.
.
.
.
.
.
.
.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Βησσάριου Παρούση

Τελούμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Γιού, Αδερφού και Θείου Βησσάριου Παρούση.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Όλες στον αγώνα για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας καλεί τις γυναίκες της πόλης και των χωριών μας να πάρουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου Καρδίτσας στην πύλη του νοσοκομείου την Πέμπτη 21/10/2021 και ώρα 11:00 πμ.

Πρόγραμμα Αγιασμών στα "Σπίτια Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα «Σπίτια Αγάπης» της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, τα οποία προσφέρουν στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας ένα ζεστό πιάτο φαγητού καθημερινά.

Γιορτάστηκε και στην Καρδίτσα ο προστάτης της αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Σωματεία ΑμεΑ ν. Καρδίτσας για συνάντηση με Β. Τσιάκο: «Κινητικότητα, κυκλοφορία, διαβίωση και επιβίωση των Α.με.Α στην Καρδίτσα»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλειο Τσιάκο είχαν το πρωί της Τετάρτης 20/10/2021, οι εκπρόσωποι των ΑμεΑ στον Ν. Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 8 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Έγκριση επενδυτικού δανείου (πρόγραμμα Τρίτσης) για μελέτη εφαρμογής στο Στρατόπεδο Λουμάκη

Την σύναψη δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την χρηματοδότηση μελέτης εφαρμογής για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Λουμάκη ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, κατά την συνεδρίαση της Τρίτης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ