.
.
.
.
.
.

Ν. Παππάς από την Καρδίτσα: «Απολύτως αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να κλείσουμε τις πληγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη» (+Φώτο +Βίντεο)

«Ξεκινάμε έναν όμορφο αγώνα, πρέπει τις θέσεις μας να τις πάμε σε κάθε σπίτι σε κάθε χωριό σε κάθε συμπολίτη μας, να τις εξηγήσουμε με απλό τρόπο και να ζητήσουμε από όλους να γίνουν συμμέτοχοι σ’ αυτή τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα έχει κόπο, θα χρειαστεί διάρκεια, θα χρειαστεί υπομονή αλλά είναι απολύτως αναγκαία για να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε ο Μητσοτάκης στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας!

Έκτακτη είδηση: Δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά ο Σπύρος Λάππας

Είδηση έβγαλε η εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών που διοργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (30/6) στην πλατεία Πλαστήρα η Ν.Ε. Καρδίτσας και οι Ο.Μ. Ανατολικής και Δυτικής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παρουσία του Βουλευτή Νίκου Παππά.

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Νέα τρίμηνη παράταση στις συμβάσεις των 36 καθαριστριών - φυλάκων του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Προσωρινό τέλος στην αγωνία 28 καθαριστριών και 8 φυλάκων του Νοσοκομείου Καρδίτσας, των οποίων οι συμβάσεις -έπειτα από την τρίμηνη παράταση που δόθηκε στα τέλη Μαρτίου- έληγαν σήμερα δίνει για μια ακόμη φορά την ύστατη στιγμή το Υπουργείο Υγείας.

500.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για το Δήμο Καρδίτσας

Νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ θα λάβει από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Καρδίτσας μαζί άλλους 5 δήμους στο πλαίσιο της επιχορήγησης των ΟΤΑ από το Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας.

Ενημερωτική εκδήλωση Κέντρου Γυναικών και Δήμου Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος "MARTE"

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας πραγματοποιούν ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος “MARTE τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Κιέριον , Μπλατσούκα 22 και Βαιου Τζέλλα.

Αυτοψία Τσιάκου στα έργα της οδού Χαρίτου: Το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς - Τέλος Οκτωβρίου η πιθανή ολοκλήρωσή του

Αυτοψία στις εργασίες για την ανάπλαση της οδού Χαρίτου και ενοποίησής της με τους πεζοδρόμους Σκουφά και Καζαμπάκα καθώς και με την οδό Ιεζεκιήλ πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων κ. Π. Σβερώνη.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας για τις συναντήσεις στην Αθήνα για καπναποθήκες και αποζημιώσεις επιχειρήσεων από τον "Ιανό"

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες 28/6/2022 και 29/6/2022 στην Αθήνα συναντήσεις αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας  με την ηγεσία και στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης στις οποίες συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον  «ΙΑΝΟ» και την αξιοποίηση των καπναποθηκών Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ