Συνάντηση Καρδαμπίκη - Νάνου - Στεργίου για οδικούς άξονες, προστασία περιβάλλοντος και εναλλακτικό τουρισμό στα Άγραφα

Στο πλαίσιο της Διαδημοτικής συνεργασίας των Δήμων Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο χωριό Άγραφα Ευρυτανίας τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Καρπενήσι: Απανθρακωμένος βρέθηκε 30χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Καρπενησίου από την τραγική είδηση για εύρεση απανθρακωμένου πτώματος άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, σε χωματόδρομο παρακείμενο του Περιφερειακού.

Συνάντηση των Δημάρχων του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ

Στη συνάντηση του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (14/2) στην έδρα του Δικτύου, την Πύλη του νομού Τρικάλων συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Δήμαρχος Αγράφων: Επιτακτική ανάγκη η ολοκλήρωση του «Παραμεγδόβιου»

Την επιτακτική ανάγκη για την ολοκλήρωση του «Παραμεγδόβιου», τόνισε ο Δήμαρχος Αγράφων στην ομιλία του κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την «Οργάνωση και Προβολή του Δήμου Αγράφων» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Μέσω προγραμματικής σύμβασης η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου "Νέου Αργυρίου - όρια νομού - γέφυρα Αυλακίου"

Μέσω σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγράφων θα πραγματοποιηθεί το διαπεριφερειακό έργο "Τεχνικά - Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Νέου Αργυρίου - όρια νομού - Γέφυρα Αυλακίου" με προϋπολογισμό 495.000,00 ευρώ.

Δημ. Παπακώστας: "Απόρριψη αίτησης αναστολής Δήμων Αγράφων - Λ. Πλαστήρα από το ΣτΕ για αιολικά πάρκα της Ανεμοδομικής Α.Ε."

Με απόφαση του Προέδρου Ε' τμήματος ΣτΕ κ. Αθανασίου Ράντου απορρίφθηκε, στις 21 Ιανουαρίου 2020, η αίτηση Αναστολής των Δήμων Αγράφων Ευρυτανίας και Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας κατά του Πρωτοκόλλου εγκατάστασης του Δασάρχη Καρπενησίου Γιάννη Καρκάνη του ανάδοχου εργολάβου.

Κοινός προγραμματισμός οδικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας - Ευρυτανίας

Σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Άρης Τασιός,

Δίκτυο Προστασίας Αγράφων: Η Ευρυτανία ενωμένη απέναντι στις αιολικές συστοιχίες

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα-εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, με τίτλο «Η ζωή μας τα Βουνά μας, το μέλλον τους η ζωή μας», που οργάνωσαν οι Δήμοι Αγράφων και Καρπενησίου, δεκάδες ευρυτανικοί σύλλογοι και κινήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ