.
.

Κοινός προγραμματισμός οδικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας - Ευρυτανίας

Σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Άρης Τασιός,

Δίκτυο Προστασίας Αγράφων: Η Ευρυτανία ενωμένη απέναντι στις αιολικές συστοιχίες

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα-εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, με τίτλο «Η ζωή μας τα Βουνά μας, το μέλλον τους η ζωή μας», που οργάνωσαν οι Δήμοι Αγράφων και Καρπενησίου, δεκάδες ευρυτανικοί σύλλογοι και κινήματα.

Δημοπρατείται το οδικό τμήμα Νεράιδα – Τριφύλλα

Στη δημοπράτηση του έργου της βελτίωσης του οδικού τμήματος Νεράιδα – Τριφύλλα, μήκους 1500μ, στην Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ύψους 1.000.000 ευρώ.

Δημ. Παπακώστας: Η Εθνική Τράπεζα καθιερώνει.... διήμερη εβδομάδα στο ορεινό Ραπτόπουλο!

Όπως μας ενημερώνουν έγκυρες Ευρυτανικές ιστοσελίδες ,το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο ορεινό Ραπτόπουλο Απεραντίων Ευρυτανίας (έδρα του Καποδιστριακού Δήμου Ασπροποτάμου)/ 90 χλμ από Καρπενήσι), τελικά θα λειτουργεί στο εξής για 2 μέρες τη βδομάδα, αντί για πενθήμερο.

Αποφάσεις της Διαδημοτικής Συνεργασίας Αγράφων - Αργιθέας - Λίμνης Πλαστήρα

Την πρώτη επίσημη συνάντηση πραγματοποίησαν οι δήμαρχοι των Θεσσαλικών και Ευρυτανικών Αγράφων, μετά τη λήψη σχετικών αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων για διαδημοτική συνεργασία.

Διαδημοτική συνεργασία για την ανάπτυξη των Αγράφων θα υλοποιήσουν από κοινού οι Δήμοι Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας και Αγράφων

Με πρωτοβουλία των τριών νεοεκλεγμένων δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδημοτική συνεργασία Δήμων Θεσσαλικών και Ευρυτανικών Αγράφων, την οποία ανακοίνωσαν οι τρεις δήμαρχοι.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση των Δημάρχων με Χατζηδάκη για τα αιολικά στα Άγραφα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (31/10) η συνάντηση Δημάρχων Καρδίτσας και Ευρυτανίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη με θέμα τα αιολικά στα Άγραφα.

Συνάντηση δήμαρχων των νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας με Χατζηδάκη για τα αιολικά στα Άγραφα

Σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης τεσσάρων δημάρχων του ν. Καρδίτσας και ενός του ν. Ευρυτανίας για τα Αιολικά Πάρκα στα Άγραφα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Πυρκαγιά στο Δήμο Αγράφων τέθηκε υπό έλεγχο με την άμεση επέμβαση επίγειων και εναέριων μέσων

Χαμηλή βλάστηση καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10) στην κοινότητα Λιθοχωρίου του δήμου Αγράφων, στην Ευρυτανία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ