.
.
.
.

Στις Τοπικές Κοινότητες Αρτεσιανού και Φράγκου ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος

Τις Τοπικές Κοινότητες Αρτεσιανού και Φράγκου επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 8/3 ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά.

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις πληττόμενες από τον "Ιανό" επιχειρήσεις που δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμα

Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι επιχειρηματίες που έχουν υποβάλλει αίτηση για την αποζημίωση των 8.000€ , λόγω του «ΙΑΝΟΥ» και δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμη τα χρήματα , να στείλουν με mail στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και την επωνυμία της επιχείρησής τους , για να διερευνηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αίτημά τους .

Ζημιές από το σεισμό στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Καρδιτσομαγούλας

Ζημιές που απαιτούν αποκατάσταση αλλά που, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν αποτελούν εμπόδιο για την λειτουργία του, υπέστη ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου στην Καρδιτσομαγούλα.

Αλκ. Κολοκύθα: "Ο δήμαρχος Καρδίτσας και το πανελλήνιο ρεκόρ μικροψυχίας"

Σε δύο συνεχείς δημοσιεύσεις ο δήμαρχος Καρδίτσας, αναφέρεται με θερμά λόγια για προμήθειες και έργα που σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και εντάξαμε με εξασφαλισμένες πιστώσεις επί ημερών μας όχι μόνον ξεχνώντας να αναφερθεί στην πατρότητα, αλλά χωρίς ντροπή προσπαθεί να τα οικειοποιηθεί.

Τριαντόπουλος σε Μαρκινό: Υπεγράφη η απόφαση εκταμίευσης 2 εκατ. Ευρώ για τους Τ.Ο.Ε.Β. του ν. Καρδίτσας

Μία σημαντική εξέλιξη είχαμε χθες Σάββατο (6/3), κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρ. Τριαντόπουλου για ακόμη μια φορά στην Καρδίτσα, ο οποίος όπως γράψαμε, εκτός της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, συναντήθηκε για σύντομο χρόνο και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Αθ. Μαρκινό.

Ν. Καρδίτσας: Επιστρέφουν στις αίθουσες οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Κανονικά στις αίθουσες θα επιστρέψουν από αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του ν. Καρδίτσας, μετά από ένα διήμερο, προληπτικής κυρίως, αναβολής των μαθημάτων, λόγω των ισχυρών σεισμικών δονήσεων στο γειτονικό νομό Λάρισας.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ανταπάντηση στον δήμαρχο Καρδίτσας: Αναθέσεις ή διαφάνεια;"

Αποκαλύπτουμε τον κ. Τσιάκο

Χαιρόμαστε ειλικρινά που ο Δήμαρχος Καρδίτσας και η παρέα του που μ’ αυτή συνδιοικεί και συναποφασίζει, αποφάσισε, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, να βγει δημόσια και να απαντήσει στην αντιπολίτευση, ονοματίζοντας μάλιστα σε ποιους απευθύνεται.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ