.
.
.
.
.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Νικη γοήτρου για τον ΑΣΚ επί του Απόλλωνα Πατρών (+Φωτο)

Σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος ο Α.Σ. Καρδίτσας επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (21/4) του ουραγού Απόλλωνα Πατρών με το ευρύ σκορ 95-67, στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής των play out της Basket league.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Κάσπερ Ρουντ 0-2: Ήττα στον τελικό της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (5-7, 3-6) από τον Κάσπερ Ρουντ στο «μεγάλο» τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, χάνοντας το νικηφόρο σερί του και τον τίτλο στο ισπανικό “500άρι” της ATP.

Προκαταβολή 600.000 ευρώ από τους Κ.Α.Π. του ΥΠ.ΕΣ. ζήτησε και πήρε ο Δήμος Καρδίτσας

Την χορήγηση προκαταβολής 600.000 ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), προς το Δήμο Καρδίτσας, ενέκρινε το τμήμα επιχορηγήσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αττάλεια 2024: Η απευθείας πρόκριση για Παρίσι δεν ήρθε για Παπαμιχαήλ και Φιλτισάκου

Το αγώνισμα της Μικτής Μαραθώνιας Σκυταλοδρομίας Βάδην ήταν από μόνο του ιδιαίτερο καθώς αποτελεί νέο αγώνισμα. Η διεξαγωγή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων που έγινε στην Αττάλεια αποτελούσε και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, οπότε όλο αυτό έκανε τον αγώνα ακόμη πιο σημαντικό!

Play out SL2: Ψυ(Χ)ρολουσία για την Αναγέννηση στις καθυστερήσεις με την Κοζάνη (+Φωτο)

Αυτοκτονικές τάσεις είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα (Κυριακή 21/4) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης, όπου απώλεσε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς αλλά και την ισοβαθμία με την εν λόγω ομάδα μετά την νέα ισοπαλία εντός έδρας με σκορ 1-1 και έτσι, συνεχίζεται με μεγάλη αγωνία η προσπαθεια της, προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2 των 20 ομάδων.

Ταχιάος: Δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας στη σήραγγα Μαλακάσι Α στην Εγνατία Οδό

«Στατικά η σήραγγα Μαλακάσι Α στην Εγνατία Οδό στην Κατάρα, δεν έχει κανένα, κανένα πρόβλημα», τόνισε κατηγορηματικά σε δηλώσεις του, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, μετά την σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το ζήτημα, στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ