Προχωρούν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης της οδού Καρδίτσας – Καρπενησίου

Προχωρούν oι διαδικασίες δημοπράτησης της μελέτης «Ολοκλήρωση μελετών Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Καρπενησίου». Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρώτο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό και το τρίτο δείγμα σε (αρχικά) θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Χωρίς κρούσμα κορονοϊού τα Άγραφα Ευρυτανίας όπως τονίζει με νέα δημοσίευση ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης αφού μετά το πρώτο δείγμα ακολούθησαν άλλα δύο αρνητικά στο ίδιο άτομο, ως εκ τούτου οριστικά δεν υφίσταται θετικό κρούσμα στα Άγραφα.

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό το δεύτερο δείγμα σε θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Με νέο μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) γνωστοποίησε ότι το δεύτερο δείγμα στο άτομο που χθες βγήκε θετικό είναι αρνητικό!

Στο Πετρίλο συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου "Πίνδος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ. Η συνεδρίαση έγινε στη κοινότητα Πετρίλου του δήμου Αργιθέας και φιλοξενήθηκε στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού.

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου "Πίνδος", της ΚΕΔΕ και του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας.

Εγκαινιάζει νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Γρανίτσα Ευρυτανίας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μεταβαίνει σήμερα, Σάββατο (13/6), στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, όπου θα εγκαινιάσει στις 17.00 το νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής των Αγράφων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ