.
.

Λαμπάδιασε νταλίκα στην Ε.Ο. φορτωμένη με καρπούζια και πεπόνια από τα Τρίκαλα (+Βίντεο)

Μια νταλίκα ήταν φορτωμένη με καρπούζια και πεπόνια που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα για τη λαχαναγορά της Αθήνας τυλίχθηκε στις φλόγες και αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/6).

Έληξαν άδειες παραγωγής για 8 αιολικά πάρκα σε Αργιθέα και Άγραφα

Δεν θα έχει συνέχεια, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το επιχειρηματικό εγχείρημα κάποιων εταιρειών να εγκαταστήσουν αιολικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 233,45 ΜW περίπου σε διάφορα σημεία στην περιοχή της Αργιθέας και ευρύτερα των Αγράφων, καθώς οι Άδειες Παραγωγής – Βεβαιώσεις Παραγωγού- Βεβαιώσεις Παραγωγού Ειδικών Έργων που είχαν εξασφαλίσει κατά καιρούς, έληξαν  χωρίς να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για να τις διατηρήσουν σε ισχύ!

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο βελτίωσης σχολικών κτιρίων και προαυλίων του Δήμου Καρδίτσας

Την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης κτιρίων και αύλειων χώρων στα σχολικά συγκροτήματα Δήμου Καρδίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 748.000 ευρώ με το ΦΠΑ 24% αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην τελευταία της συνεδρίαση.

Συνεργασία Δήμου Λ. Πλαστήρα – Ι.Α.Ε.Α.Σ για το νέο Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Ν. Πλαστήρα»

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Ιστορικό Αρχείο Ευγενίας Αντωνίου Σκιαθά (ΙΑΕΑΣ)» που θα αναλάβει την εκπόνηση της μουσειακής πρότασης, προκειμένου να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει κατά τα διεθνή πρότυπα το νέο Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Ν. Πλαστήρας», θα συνάψει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

ΔΗΚΕΔΗΜ: Με όμορφη εορταστική εκδήλωση ολοκλήρωσε την εκπαιδευτική περίοδο το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Με μία πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου, ολοκλήρωσε τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο το Δημοτικό Ωδείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μουζακίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ