.

Ευρυτανία: Ο 58χρονος Στέφανος Κουζώφ σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ - Διακρινόταν για το εθελοντικό του πνεύμα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 58χρονο Στέφανο Κουζώφ, που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, την ώρα που έκανε εργασίες στο κτήμα του στην Ευρυτανία.

Νεκρός 47χρονος στα Άγραφα από κυνηγετικό όπλο

Νεκρός βρέθηκε 47χρονος στον Τριπόταμο του Δήμου Αγράφων, χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά εικάζεται αυτοκτονία.

Υπογράφηκε η σύμβαση για το οδικό έργο σύνδεσης Τροβάτου Ευρυτανίας με όρια ν. Καρδίτσας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας η σύμβαση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας οδικού δικτύου Τροβάτο - τρία Σύνορα" προϋπολογισμού 240.000,00€.

Ερώτηση Χουντή στην Κομισιόν για τα αιολικά πάρκα σε Ευρυτανία και Καρδίτσα

Ερώτηση στην Ευρωβουλή κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής ζητώντας να ενημερωθεί αν υπάρχουν παραβιάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας καθώς και αν υπάρχει ενδεχόμενο κατάθεσης προδικαστικού ερωτήματος.

Ε.Ο.Σ.Κ.: Φυσιολατρική - ορειβατική - ακτιβιστική συνάντηση στα Άγραφα Ευρυτανίας

Διήμερη φυσιολατρική - ορειβατική - ακτιβιστική συνάντηση έγινε το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιούνη στα Άγραφα Ευρυτανίας, οργανωμένη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας,

Επιστολή - παρέμβαση του Δημ. Παπακώστα για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Βραγκιανά Αργιθέας - Κέδρα Ευρυτανίας

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκο και τους Βουλευτές του νομού μας απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας Δημ. Παπακώστας ζητώντας μέρος των χρημάτων (34 εκατ. ευρώ) που δίνονται στην Περιφέρεια για την αποκατάσταση ζημιών από το χειμώνα που προηγήθηκε να δοθούν στο οδικό τμήμα Βραγκιανά Αργιθέας - Κέδρα Ευρυτανίας.

Δημ. Παπακώστας: "Πετρίλο Αργιθέας Καρδίτσας - Κορυσχαδες - Βίνιανη Ευρυτανίας: Τόποι Ηρώων!"

Στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας, προχθές ο Πρόεδρος της Βουλής Ν.Βουτσης υπέγραψε μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιαννη και τους Δημάρχους Καρπενησίου και Αγράφων κοινή συμφωνία για την αναβάθμιση των Μουσείων Εθνικής Αντίστασης, στις κοινότητες Κορυσχάδων και παληας Βίνιανης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ