.
.
.
.
.
.
.
.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 7 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

ΕΛ.ΑΣ: 16 νέες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες στη Θεσσαλία - 3 για την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας

Παρελήφθησαν 16 νέες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πέμπτη (06/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 213 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Μετά από τρεις περίπου μήνες εκδόθηκαν εκ νέου αποφάσεις από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020. 

Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής τοιχίων αντιστήριξης στην κοινότητα Πορτίτσας

Στην κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης προχωρά η Π.Ε Καρδίτσας, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα στην επαρχιακή οδό 8 (Μοσχάτο) και συγκεκριμένα στο ύψος της Τ.Κ Πορτίτσας.

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην Καρδίτσα για την Εργατική Πρωτομαγιά (+Φώτο +Βίντεο)

Συνολικά τέσσερις διαφορετικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα, από το πρωί έως το μεσημέρι, στην Καρδίτσα για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς που φέτος συνέπεσε με την παραμονή του Πάσχα και με κυβερνητική απόφαση ο καθιερωμένος εορτασμός μεταφέρθηκε για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Καρδίτσας

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Καρδίτσας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας)

Δ. Καρδίτσας: Αρχίζει η επιστολή ειδοποιήσεων για καθαρισμό σε «αμελείς» ιδιοκτήτες οικοπέδων

Μετά την γενική ενημέρωση για την ανάγκη καθαρισμού των οικοπέδων, που η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας έκανε προς τους δημότες, ήρθε η ώρα των ατομικών ειδοποιήσεων, για όσους αμέλησαν να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ