Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δικαίωση για τους 9 προσφεύγοντες υποψηφίους των εκλογών της ΕΠΣΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

  • 1 Φεβρουαρίου 2019, 21:31
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ερασιτεχνικό
Δικαίωση για τους 9 προσφεύγοντες υποψηφίους των εκλογών της ΕΠΣΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

..

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας το πρωί (10.30) του Σαββάτου (2/2) μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου υπήρξε προσφυγή κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με τις υποψηφιότητες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο: συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων επί της από 30-01-2019 (αριθμ. πρωτ. 5693/2019) προσφυγής των προσφευγόντων κατά του σωματείου με την επωνυμία ΕΠΣ Καρδίτσας και επί της από 31-01-2019 (αριθμ. πρωτ. 5982/2019) αίτησης.

-Καταργεί τη δίκη ως προς τους πρώτο, πέμπτο και δωδέκατο των προσφευγόντων Χρήστο Σκάρλο, Θωμά Κοντοβά και Κωνσταντίνο Τσιλιμίγκα, αντίστοιχα.

-Δέχεται, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή ως προς τους λοιπούς προσφεύγοντες.

-Ακυρώνει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας», που εδρεύει στην Καρδίτσα και εκπροσωπείται νόμιμα, της συνεδρίασης της 29-01-2019, καθό μέρος αφορά την απόρριψη των υποψηφιοτήτων των προσφευγόντων: 1)Δημητρίου Γιαννακού, 2)Νικολάου Σακελαρίου, 3)Δημητρίου Παπαδημητρίου, 4) Ηλία Γιαννακόπουλου, 5) Θωμά Παλάντζα, 6) Ευαγγέλου Λόϊα, 7) Βάϊου Κόντου, 8) Παναγιώτη Μπρούτσου και 9) Αιμιλίου Εδμόνδου ως υποψηφίων μελών, των μεν πρώτου, δεύτερου και τρίτου εξ αυτών ως τακτικών (μελών) της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καρδίτσας, των όγδοου και ένατου ως αναπληρωματικών (μελών) της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣ Καρδίτσας, των τέταρτου, πέμπτου ως τακτικών (μελών) της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας και των έκτου και έβδομου ως αναπληρωματικών (μελών) της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας, κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες του καθού στις 02-02-2019, προκειμένου να συμμετάσχουν και οι εννέα (9) ανωτέρω προσφεύγοντες στην εκλογική διαδικασία με την τήρηση και όλων των προβλεπόμενων από το Καταστατικό διατυπώσεων και προθεσμιών.

Τελευταία τροποποίηση στις1 Φεβρουαρίου 2019, 21:35

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Α' ΕΠΣΚ: "Πολυβόλο" ο Ατρόμητος Παλαμά - Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Μακρυχώρι (+Φωτο) Α' ΕΠΣΚ: "Πολυβόλο" ο Ατρόμητος Παλαμά - Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Μακρυχώρι (+Φωτο)
    10 Οκτωβρίου 2026, 18:23
  • ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Γ' Ερασιτεχνικής ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Γ' Ερασιτεχνικής
    7 Οκτωβρίου 2026, 14:07
  • Εντός έδρας νίκη για την Α.Ε. Μουζακίου επί της Νεφέλης Καλλιθήρου Εντός έδρας νίκη για την Α.Ε. Μουζακίου επί της Νεφέλης Καλλιθήρου
    3 Οκτωβρίου 2026, 20:07
  • Τα επετειακά Καραϊσκάκεια του 2027 στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τέλιο Τα επετειακά Καραϊσκάκεια του 2027 στο επίκεντρο της συνάντησης του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τέλιο
    2 Οκτωβρίου 2026, 11:23
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva