Προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες τον Δεκέμβριο - Σε εξέλιξη αγωνιστικές συσκέψεις στα χωριά του ν. Καρδίτσας

Προετοιμάζονται για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στις αρχές του Δεκεμβρίου οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας, σε συνεργασία με αγωνιστικούς πυρήνες στη Θεσσαλία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Καρδίτσα το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου (+Φώτο +Βίντεο)

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (11/11) στον Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του, στην Καρδίτσα.

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 3η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας,  τρείς (3) εκπαιδευτικοί και πέντε (5) μαθητές από το σχολείο μας βρέθηκαν στο μακρινό Ικόνιο της Τουρκίας, από τις 20 έως τις 26 Οκτωβρίου 2019, για την 3η συνάντηση εργασίας.

Καθορίστηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Καρδίτσας και το αντίτιμο χρήσης από τους συλλόγους

Την έγκριση του προγράμματος λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου του Δ.Ο.Π.Α.Κ. περιόδου 2019-2020 καθώς και το αντίτιμο χρήσης προς τους κολυμβητικούς συλλόγους αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Ανακοίνωση της "Ανεξάρτητης Επιχειρηματικής Κίνησης Καρδίτσας" για την κατάργηση του τμήματος Αγωγής Φροντίδας

Με αφορμή την ανακατανομή του εκπαιδευτικού- επιστημονικού  περιεχομένου, και την αναδιάταξη χωροταξικά των ανωτέρων τμημάτων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη χώρα, και με τα στοιχεία που είχαμε λάβει γνώση για την περιοχή μας,

Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ