ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Δεκεμβρίου 2018

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΕΦΚΑ γνωστοποίησε ότι, οι εισφορές Δεκεμβρίου 2018 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Από την Αναγέννηση στο Γ.Σ. Αλμυρού ο Θόδωρος Λουκάς

Έναν εξελίξιμο 19χρονο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Πρόκειται για τον Θόδωρο Λουκά που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εργατικό Κέντρο: Κυριακή κλειστά!!! Δεν ψωνίζω - Δεν δουλεύω!!!"

Για πολλοστή φορά εκφράζουμε την εναντίωσή μας στη θεσμοθέτηση του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, το οποίο αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και για την βιωσιμότητα πλήθους μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της Κυριακάτικης λειτουργίας τους.

Νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ - «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» με προϋπολογισμό 400 εκατ. ευρώ.

Ανακλήθηκε η άδεια για αιολικό πάρκο στη θέση «Φούρκα – Μασούρι» του Δ. Αργιθέας

Σε ανάκληση της απόφασης του 2010 περί «Έγκρισης επέμβασης στα διακατεχόμενα δάση Μεσοβουνίου, Βλασίου και Οξυάς καθώς και στο Δημόσιο Δάσος Αργιθέας εμβαδού 71,117 στρ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ