.
.
.
.
.

Σωτ. Μπακαλάκου: "Δημοτικά τέλη Δήμου Καρδίτσας: Επιβάρυνση 17% των Δημοτών σε συνθήκες πρωτόγνωρης κρίσης"

Ο Δήμος μας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Από την μία η πανδημία και το lockdown, από την άλλη η πλημμύρα και οι τραγικές της συνέπειες, για τις οποίες η ευθύνη της Δημοτικής αρχής είναι μεγάλη, κάνουν το οικονομικό τοπίο εφιαλτικό.

Καρδίτσα: Σε εξέλιξη η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ (+Φώτο +Βίντεο)

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας,

Ρομά Χωρίς Σύνορα: Διανομή τροφίμων στις πληγείσες οικογένειες ρομά

Η οργάνωση Ρομά χωρίς σύνορα σε συνεργασία με την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά, το μέλος της Ομοσπονδία Θεσσαλίας και τους διαμεσολαβητές των Παραρτημάτων Ρομά της περιοχής,

ΕΟΑΣΚ σε Κ. Νούσιο: Άμεσα καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και έναρξη αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων! (+Βίντεο)

Πράξη έκαναν σήμερα (Τρίτη 1/12) τις  πρόσφατες εξαγγελίες της ΕΟΑΣΚ ο πρόεδρος κ. Κώστας Τζέλλας και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Τσιούτρας για συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες.

Απόφαση για έγκριση ονομασίας ανωνύμων οδών της Καρδίτσας έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε έγκριση της ονοματοδοσίας ανώνυμων οδών στην πόλη της Καρδίτσας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίασή του και έπειτα από σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Καρδίτσας που προηγήθηκε.

Δευτέρα (30/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 67 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου: 16 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 100 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.044 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Οι Καρδιτσιώτες στις ουρές… αναστενάζουν! (+Φώτο)

Τελευταία ημέρα του μήνα (Νοεμβρίου) σήμερα και εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες Καρδιτσιώτες συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, υποαπασχολούμενοι, άνεργοι, άεργοι, άποροι των ευπαθών κοινωνικών ομάδων,

Ορκωμοσία 17 αποφοίτων του Π.Μ.Σ. Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, ευτυχίας και όμορφων συναισθημάτων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27.11.2020 στις 14.30 μμ η 4η τελετή ορκωμοσίας δέκα επτά (17) νέων αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έστω και διαδικτυακά, λόγω των ειδικών συνθηκών!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ