.
.
.
.
.
.

Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δ. Καρδίτσας: Κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, Δημόσιας Υγείας και ΑΜΕΑ  του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με το Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), το 19ο Δημοτικό σχολείο και το 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας πραγματοποίησαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Με πρόγραμμα eTwinning η επίσκεψη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα Λάρισας

Στις 24/5/2023 το 6ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα με τα τμήματα Β1 και Β2, και με συνοδούς εκπαιδευτικούς, την κ.Διαμαντή Χρύσα εκπαιδευτικό αγγλικής, υπεύθυνη του προγράμματος, την κ. Καπνιά Ρίτσα γυμνάστρια, την κ. Φλώρου Ιωάννα, δασκάλα του τμήματος Β1 και την κ. Μπασιακούρα Γιώτα, δασκάλα του τμήματος Β2.

Εκδηλώσεις την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρα ποδηλάτου

Η παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου προσφέρει την καλύτερη αφορμή για να γιορταστεί η συνεισφορά του ποδηλάτου στο περιβάλλον, στην υγεία και στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το ετήσιο μνημόσυνο της Ελεονώρας Νταβιγλάκη

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Ελεονώρας Νταβιγλάκη.

Οριστικός ανάδοχος για την επέκταση δικτύου ύδρευσης σε περιοχές εντός σχεδίου της Καρδίτσας

Την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο με τον διακριτικό τίτλο: «Έργα επέκτασης δικτύου ύδρευσης σε περιοχές εντός σχεδίου στην πόλη της Καρδίτσας» στον οικονομικό φορέα «ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ι.Κ.Ε», αποφάσισε το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ.

Ημερίδα Δ.Ο.Ε. στην Καρδίτσα: Προτεραιότητα η ασφάλεια και η θωράκιση των σχολικών υποδομών (+Φωτο +Βίντεο)

Την ανάγκη η ασφάλιση και η θωράκιση των σχολικών κτιριακών υποδομών να αποτελέσει βασική προτεραιότητα της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκηση ανέδειξε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η σπουδαιότητα των ζητημάτων των κτιριακών υποδομών και της ασφάλειας και θωράκισης των σχολικών χώρων ως βασική μέριμνα της πολιτείας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ