Εγκαινιάζει νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Γρανίτσα Ευρυτανίας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μεταβαίνει σήμερα, Σάββατο (13/6), στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, όπου θα εγκαινιάσει στις 17.00 το νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής των Αγράφων.

Αιολικά στα Άγραφα: "Πράσινο φως" από το Δασαρχείο Καρδίτσας για ερευνητικές γεωτρήσεις στο Καροπλέσι

Την απαιτούμενη έγκριση από το Δασαρχείο Καρδίτσας έλαβε προ ολίγων ημερών για την διενέργεια ερευνητικών γεωτρήσεων για λήψη μετρήσεων προς σύνταξη μελετών η εταιρεία "Πουνέντης Α.Ε.Ε." που έχει αναλάβει την κατασκευή δύο αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 40 MW στις θέσεις “Γραμμένη – Τούρλα – Καρνόπι” και “Μίχος – Βοϊδολίβαδο – Απέλινα” αντίστοιχα του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας.

Ευρυτανία: Νεκρός 60χρονος εργάτης στον Άγιο Νικόλαο

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες της ΠΥ Καρπενησίου τον άτυχο 60χρονο εργάτη Αλβανικής υπηκοότητας που καταπλακώθηκε από τοίχο πλίθινης αποθήκης στο χωριό Άγιος Νικόλαος (Λάσπη) Ευρυτανίας.

Πιλοτική εφαρμογή μέσω Erasmus+ στην κεντρική Πίνδο για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού

Στην επιλογή της περιοχής Κεντρικής Πίνδου, ως χώρο πιλοτικής εφαρμογής, για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού που αφορά την βιώσιμη ανάπτυξη των περιθωριοποιημένων αγροτικών περιοχών της Ευρώπης, προχώρησε ομάδα 7 Πανεπιστήμιων ((Ελλάδα, Γαλλία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Κροατία, Βουλγαρία και Ρουμανία), καταθέτοντας πρόταση στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+.

Με εναέρια και επίγεια μέσα αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά στο Τροβάτο Ευρυτανίας (+Φώτο +Βίντεο)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην περιοχή του Τροβάτου Ευρυτανίας και οι προσπάθειες των αντρών της Πυροσβεστικής επικεντρώνονται στο να περιοριστεί το μέτωπο όσο το δυνατόν περισσότερο πριν να νυχτώσει.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ