Η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" για την απάντηση της περιφερειακής αρχής για την κατασκευή της οδικής σύνδεσης Καρδίτσας - Καρπενησίου - Αγρινίου

Στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας (18/2/21), συζητήθηκε η επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, γιατί δεν προχωρά η κατασκευή της γέφυρας στον ποταμό Μέγδοβα και η οδική σύνδεση Καρδίτσας-Καρπενησίου-Αγρινίου, με την ασφαλτόστρωση του δρόμου μεταξύ Νεράιδας Καρδίτσας και Μαυρομάτας Ευρυτανίας, που παραμένει άλυτο πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια.

Ευρυτανία: Νεκρός 52χρονος κυνηγός που δέχθηκε τα σκάγια από το όπλο του αδερφού του

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου κυνηγού, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Τοπικό "lockdown" στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας!

Μετά το τέλος της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (9-12) στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπ’ όψη το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή του Δήμου Αγράφων της Π.Ε Ευρυτανίας και συγκεκριμένα στο χωριό Ραπτόπουλο,

Προχωρούν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης της οδού Καρδίτσας – Καρπενησίου

Προχωρούν oι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης «Ολοκλήρωση μελετών Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Καρπενησίου». Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρώτο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό και το τρίτο δείγμα σε (αρχικά) θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Χωρίς κρούσμα κορονοϊού τα Άγραφα Ευρυτανίας όπως τονίζει με νέα δημοσίευση ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης αφού μετά το πρώτο δείγμα ακολούθησαν άλλα δύο αρνητικά στο ίδιο άτομο, ως εκ τούτου οριστικά δεν υφίσταται θετικό κρούσμα στα Άγραφα.

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό το δεύτερο δείγμα σε θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Με νέο μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) γνωστοποίησε ότι το δεύτερο δείγμα στο άτομο που χθες βγήκε θετικό είναι αρνητικό!

Στο Πετρίλο συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου "Πίνδος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ. Η συνεδρίαση έγινε στη κοινότητα Πετρίλου του δήμου Αργιθέας και φιλοξενήθηκε στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ