.
.

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής εκτέλεσης του έργου για το αιολικό 40MW στα όρια των νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη αίτηση αναστολής εκτέλεσης κατασκευής του έργου για αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 40MW στη θέση θέση "Μιχός - Βοϊδολίβαδο - Απέλινα" του Δήμου Αγράφων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Τετάρτη 2/1: Δείτε που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας

Ήλιος με δόντια από το πρωί της Τετάρτης (2/1) με τα προβλήματα ωστόσο στο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού μας να παραμένουν από την χιονόπτωση που προκάλεσε το προηγούμενο διήμερο το βαρομετρικό χαμηλό "Ραφαήλ".

Δημ. Παπακώστας: "ΚΕΔΕ & ΕΝΠΕ να στηρίξουν έμπρακτα τον ορεινό Δήμο Αγράφων Ευρυτανίας!"

Αποκλείστηκαν χωριά του ορεινού Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας Στερεάς Ελλάδας μετά από κατολίσθηση στον επαρχιακό χωματόδρομο Καρπενησίου- Τριδενδρο/ Βραγγιανά (προσοχή: Ευρυτανίας, όχι τα Βραγκιανα Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας) & Τροβάτο.

Ευρυτανία: Ο 58χρονος Στέφανος Κουζώφ σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ - Διακρινόταν για το εθελοντικό του πνεύμα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 58χρονο Στέφανο Κουζώφ, που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, την ώρα που έκανε εργασίες στο κτήμα του στην Ευρυτανία.

Νεκρός 47χρονος στα Άγραφα από κυνηγετικό όπλο

Νεκρός βρέθηκε 47χρονος στον Τριπόταμο του Δήμου Αγράφων, χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά εικάζεται αυτοκτονία.

Υπογράφηκε η σύμβαση για το οδικό έργο σύνδεσης Τροβάτου Ευρυτανίας με όρια ν. Καρδίτσας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας η σύμβαση του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας οδικού δικτύου Τροβάτο - τρία Σύνορα" προϋπολογισμού 240.000,00€.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ