Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Θέριεψε" η βλάστηση στο πρ. στρατόπεδο Λουμάκη - Θέμα ημερών ο καθαρισμός σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σ. Γούλα (+Φωτο) Κύριο

  • 11 Μαΐου 2026, 22:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
"Θέριεψε" η βλάστηση στο πρ. στρατόπεδο Λουμάκη - Θέμα ημερών ο καθαρισμός σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σ. Γούλα (+Φωτο)

..

Στην είσοδο της πόλης της Καρδίτσας και συγκεκριμένα στις αρχές της οδού Χ.Φλωράκη έντονη ανησυχία προκαλεί στους περίοικους το ύψος στο οποίο έχουν φτάσει τα χόρτα και η λοιπή βλάστηση, εντός του παλιού και ανενεργού πλέον στρατοπέδου Λουμάκη.

Η ανησυχία τους αυτή πηγάζει και  από την περασμένη χρονιά που όπως αναφέρθηκε στο KarditsaLive.Net  το ύψος της βλάστησης είχε φτάσει σχεδόν τα τρία μέτρα μέχρι να γίνει επέμβαση και να καθαριστεί ο χώρος. 

Επιπλέον, σε έναν χώρο όπου δεν φροντίζεται τακτικά και είναι εγκαταλελειμένος εγκυμονεί πάντα και ο κίνδυνος της εμφάνισης ερπετών και τρωκτικών, ιδιαιτέρως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία των κατοίκων που διαμένουν απέναντι από τον χώρο του στρατοπέδου αλλά και όσων περνούν από το σημείο. Ένα μόνο μέρος του είναι καθαρό και πρόκειται για το κομμάτι της εισόδου από τον νέο περιφερειακό δρόμο προς το οικόπεδο όπου και βρίσκονται σταθμευμένα τουριστικά λεωφορεία και Ι.Χ.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Karditsalive.Net με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας κ. Σεραφείμ Γούλα, εντός της τρέχουσας εβδομάδας και καιρού επιτρέποντος, (πιθανές βροχές την Πέμπτη που ενδεχομένως να πάνε πίσω τη διαδικασία), αναμένεται να πιάσουν δουλειά οι υπάλληλοι της δημοτικής αρχής προκειμένου να μην καταστεί περαιτέρω επικίνδυνος ο χώρος, στο άμεσο μέλλον για κατοίκους και περαστικούς.

Ο κ. Γούλας υπενθύμισε πως προτεραιότητα έως τώρα δόθηκε στα σχολεία σχετικά με την κοπή των χόρτων λόγω του ότι η σχολική χρονιά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει να υπάρχει η σχετική ασφάλεια για τους μαθητές. Παράλληλα αναμένεται να συνεχιστούν και οι κοπές σε παιδικές χαρές και οικόπεδα του Δήμου έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κινδυνέψει τόσο δημόσια όσο και ιδιωτική περιουσία εντός του καλοκαιριού.

Π.Β.

  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/xorta-loumaki-110526?print=1&tmpl=component#sigProId5ae061fb60

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Μαΐου 2026, 22:48

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Α. Βούζα Την Κυριακή 30 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Α. Βούζα
    27 Αυγούστου 2026, 23:36
  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας: «Όχι» στη Λευκή Νύχτα Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας: «Όχι» στη Λευκή Νύχτα
    27 Αυγούστου 2026, 20:54
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Σταματίας Γιολδάση Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Σταματίας Γιολδάση
    27 Αυγούστου 2026, 18:55
  • Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Καρδίτσα με μήνυμα πίστης, ειρήνης και πνευματικής ενδυνάμωσης Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Καρδίτσα με μήνυμα πίστης, ειρήνης και πνευματικής ενδυνάμωσης
    27 Αυγούστου 2026, 18:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva