Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουνήθηκε η Αταλάντη με 3,9 Ρίχτερ

  • 28 Ιανουαρίου 2020, 10:08
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Κουνήθηκε η Αταλάντη με 3,9 Ρίχτερ

..

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 09.27 το πρωί της Τρίτης (28/1) κοντά στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με τα τοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 15χλμ δυτικά της Αταλάντης και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 14 χλμ.

Τελευταία τροποποίηση στις28 Ιανουαρίου 2020, 10:11

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Νταλίκα έπεσε πάνω σε άλλη νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στα διόδια της Τραγάνας - Τραυματίστηκε ένας οδηγός (+Φωτο) Νταλίκα έπεσε πάνω σε άλλη νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στα διόδια της Τραγάνας - Τραυματίστηκε ένας οδηγός (+Φωτο)
    29 Σεπτεμβρίου 2026, 09:00
  • Νεκρή 32χρονη σε χωριό της Φθιώτιδας μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/9) Νεκρή 32χρονη σε χωριό της Φθιώτιδας μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/9)
    23 Σεπτεμβρίου 2026, 08:27
  • Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο) Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο)
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:12
  • Πυρκαγιά στην Αγριλιά Λαμίας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο Πυρκαγιά στην Αγριλιά Λαμίας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 16:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva