.
.

Επιστήμη - Τεχνολογία

Συντρίμμια πυραύλου ενδέχεται να πέσουν στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο (30-31/7)

Συντρίμμια ενός κινεζικού πυραύλου είναι πιθανό να πέσουν στη χώρα μας στις 30 ή στις 31 Ιουλίου, με επικρατέστερες περιοχές τη βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Προσοχή: Νέα ηλεκτρονική απάτη χρησιμοποιώντας μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Μία ακόμη καλοστημένη απάτη ηλεκτρονικού «ψαρέματος» των προσωπικών σας κωδικών, έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με πρόσχημα τη σύνδεση της πιστωτικής σας κάρτας με πάγια εντολή εξόφλησης μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

12 συστάσεις της ΕΕΤΤ προς τους καταναλωτές για τη χρήση κινητών συσκευών στις καλοκαιρινές διακοπές

Η ΕΕΤΤ απευθύνει στους καταναλωτές 12 χρηστικές συμβουλές, για να μιλούν και να σερφάρουν ξέγνοιαστα και με ασφάλεια στις καλοκαιρινές διακοπές. Οι συστάσεις της ΕΕΤΤ επικεντρώνονται στον τρόπο σύνδεσης στο Internet, την προστασία της συσκευής, την υπηρεσία περιαγωγής, καθώς και τη χρήση κινητού σε έκτακτες συνθήκες.

Στους 50°C η πραγματική θερμοκρασία της επιφάνειας της γης στην Ελλάδα στις 30/6

Δορυφορικό χάρτη που δείχνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας της γης στην Ελλάδα και των γύρω χωρών, στις 30 Ιουνίου δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).

"Έπεσαν" Gmail και youtube

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε youtube και gmail με χιλιάδες χρήστες, τουλάχιστον στην Ελλάδα να μην μπορούν να ανοίξουν youtube και να στείλουν mail.

ΕΕΤΤ: Αποζημίωση στους καταναλωτές για αποκλίσεις από την πραγματική ταχύτητα σύνδεσης στο ίντερνετ

Η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε ότι από σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2020, τίθενται σε ισχύ οι διατάξεις του Εθνικού Κανονισμού Ανοιχτού Διαδικτύου (ΕΚΑΔ) για τις ταχύτητες στα σταθερά δίκτυα.

Σεισμός στη Σάμο: Aνύψωση του νησιού κατά 18 - 25 εκατοστά

Ανύψωση τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα του νησιού της Σάμου, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στο νησί, το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου κατέγραψε έρευνα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον Ευθύμη Λέκκα.

Έπεσε το δίκτυο της Vodafone - η ανακοίνωση της εταιρείας για την αιτία της βλάβης

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που έχει προκληθεί το απόγευμα της Τετάρτης και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας της εταιρίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ