Ευρυτανία: Νεκρός 33χρονος που "χτυπήθηκε" από ρεύμα υψηλής τάσης, κατά τη διάρκεια εργασιών στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου (27/5) για 33χρονο πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος "χτυπήθηκε" από ρεύμα υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια εργασιών.

Στη λίμνη Πλαστήρα θα γίνει η 1η Συνάντηση της Επιτροπής Ε.Α.Π. Αγράφων

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 1:00 μ.μ. σε ξενοδοχείο της λίμνης Πλαστήρα, θα πραγματοποιηθεί η 1η κοινή Συνάντηση της Επιτροπής Καθοδήγησης και Ομάδας Συντονισμού του «Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων» (ΦΕΚ Β΄/2032).

Συστάθηκε φορέας διαχείρισης για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων

Με την αριθ. 26650/23.3.2023 απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (αριθ.2032 ΦΕΚ 31/3/2023), συστάθηκε η Επιτροπή Καθοδήγησης και Ομάδας Συντονισμού για την ΟΧΕ «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων» (ΕΑΠΑ).

Παράταση για τη δημοπράτηση της α' φάσης του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Άγραφα - Σάικα - όρια ν. Καρδίτσας

Παράταση μέχρι τις 22-3-2024 στο χρονικό περιθώριο, εντός του οποίο θα πρέπει να δημοπρατηθεί το έργο «Ασφαλτόστρωση δημοτικού οδικού δικτύου Άγραφα – Σάϊκα – όρια Νομού Καρδίτσας (Α΄ Φάση)» δόθηκε με απόφαση που υπέγραψε προ ολίγων ημερών ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής.

Ευρυτανία: Απομάκρυναν δέντρα που έπεσαν στο δρόμο από το χιόνι (+Βίντεο)

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των μηχανημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να ανοίξουν και τον τελευταίο επαρχιακό δρόμο μετά τις ισχυρές χιονοπτώσεις σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Συνάντηση Δημάρχων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων στο Τροβάτο για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων

Στο Τροβάτο, στο βορειότερο άκρο της Ευρυτανίας, έγινε η Διαδημοτική Συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου και Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου, παρουσία αντιδημάρχων και στελεχών των τριών δήμων.

Παρέμβαση των Δημάρχων Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων για τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων

Με παρέμβασή τους προς τους αρμόδιους φορείς, οι Δήμαρχοι Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, αναφέρονται στη διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων και στα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της κείμενης νομοθεσίας ενώ παράλληλα παραθέτουν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις οι οποίες αποσκοπούν στην ουσιαστική αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού ζητήματος.

Πραγματοποιήθηκε στα Πράμαντα η 4η τακτική γενική συνέλευση του «Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, στα Πράμαντα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειων Τζουμέρκων, η 4η Τακτική Γενική  Συνέλευση του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ