Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια αλλά και ...δυσαρέσκεια από το Σύνδεσμο Προπονητών Ν. Καρδίτσας σε ανακοίνωσή του

  • 15 Μαρτίου 2017, 20:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ερασιτεχνικό

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του  Συνδέσμου μας, συγχαίρουμε την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων και του Α.Ο. Καρδίτσας, για την συμμετοχή τους στον τελικό.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Κυπελλούχο 2017 Α.Ο ΣΕΛΛΆΝΩΝ και τον Προπονητή του μέλος μας ,κ. ΚΑΛΟΓΕΡΆΚΗ  ΛΑΜΠΡΟ.

Συγχαίρουμε επίσης  τον Προπονητή του Α.Ο. ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ και μέλος μας, κ. ΓΚΑΒΟΓΙΆΝΝΗ ΚΩΝ /ΝΟ.

Προξένησε όμως μεγάλη δυσαρέσκεια και έκπληξη στα μέλη μας, η δημοσιευθείσα πρόσκληση της 14-3-2017, της Ε.Π.Σ Καρδίτσας στα Μ.Μ.Ε, για τον τελικό, στην οποία δεν γίνονταν αναφορά στους ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ!!!!!!!!

Ο Σύνδεσμός μας θα έκανε πρόσκληση στα μέλη του για την παρουσία τους στον τελικό, αλλά θεώρησε, ότι θα το κάνουν οι διοργανωτές.

Δεν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ώστε να εξαιρεθούμε από το εισιτήριο των 5ευρώ, αλλά η μη αναφορά και η απουσία των  Προπονητών  Ποδοσφαίρου στην ανακοίνωση, σχολιάστηκε πολύ και δυσάρεστα.

Ο Σύνδεσμός μας σύμφωνα με τις πάγιες εντολές της Π.Ε.Π.Π, είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται με την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, όπως το κάνει μέχρι σήμερα με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτει.

Είναι υποχρεωμένος να τηρεί και να εφαρμόζει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ της Ε.Π.Ο, να εφαρμόζει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ του και να υπηρετεί με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του.

Τονίζουμε προς όλους, ότι ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ χωρίς Προπονητές ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

Η   Π.Ε.Π.Π., οι Σύνδεσμοι Προπονητών και τα μέλη τους αγωνίζονται για την ΚΑΤΑΞΊΩΣΗ του ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ.
 
Καρδίτσα  15-3-2017

  Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας        Ο Εκπρόσωπος  Π.Ε.Π.Π.
Β. Τσιαμούλης                Κων.  Σδρόλιας                   Αθ. Τζέλλος

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις15 Μαρτίου 2017, 20:08

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Α' ΕΠΣΚ: Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Παλαμά και στο Μαυρομμάτι - Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής Α' ΕΠΣΚ: Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Παλαμά και στο Μαυρομμάτι - Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
    31 Οκτωβρίου 2026, 17:10
  • Α' ΕΠΣΚ: Στη σέντρα το Σάββατο (31/10) οι ομάδες για την 6η αγωνιστική Α' ΕΠΣΚ: Στη σέντρα το Σάββατο (31/10) οι ομάδες για την 6η αγωνιστική
    30 Οκτωβρίου 2026, 18:29
  • Προσωρινή άδεια λειτουργίας πήραν τα γήπεδα Φίλιας και Ανάβρας Προσωρινή άδεια λειτουργίας πήραν τα γήπεδα Φίλιας και Ανάβρας
    29 Οκτωβρίου 2026, 14:55
  • ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβολή αγώνων τμημάτων υποδομών Κ-15 ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβολή αγώνων τμημάτων υποδομών Κ-15
    29 Οκτωβρίου 2026, 13:42
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva