Ευρυτανία: Απομάκρυναν δέντρα που έπεσαν στο δρόμο από το χιόνι (+Βίντεο)

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των μηχανημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να ανοίξουν και τον τελευταίο επαρχιακό δρόμο μετά τις ισχυρές χιονοπτώσεις σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Συνάντηση Δημάρχων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων στο Τροβάτο για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων

Στο Τροβάτο, στο βορειότερο άκρο της Ευρυτανίας, έγινε η Διαδημοτική Συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου και Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου, παρουσία αντιδημάρχων και στελεχών των τριών δήμων.

Παρέμβαση των Δημάρχων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων για τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

Με παρέμβασή τους προς τους αρμόδιους φορείς, οι Δήμαρχοι Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, αναφέρονται στη διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων και στα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της κείμενης νομοθεσίας ενώ παράλληλα παραθέτουν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις οι οποίες αποσκοπούν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού ζητήματος.

Πραγματοποιήθηκε στα Πράμαντα η 4η τακτική γενική συνέλευση του «Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, στα Πράμαντα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειων Τζουμέρκων, η 4η Τακτική Γενική  Συνέλευση του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ».

Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων: Άξονες προτεραιότητας και κατηγορίες των 200 έργων και δράσεων που θα χρηματοδοτήσει

Με βάση τα όσα ανέφερε ο  Υφυπουργός Υποδομών και Επενδύσεων κ. Γ. Τσακίρης που ανέλαβε την εξειδίκευση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για την περιοχή των Αγράφων κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης στο Ανθηρό,

Κυρ. Μητσοτάκης από το Ανθηρό: 90 εκατ. ευρώ Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τους τρεις Δήμους των Αγράφων (+Φωτο +Βίντεο)

Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ύψους 90 εκατ. ευρώ για τους Δήμους Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα του ν. Καρδίτσας και του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας ανακοίνωσε από το Ανθηρό Αργιθέας ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Θα ψηφίσουν…ασφαλτότρωση του δρόμου Βραγκιανά – Κέδρα στις επερχόμενες εκλογές!

Συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια ο δρόμος από τα Βραγκιανά του Δήμου Αργιθέας προς τα Κέδρα του Δήμου Αγράφων που ενώνει δύο Κοινότητες και ταυτόχρονα τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και τις Π.Ε. Καρδίτσας και Ευρυτανίας, καθώς και για τη στασιμότητα που παρατηρείται για την ικανοποίηση του πάγιου και ταυτόχρονα χρόνιου αιτήματος της ασφαλτόστρωσής του επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) αυτή τη φορά στην Ευρυτανία στη θέση Αραποκέφαλα του Δήμου Καρπενησίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ