.
.
.
.
.
.

Δήμος Αργιθέας: Οικονομική ενίσχυση πληγέντων – Προνομιακά επιδόματα

Ο Δήμος Αργιθέας που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020,

ΚΚΕ(μ-λ): Να μην λυγίσουμε από την καταστροφή ! - Διεκδίκηση και αλληλεγγύη να γίνουν ο πόνος και η αγανάκτηση !

Καρδίτσα, Φάρσαλα, Αλμυρός πλήρωσαν με νεκρούς και τεράστια καταστροφή στο βιός των κατοίκων και στις καλλιέργειες των αγροτών την εγκληματική διαχρονική αδιαφορία του αστικού πολιτικού συστήματος και των τοπικών «αρχόντων».

ΔΕΔΔΗΕ: Συνολικά 29.000 παροχές στο ν. Καρδίτσας είχαν διακοπή ηλεκτροδότησης - Επανήλθε το 99%

Περίπου 1% υπολογίζονται οι παροχές ρεύματος που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί στο ν. Καρδίτσας σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ στην απογευματινή ενημέρωση σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Ενημέρωση και καταγραφή προβλημάτων στο Δ.Σ. Παλαμά παρουσία του υποδιοικητή του ΕΛΓΑ

Τα προβλήματα που καταγράφονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Παλαμά την επόμενη μέρα της κακοκαιρίας παρουσιάστηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης (22/9).

Δήμος Σοφάδων: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών σε σπίτια και επιχειρήσεις - Πάνω από 20.000 στρέμματα δηλώθηκαν ήδη στον ΕΛΓΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία που αφορά την καταγραφή των ζημιών τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στις υποδομές του Δήμου Σοφάδων.

Πρόταση του Γ. Κώτσου στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό για εκπόνηση Ειδικού Προγράμματος Αρωγής και Τοπικής Ανάπτυξης του Ν. Καρδίτσας

Πρόταση για άμεση εκπόνηση ενός Ειδικού Προγράμματος Αρωγής και Τοπικής Ανάπτυξης του Ν. Καρδίτσας, κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κωτσός στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Καρδίτσας με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ