.
.
.
.

ΕΒΕ Καρδίτσας: «Καταρχήν» έγκριση στην εκπόνηση μελέτης για τις Καπναποθήκες

Να εκπονηθεί η μελέτη αξιοποίησης των Καπναποθηκών ενιαία και όχι τμηματικά, αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου συναινώντας στην σχετική εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Παπουτσή.

Κινήσεις για πλήρη λειτουργία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών θα κάνει το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Γνώστης της αντίδρασης επαγγελματικών φορέων για τον περιορισμό των ημερών λειτουργίας της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Καρδίτσας έγινε το ΕΒΕ, το Δ.Σ. του οποίου στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/1) αποφάσισε σειρά ενεργειών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Πρόταση για ταυτόχρονη διεξαγωγή Εμποροβιοτεχνικής και Eκπτωτικού Χωριού

Πρόταση για να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα φέτος η 17η Εμποροβιοτεχνική έκθεση και το 2ο Εκπτωτικό χωριό, κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης (28/1).

Ανοιχτή Συνέλευση: Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο και προβολή ντοκιμαντέρ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας η "Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην "πράσινη ανάπτυξη" και στα αιολικά στα Αγραφα" διοργανώνει εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το χρονικό της Νιάλας.

Συνελήφθη 37χρονος Καρδιτσιώτης για τη θανατηφόρα παράσυρση πεζού στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας

Ένας 37χρονος άνδρας, γεννημένος στην Καρδίτσα, είναι ο υπαίτιος της θανατηφόρας παράσυρσης πεζού το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) έξω από το χωριό Ελευθερές στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας.

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών από το Δήμο Καρδίτσας και τον Δ.Ο.Π.Α.Κ. - Παρών και ο Κ. Γκατσιούδης

Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στο Παυσίλυπο, αθλητική γιορτή- εκδήλωση με θέμα ''Διατροφή στον αγωνιστικό Αθλητισμό''.

207 αιτήσεις για τις 9 θέσεις συμβασιούχων στo Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα - Τα προσωρινά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη (28/1) οι προσωρινοί πίνακες για τις προσλήψεις των συμβασιούχων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ