.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

"Γεω-μέτρες" για μια μέρα οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας!!!

Ένα από τα δέκα πιο όμορφα επιστημονικά πειράματα της Φυσικής προσέγγισε βιωματικά το σχολείο μας συμμετέχοντας στην Πανελλήνια εκπαιδευτική δράση με τίτλο: "Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της γης-2024".

"Σκόρπισε" το Καζακστάν η Εθνική ποδοσφαίρου - Μία ανάσα πλέον από την συμμετοχή της στο Euro 2024!

Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό των play-off του EURO 2024 πήρε η Εθνική Ομάδα, επικρατώντας μετά από μαγική εμφάνιση με 5-0 επί του Καζακστάν στην κατάμεστη ΟΠΑΠ Arena. Τελευταίο «ραντεβού», την Τρίτη (26/3, 19:00) στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία.

Απολογήθηκαν στην Ευρωπαία Ανακρίτρια οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι για την σύμβαση 717 του ΟΣΕ - Ελεύθεροι με ορισμό εγγύησης "μαμούθ"

Ελεύθεροι με την επιβολή υψηλότατης χρηματικής εγγύησης αφέθηκαν μετά τις απολογίες που έδωσαν στην Ευρωπαία Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, οι δύο πρώτοι από τους 23 κατηγορούμενους για την υπόθεση της σύμβασης 717 για κρίσιμα έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο η οποία παρέμεινε ανεκτέλεστη επί σειρά ετών.

Με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Βελτίωση υποδομών κατασκήνωσης Νεράιδας»

Σειρά αποφάσεων που οδηγούν στην διαδικασία δημοπράτησης του έργου «Βελτίωση υποδομών κατασκήνωσης Νεράιδας», έλαβε η Δημοτική Επιτροπή Λίμνης Πλαστήρα.

ΟΗΕ: Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υπέρ του ελέγχου της Τεχνητής Νοημοσύνης και των κινδύνων της

Μπροστά στην «έκρηξη» της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία προκαλεί ενθουσιασμό αλλά και ανησυχίες, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ζήτησε τη θέσπιση διεθνών «κανόνων», υιοθετώντας το πρώτο της σχέδιο ψηφίσματος επ’ αυτού του ευαίσθητου κοινωνικού ζητήματος.

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Η θετική συμβολή των γυναικών στην Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, το απόγευμα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ημερίδα με θέμα «Η θετική συμβολή των γυναικών στην Αστυνομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο Υφυπουργός κ. Ταχιάος - Οι προτεραιότητες που έθεσε ο Δήμαρχος κ. Νάνος

Συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, με τους δημάρχους Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας, με αντικείμενο την οριστικοποίηση των έργων αποκατάστασης υποδομών που καταστράφηκαν από τον από το φαινόμενο Daniel.  

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, Πολιούχου Μουζακίου

Το πρώτο Σάββατο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Εκκλησία μας τιμά  τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Θεόδωρο τον Τήρωνα. Την ημέρα αυτή η πόλη του Μουζακίου εορτάζει και πανηγυρίζει, αφού  ο Άγιος Θεόδωρος είναι ο προστάτης και Πολιούχος της και η εορτή  του έχει καθιερωθεί   «ως ημέρα επίσημης τοπικής θρησκευτικής εορτής».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ