.

Βόλεϊ

ΕΣΠΕΚΕΛ: Στη Β' Εθνική η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού - Δεν συμμετείχε η Αναγέννηση στην κλήρωση

Την Πέμπτη 18/6/2020 και ώρα 19.30 παρευρέθηκαν στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης, οι εκπρόσωποι των Σωματείων του Τοπικού Γυναικών ώστε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ομάδος που θα ανέλθει στην Β΄Εθνική Γυναικών.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Ε.Ο.ΠΕ.: Οριστική διακοπή αναπτυξιακών πρωταθλημάτων K16, Κ17 και Κ18 για το 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη χθεσινή του συνεδρίαση (15/06) εξέτασε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με τις συνθήκες και το περιβάλλον σε σχέση με την πανδημία του COVID-19 και την εξέλιξή της στη χώρα μας.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. σχετικά με τους πρωταθλητές και τους υποβιβασμούς στα πρωταθλήματα που διακόπηκαν

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη σημερινή του συνεδρίαση (20/05) συζήτησε τα θέματα των πρωταθλημάτων ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. τα οποία με προηγούμενη απόφασή του, έχουν διακοπεί και έλαβε τις σχετικές αποφάσεις.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Επίσημο τέλος στα πρωταθλήματα Βόλεϊ που διοργανώνει η Ε.Ο.ΠΕ.

Ολοκληρώνεται χωρίς άλλους αγώνες η χρονιά για τον ΣΠΑΚ στην Α2 ανδρών αφού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (7/2) από την Ομοσπονδία τα πρωταθλήματα θα διακοπούν οριστικά λόγω του κορονοϊού.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Ε.Ο.ΠΕ: Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας η αναστολή των Εθνικών πρωταθλημάτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη έκτακτη κατάσταση και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Ε.Ο.Π.Ε.: Αναστέλλονται από 12-22 Μαρτίου όλα τα εθνικά πρωταθλήματα

Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Αναστολή Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ - Ποιοι αγώνες θα γίνουν χωρίς φιλάθλους

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές-τριες, προπονητές, διαιτητές, γονείς, φιλάθλους, εργαζομένους κλπ, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 11-3-2020,

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Α2 βόλεϊ: Ήττα στην Κατερίνη για τον ΣΠΑΚ - Πολύτιμοι βαθμοί για Πανόραμα και Πήγασο

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έμεινε ο ΣΠΑΚ μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής και την ήττα του στην Κατερίνη από τον Πιερικό.

  • Κατηγορία Βόλεϊ

Σχολικό πρωτάθλημα Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες οι ομάδες αγοριών του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας και των κοριτσιών 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας

Αναδείχθηκαν στους τελικούς κοριτισιών και αγοριών οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες του νομού μας στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ.

  • Κατηγορία Βόλεϊ
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ