Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση των Δημάρχων με Χατζηδάκη για τα αιολικά στα Άγραφα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (31/10) η συνάντηση Δημάρχων Καρδίτσας και Ευρυτανίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη με θέμα τα αιολικά στα Άγραφα.

Συνάντηση δήμαρχων των νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας με Χατζηδάκη για τα αιολικά στα Άγραφα

Σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης τεσσάρων δημάρχων του ν. Καρδίτσας και ενός του ν. Ευρυτανίας για τα Αιολικά Πάρκα στα Άγραφα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Πυρκαγιά στο Δήμο Αγράφων τέθηκε υπό έλεγχο με την άμεση επέμβαση επίγειων και εναέριων μέσων

Χαμηλή βλάστηση καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10) στην κοινότητα Λιθοχωρίου του δήμου Αγράφων, στην Ευρυτανία.

Το Δ.Σ. Αγράφων ενέκρινε το ψήφισμα των 5 Δημάρχων για τα αιολικά στα Άγραφα

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων χθες (14/10) η «Έγκριση ψηφίσματος των πέντε Δημάρχων που αφορά την δημιουργία αιολικού πάρκου και την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις τοπικές κοινότητες των Αγράφων και Βραγγιανών» και με εισηγητή τον Δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη.

Την προσωρινή ανάκληση των εργασιών για την κατασκευή αιολογικού πάρκου ζητά από το Δασαρχείο ο Δήμαρχος Αγράφων

Επιστολή στο Δασαρχείο Καρπενησίου ζητώντας ανάκληση των εργασιών για την κατασκευή αιολογικού πάρκου απέστειλε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης επισημαίνοντας πως η περιοχή που πρόκειται να εκτελεστούν οι εργασίες είναι προστατευόμενη περιοχή Natura και πως εκκρεμούν ακόμα καθοριστικές σχετικές περιβαλλοντικές μελέτες.

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής εκτέλεσης του έργου για το αιολικό 40MW στα όρια των νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη αίτηση αναστολής εκτέλεσης κατασκευής του έργου για αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 40MW στη θέση θέση "Μιχός - Βοϊδολίβαδο - Απέλινα" του Δήμου Αγράφων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Τετάρτη 2/1: Δείτε που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Ήλιος με δόντια από το πρωί της Τετάρτης (2/1) με τα προβλήματα ωστόσο στο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού μας να παραμένουν από την χιονόπτωση που προκάλεσε το προηγούμενο διήμερο το βαρομετρικό χαμηλό "Ραφαήλ".

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ