Επιτροπή ανακατασκευής της Γέφυρας Κοράκου: Κάλεσμα στην παρουσίαση του βιβλίου του Θαν. Πόραβου "Δεύτερο ταξίδι στην αιωνιότητα"

Παρουσίαση του βιβλίου του ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΡΑΒΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ την Τετάρτη, 25.1.2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ( οδός Κλεισθένους 15 -7ος όροφος, όπισθεν του παλαιού Δημαρχείου Αθηνών –στην Πλατεία Κοτζιά, δίπλα στην Πλατεία Ομονοίας) από τον εκδοτικό οίκο <<Ατρειδών Κύκλος>>.

Άρτα: 47χρονος που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι

Ένας 47χρόνος για τον οποίο είχε δηλωθεί στην αστυνομία από συγγενικό του πρόσωπο εξαφάνιση στις 10 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε καλύβα στη Ροδαυγή Άρτας.

Πάνω από 300 χιλιοστά βροχής συνολικά δέχθηκαν περιοχές της Άρτας από την κακοκαιρία "Gaia"

Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κατά το διήμερο Σάββατο 10/12 – Κυριακή 11/12. Καταιγίδες εκδηλώθηκαν κυρίως σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.

Πραγματοποιήθηκε στα Πράμαντα η 4η τακτική γενική συνέλευση του «Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, στα Πράμαντα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειων Τζουμέρκων, η 4η Τακτική Γενική  Συνέλευση του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ».

Υ/Η Αυλακίου 83 MW: "Πράσινο φως" από την Δ/νση Δασών Άρτας για δειγματοληπτικές γεωτρήσεις στην ΤΕΡΝΑ

Απόφαση έγκρισης επέμβασης επί δασικού χαρακτήρα έκτασης από την εταιρεία "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή" για την υλοποίηση και εγκατάσταση του έργου «Υδροηλεκτρικό έργο (ΥΗΕ) Αυλακίου ισχύος 83,60 MW επι του π. Αχελωου, στις Δ.Ε Αχελώου, του Δ. Αργιθέας, της Π.Ε Καρδίτσας και Δ.Ε Τετραφυλλίας, του Δ. Γεωργίου Καραϊσκάκη, της Π.Ε. Άρτας», περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Άρτας, για την εκτέλεση σημειακών ερευνητικών – δειγματοληπτικών γεωτρήσεων υπέγραψε χθες (8/11) ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ