Δήμος Αγράφων: Κλειστός ο δρόμος Άγραφα - Σάικα - Καμάρια - Καρδίτσα λόγω κατολίσθησης

Σας ενημερώνουμε ότι ο δρόμος Άγραφα - Σάικα - Καμάρια - Καρδίτσα είναι κλειστός εξαιτίας της μεγάλης κατάπτωσης που σημειώθηκε στη θέση «Αγία Κυριακή» με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων.

Διήμερο Εκδηλώσεων για τον Προεπαναστατικό Ήρωα Κατσαντώνη

Η Περιφέρεια Αττικής, 7 Δήμοι και 7 φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πραγματοποιούμε από κοινού διήμερο εκδηλώσεων στην Αθήνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 για τον Προεπαναστατικό Ήρωα Κατσαντώνη.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή (20/3) σε ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 σε ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας και τη Νεράιδα Ευρυτανίας.

Ετοιμάζεται κοινή εκδήλωση για τον Κατσαντώνη στην Αθήνα

Οι Δήμοι Αγράφων, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Βορείων Τζουμέρκων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Λίμνης Πλαστήρα ετοιμάζουν κοινή εκδήλωση στην Αθήνα για τον προεπαναστατικό Ήρωα Κατσαντώνη.

Κοινή δήλωση Δημάρχων Π. Νάνου, Α. Στεργίου και Αλ. Καρδαμπίκη για την δίωξη κατά του δημοσιογράφου Τάσου Σαραντή και της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Στην αληθινή Δημοκρατία η ελευθερία του Λόγου και η έκφραση της Γνώμης, αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών.

Κοινή δήλωση Δημάρχων Π. Νάνου, Α. Στεργίου και Αλ. Καρδαμπίκη: "Σώθηκε η Νιάλα από τα αιολικά - Ο αγώνας συνεχίζεται για τα Άγραφα συνολικά"

Με τις δύο πρόσφατες απορριπτικές αποφάσεις του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, έσβησε οριστικά ο κίνδυνος της καταστροφής της «κοιμωμένης των Αγράφων» από τις ανεμογεννήτριες.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ