.

Εκρίθηκε χρηματοδότηση για τη συντήρηση και ανάδειξη των Μοναστηριών Μεγαλόχαρης και Μεσοπύργου στην Κοιλάδα του Αχελώου

Τα ιστορικά Μοναστήρια της Μεγαλόχαρης και του Μεσοπύργου Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου, θα αναδειχθούν και θα συντηρηθούν, ως εκκλησιαστικά μνημεία, μετά από αίτημα κατοίκων της περιοχής προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος ενέκρινε για τον σκοπό αυτό, χρηματοδότηση ύψους, 220 χιλιάδων ευρώ.

Δημ. Παπακώστας: "Αναγκαίες προληπτικές παρεμβάσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο "Καρδίτσα - Αργιθέα - Άρτα & έως Βραγκιανά - Αργύρι"

Τα πρόσφατα γεγονότα, καιρικά και γεωλογικά (πλημμύρες-σεισμοι-διαβρωσεις), ανέδειξαν προβλήματα που οφείλουμε ως Αυτοδιοίκηση, Περιφέρεια και Δήμοι, αλλά και Κυβέρνηση,να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα, ως Προμηθεις, πριν συμβεί οτιδήποτε κακό, απρόβλεπτο, δυσάρεστο...

Υπογράφθηκε η σύμβαση για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας - Παίρνει σειρά η γέφυρα Κοράκου

Την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου προανήγγειλε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υπογράφοντας χθες τη σύμβαση για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας.

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού της ιστορικής μνήμης, οι εκδηλώσεις "Σέλτσο 2018"

Ολοκληρώθηκαν την Πέμτη 23-8-2018 στην Ιερά Μονή Σέλτσου στις Πηγές ΄Αρτας της Κοιλάδας του Αχελώου, Ιστορική έδρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού της ιστορικής μνήμης, οι εκδηλώσεις ΄΄ΣΕΛΤΣΟ 2018΄΄ που διοργανώθηκαν από την Αντιπεριφέρεια ΄Αρτας τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και την Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας.

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό 52χρονη, η οποία συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ