.
.
.
.

Ευχαριστήριο του Γ.Ν. Καρδίτσας για δωρεά στην Οφθαλμολογική Κλινική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Καρδίτσας θα ήθελε να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Χρήστο Παπαευαγγέλου, συνταξιούχου οφθαλμιάτρου, για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Αίτημα για μνημείο πεσόντων αστυνομικών θα εξετάσει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Αίτημα της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Καρδίτσας για την παραχώρηση χώρου, προκειμένου να ανεγερθεί μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, θα εξετάσει στην αυριανή της συνεδρίαση (16/7) η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.

Ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης το νέο Τμήμα ΑΕΙ Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας της Καρδίτσας (+Φώτο)

Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος λειτουργίας στην Καρδίτσα το νεοϊδρυθέν Πανεπιστημιακό Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και τα ακαδημαϊκά δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν στην άποψη ότι το συγκεκριμένο ΑΕΙ είναι ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

ΑΝΚΑ Α.Ε.: Προσωρινά αποτελέσματα πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προσωπικού

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί τα προσωρινά αποτελέσματα της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθ. 972/26-06-2020 για την πρόσληψη προσωπικού (2 Κοινωνικοί Επιστήμονες, 1 Διερμηνέας Γαλλικών, 1 Πληροφορικών Συστημάτων & Προστασία δεδομένων) με σύμβαση μίσθωσης έργου,

Ειδική πρόσκληση για επανεκκίνηση εργασιών στον εργολάβο του Διοικητηρίου στην Καρδίτσα (+Φώτο)

Ειδική πρόσκληση στον εργολάβο που κατασκευάζει το Διοικητήριο της Καρδίτσας, να προχωρήσει σε επανεκκίνηση των εργασιών, μέσα σε διάστημα 25 ημερολογιακών ημερών, απέστειλε η Π.Ε. Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ