Δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος παρέμβασης με θέμα «Κατανάλωση Αλκοόλ: Χρήση και Κατάχρηση» η Πρωτοβάθμια  Βαθμίδα Υγείας (Κ.Υ., 1ο και 2ο Τ.Ο.Μ.Υ. Καρδίτσας), σε συνεργασία με  1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας και το Διευθυντή κο. Σωκράτη Παππά, την κα. Ελένη Θεοδωράκη  και τον κο. Αλέξανδρο Βάρρα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καταγγέλλει τη φραστική επίθεση προϊστάμενου της ΕΡΤ Πάτρας σε βάρος μέλους της Ένωσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), ζητεί την άμεση παρέμβαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ  και όλων των εποπτικών οργάνων μετά τα όσα απίστευτα και πρωτόγνωρα διαδραματίστηκαν από τον προϊστάμενο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ Πάτρας, σε βάρος της συναδέλφου και μέλους της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, Νίκης Παπαδούλα.

Συνεχίζονται και μετά το τριήμερο οι καταλήψεις σε σχολεία της Καρδίτσας

Το συλλαλητήριο της περασμένης Παρασκευής δεν σήμανε και την λήξη των κινητοποιήσεων στα σχολεία της Καρδίτσας, καθώς μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου τρία εξ αυτών τελούν υπό κατάληψη.

Η Ρούλα Μπουγά στο πλευρό του Φάνη Στάθη και της «Νέας Πορείας»!

«Καλοσωρίζουμε στον συνδυασμό μας τη Ρούλα Μπουγά. Διακοσμήτρια και άνθρωπος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας γνωρίζει από πρώτο χέρι την αγορά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ