Ανακοίνωση της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άρτα και την ανάγκη αναστήλωσης της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα στις 11-7-2020 και στην γέφυρα της Πλάκας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που θα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης του γεφυριού, τον καλοσωρίζουμε με τιμή και εγκαρδιότητα στον τόπο μας.

Πιλοτική εφαρμογή μέσω Erasmus+ στην κεντρική Πίνδο για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού

Στην επιλογή της περιοχής Κεντρικής Πίνδου, ως χώρο πιλοτικής εφαρμογής, για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού που αφορά την βιώσιμη ανάπτυξη των περιθωριοποιημένων αγροτικών περιοχών της Ευρώπης, προχώρησε ομάδα 7 Πανεπιστήμιων ((Ελλάδα, Γαλλία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Κροατία, Βουλγαρία και Ρουμανία), καταθέτοντας πρόταση στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+.

Θανάσιμη παράσυρση ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας

Συνελήφθη, χθες (25-04-2020) αργά το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, κατηγορούμενος για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη.

Αρτα: 68χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε γυναίκα 68 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, επί της οδού Κορυτσάς, του δήμου Αρταίων.

Άρτα: Δόθηκε στην κυκλοφορία εκ νέου ο δρόμος Άνω Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Καστανιά

Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδική σύνδεση: Άνω Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Καστανιά στη θέση Μαραθόρεμα Διχομοιρίου, η οποία είχε παραμείνει κλειστή για περίπου 20 ημέρες με απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου (Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων) λόγω εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση κατεστραμμένου οδοστρώματος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ