.
.
.
.
.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καρδίτσας για αναστολή προθεσμιών στους λογαριασμούς

Γίνεται γνωστό στους καταναλωτές που εξυπηρετεί η ΔΕΥΑ Καρδίτσας ότι οι αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξεως των πάσης φύσεως λογαριασμών  που αφορούν το προσεχές διάστημα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

«Χαμένη Ατλαντίδα» η περιοχή του "Παλέρμο" (+Φώτο)

Αν κάποιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ή να φανταστεί τι συνέβη εδώ και μία εβδομάδα περίπου στην Καρδίτσα, πηγαίνοντας  στο Παλέρμο και τις πέριξ αυτού περιοχές, θα διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής.

Λίνα Μενδώνη στην Καρδίτσα: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σώσουμε αρχαιότητες και έργα τέχνης από τη λάσπη! (+Φώτο +Βίντεο)

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σώσουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα, τα έργα τέχνης και τον εξοπλισμό στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας από τη λάσπη», επισήμανε σήμερα το απόγευμα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Δήμος Καρδίτσας: Αναβάλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (26/9) στην Καρδίτσα

Μετά την αναβολή πραγματοποίησης της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης (23/9) η Δημοτική Αρχή προχώρησε και στην αναβολή της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (26/9) λόγω των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη από την πλημμύρα.

Δ. Μιχαηλίδου από την Καρδίτσα: Παρατείνονται αυτοδίκαια όλα τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας!!! (+Φώτο +Βίντεο)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας επισκέφθηκε σήμερα η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ – ΝΔ Ν. Καρδίτσας κ. Λάμπρο Τσιούκη, την Γραμματέα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ν.Δ. κ. Μαρία Νάτσιου, τον συντονιστή της Γραμματείας κ. Θωμά Τσιούκη, τον Διευθυντή του Γραφείου της κ. Γιάννη Σουλιώτη και άλλα κομματικά και Υπηρεσιακά στελέχη.

Είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών προσέφεραν "Θαλάσσιος κόσμος" και το ιχθυοπωλείο "Ιχθυόσκαλα"

Κατόπιν εκκλήσεως του Δήμου Καρδίτσας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας, ο Θαλάσσιος κόσμος και το ιχθυοπωλείο "Ιχθυόσκαλα" ανταποκρίθηκαν άμεσα και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας  τα παρακάτω:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ