.
.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ειρήνης Χρυσ. Παρδάλα

Τελούμε τo Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και ώρα 8:30 π.μ. της κοινότητας Ανάβρας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας Ειρήνης Χρυσ. Παρδάλα.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο του Χρυσόστομου Αγγελόπουλου

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Χρυσόστομου Αγγελόπουλου.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κώστα Ακριβόπουλου

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου  2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου Κώστα Ακριβόπουλου.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο της Ελεονώρας Νταβιγλάκη

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Ελεονώρας Νταβιγλάκη.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Καταραχιά

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της κοινότητας Δασοχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και θείου Αθανάσιου Καταραχιά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ