Άρτα: 54χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο

Χωρίς τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε μία 54χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο της Άρτας. Την γυναίκα μετέφερε ο σύζυγός της ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την εντόπισε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού τους.

"Πράσινο φως" από το Υπουργείο Πολιτισμού για το Υδροηλεκτρικό Αυλακίου στον Αχελώο

Σε έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Υδροηλεκτρικό Έργο (ΥΗΕ) Αυλακίου ισχύος 83,60MW επί του ποταμού Αχελώου, στις Δ.Ε. Αχελώου, Δήμου Αργιθέας της Π.Ε. Καρδίτσας και Δ.Ε. Τετραφυλλίας, Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Π.Ε. Άρτας» προχώρησε στις 8 Σεπτεμβρίου η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πολυξένη Αδάμ-Βελένη.

Άρτα: 22χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του

Νεκρός βρέθηκε ένας 22χρονος φοιτητής που διέμενε στην πόλη της Άρτας. Τον νεαρό αναζητούσε η οικογένειά του καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Ημερίδα στις 12 Αυγούστου στα Βραγκιανά από την Κίνηση πολιτών κατά του Φράγματος Αχελώου

Η Κίνηση πολιτών κατά του Φράγματος Αχελώου πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: “Διάσωση κοιλάδας Αχελώου από το καταστροφικό υδροηλεκτρικό φράγμα”.

Ερώτηση Στ. Κούλογλου στην Κομισιόν για τη κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος στην Κοιλάδα του Αχελώου

Γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου σχετικά με την κατασκευή υδροηλεκτρικού φράγματος στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Πρωτοβουλία για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου: "Έκθετοι πρόεδρος και μέλη του Δικτύου Πίνδος για τη μη έκδοση απόφασης για το Υ/Η Αυλακίου"

«Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι του Δικτύου ΠΙΝΔΟΣ,

Ένας μήνας πέρασε και ακόμη δεν ανακοινώσατε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της 3-6-2022 που συγκλήθηκε μετά από αίτημα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ σχετικά με το Φράγμα Αυλακίου.  

Άρτα: 62χρονος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω σε σωρό από ξύλα και κλαδιά

Ένας 62χρονος άνδρας, μόνιμος κάτοικος στον οικισμό Αμπέλια Αμμότοπου στην Άρτα, βρέθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης (21/6) απανθρακωμένος πάνω σε ένα σωρό από ξύλα και κλαδιά.

Χρήστος Καπερώνης: Ανοιχτή επιστολή προς τους φίλους Αργιθεάτες, από έναν Αρτινό - Πηγιώτη

Αγαπητοί Γείτονες Αργιθεάτες Θεσσαλοί !

Πήραν φωτιά τα καλώδια που λένε…. τον τελευταίο καιρό ς με την υπόθεση του Φράγματος Αυλακίου στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ