Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Κάστρο Άρτας

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/9) ένας 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, στο ύψος του Κάστρου.

Στο Πετρίλο συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου "Πίνδος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ. Η συνεδρίαση έγινε στη κοινότητα Πετρίλου του δήμου Αργιθέας και φιλοξενήθηκε στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού.

Ανακοίνωση της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άρτα και την ανάγκη αναστήλωσης της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα στις 11-7-2020 και στην γέφυρα της Πλάκας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που θα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης του γεφυριού, τον καλοσωρίζουμε με τιμή και εγκαρδιότητα στον τόπο μας.

Πιλοτική εφαρμογή μέσω Erasmus+ στην κεντρική Πίνδο για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού

Στην επιλογή της περιοχής Κεντρικής Πίνδου, ως χώρο πιλοτικής εφαρμογής, για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού που αφορά την βιώσιμη ανάπτυξη των περιθωριοποιημένων αγροτικών περιοχών της Ευρώπης, προχώρησε ομάδα 7 Πανεπιστήμιων ((Ελλάδα, Γαλλία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Κροατία, Βουλγαρία και Ρουμανία), καταθέτοντας πρόταση στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+.

Θανάσιμη παράσυρση ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας

Συνελήφθη, χθες (25-04-2020) αργά το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, κατηγορούμενος για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ