.
.
.

Αθλητικά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για τον αιφνίδιο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. Παναγιώτη Καραγκούνη

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους για την αιφνίδια απώλεια του μέλους του Δ.Σ. Παναγιώτη Καραγκούνη.

Συνηθίζουν τον χαμηλό ρυθμό

Συνεχίζουμε με Λευκορωσία και την αναμέτρηση της Βιτέμπσκ με την Σμολεβίτσι, δύο ομάδες οι οποίες δεν σκοράρουν με μεγάλη άνεση στα πρώτα παιχνίδια τους.

Η Μπάτε δίνει δικαιώματα

Μόνο καλά δεν έχει αρχίσει η νέα Premier League στη Λευκορωσία για την ΜΠΑΤΕ. Η περυσινή δευτεραθλήτρια μετρά 2/2 ήττες.

Κάλεσμα του Συνδέσμου Προπονητών σε εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύνδεσμός μας καλεί τα Μέλη του, που έχουν την δυνατότητα της Θεάρεστης αυτής πράξης, να το κάνουν στην δύσκολη αυτή περίοδο, που δοκιμάζεται η Πατρίδα μας και όλη η Ανθρωπότητα.

Ζορίζονται να σκοράρουν

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά σήμερα είναι εκείνη της Μπελσίνα με την Γκοροντέγια, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο νέο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Παρατείνονται, έως Ιούνιο, οι θητείες καταστατικών οργάνων αθλητικών σωματείων και ενώσεων, που τυχόν έληξαν ή λήγουν

Δυνάμει της από́ 30.3.2020 Πράξης Νομοθετικού́ Περιεχομένου (Α ́ 75) αποφασίστηκε στο άρθρο 60Ο (εξηκοστό) η «Παράταση θητείας καταστατικών οργάνων αθλητικών σωματείων και ενώσεων» ως εξής:

Ματαιώνεται ο φετινός Πλαστήριος δρόμος

Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα με την πανδημία του COVID 19 η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας και το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΚ αποφάσισαν τη ματαίωση του φετινού Πλαστήριου δρόμου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ