.
.
.
.

Παρατείνονται οι αιτήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης δράση 4.1.2: «Υλοποίηση Επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους γεωργούς, κτηνοτρόφους,  μελισσοκόμους και γενικότερα κατόχους αγροτικής εκμετάλλευσης (όχι απαραίτητα κατά κύριο επάγγελμα αγρότες)

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αντώνιου Μπατζίνα

Τελούμε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου της κοινότητας Προδρόμου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδερφού και Θείου Αντώνιου Μπατζίνα.

Ξεκινούν τη Δευτέρα (25/10) οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων του Χειμερινού Εξαμήνου (2021-2022)

Οι δηλώσεις των διδακτικών συγγραμμάτων θα πραγματοποιούνται από τους φοιτητές μέσα από την πλατφόρμα www.eudoxus.gr και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, ή κατά τις ημερομηνίες που έχουν ορίσει οι Γραμματείες του Τμήματος εντός του χρονικού αυτού πλαισίου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (23-24/10) για τον αγώνα αυτοκινήτου «5η Ανάβαση Ελασσόνας»

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «5η Ανάβαση Ελασσόνας»,

  • Κατηγορία Λάρισα

Νέο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Erasmus+ ΚΑ210 για τη ΔΔΕ Καρδίτσας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, συνεπής στην προσπάθειά της για εξωστρέφεια και προώθηση της καινοτομίας, ανακοινώνει την έγκριση ενός νέου σχεδίου Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος.

Νέο πακέτο αναδρομικών για 400.000 συντάξεις του Δημοσίου

Αναδρομικά διετίας από την επιστροφή κρατήσεων της Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων με ποσά που ξεκινούν από τα 600 ευρώ και φτάνουν (ή και ξεπερνούν) τις 11.760 ευρώ κλείδωσαν οριστικά για 400.000 συνταξιούχους του Δημοσίου με την απόφαση 1477/2021 που εξέδωσε χθες η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Ηλία Τσιτσιμπή

Τελούμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου και Πατέρα Ηλία Τσιτσιμπή.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Βησσάριου Παρούση

Τελούμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Γιού, Αδερφού και Θείου Βησσάριου Παρούση.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ