.
.
.
.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Μπαλτά

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Μπαλτά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κόκκα

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Μαρίας Κόκκα.

Εκδήλωση το Σάββατο (30/3) στην Καρδίτσα με θέμα: «Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, εκπαίδευση και ποιότητα ζωής στην ψηφιακή εποχή

Οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας, οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, εκπαίδευση και ποιότητα ζωής στην ψηφιακή εποχή».

Δήμος Καρδίτσας: Υποχρέωση των ιδιοκτητών ακινήτων η εφαρμογή μέτρων πυρασφάλειας, με βάση εγκύκλιο του Υ.Π.ΕΝ.

Με βάση σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται εντός ή πλησίον δασικών ή χορτολιβαδικών εκτάσεων θα πρέπει να αναθέσουν σε αρμόδιο επιστήμονα την σύνταξη τεχνικής έκθεσης αξιολόγησης επικινδυνότητας σχετικά με θέματα πυροπροστασίας.

Ορκίστηκαν 22 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων (+Φωτο +Βίντεο)

Τον όρκο της επιστήμης τους έδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) στο αμφιθέατρο του Κτιρίου Γ, του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα 22 απόφοιτοι του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων (ΠΠΣ) (π. ΤΕΙ Θεσσαλίας) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παραλαμβάνοντας τα πτυχία τους παρουσία καθηγητών, γονέων, συγγενών και φίλων, ενώ 2 ακόμα απόφοιτοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην τελετή και θα παραλάβουν άλλη στιγμή τα πτυχία τους.

Παυσίλυπο: Με μεγάλο γερανό η καταστροφή των φωλιών των κορακοειδών που… υπερδιπλασιάστηκαν (+Φωτο +Βίντεο)

Δεκάδες φωλιές κορακοειδών έχουν καταστραφεί από το πρωί της Πέμπτης (28/3) στο άλσος του Παυσιλύπου με τη χρήση μεγάλου ιδιωτικού γερανοφόρου οχήματος που φτάνει στα ψηλότερα δένδρα, όπου είναι εγκατεστημένες, στα οποία δεν μπορούσαν να φτάσουν τα μικρότερα γερανοφόρα οχήματα του Δήμου τα οποία έχουν καταστρέψει δεκάδες φωλιές το προηγούμενο διάστημα σε ανάλογες επιχειρήσεις.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Μεν. Μουζίνα

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας αδερφού και θείου Βασίλειου Μεν. Μουζίνα (Καπετάνιος).

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας: Θεατρικό παιχνίδι στο 3ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που οργανώνεται από την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, πραγματοποιήθηκε θεατρικό παιχνίδι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο επιμελήθηκε η παιδαγωγός θεάτρου, εμψυχώτρια Σινάνη Σύλβια με τίτλο «Γέμισε την καρδιά σου με πολύτιμους θησαυρούς». 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ