Ο. Άρνης
Νίκη Κέδρου - Ηρακλής Παλαμά
Π.Α. Σοφάδες - Αίας Καρποχωρίου
Μενελαΐδα - Ενιππέας