.
.

“Αδιαφορία” που πληρώνει

Το webfreebets.com παραμένει και σήμερα στην Ιβηρική, αλλά πλησιάζει στον Ατλαντικό και την Πορτογαλία. Σκοπός μας να εκμεταλλευτούμε την χαλαρότητα των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα και να βρούμε τα σημεία που έχουν στοιχηματική αξία και μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα πονταρίσματά μας.

Δ. Γαγάτσης: Παραλαβή self-test για εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από 13 έως 19/5

Δύο δωρεάν self test έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από τα φαρμακεία του νομού μας, από σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Οι ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2021

Ο e-ΕΦΚΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, αποφάσισε σήμερα (13/5) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμών για τις αποδοχές του Ιουνίου:

Κτηματολόγιο: Ψηφίστηκε τροπολογία που στοχεύει στην επιτάχυνση της υποβολής και εξέτασης των αιτήσεων διόρθωσης

Ψηφίστηκε ως άρθρο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/878 και της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/879 η τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με θέμα «Εκσυγχρονισμός διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων διόρθωσης του άρθρου 6Α και υποβολής αντίθετων απόψεων θιγομένων κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης - Τροποποίηση των παρ. 8 και 9 του άρθρου 6Α του ν. 2308/1995».

Γ. Κωτσός: «Την ερχόμενη Παρασκευή 21.05.2021 οι πληρωμές των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικού κεφαλαίου»

Με τον πρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Δημήτριο Μελά πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ζητώντας να ενημερωθεί σχετικά με τις μη καταβληθείσες πληρωμές συνδεδεμένων ενισχύσεων των αιγοπροβατοτρόφων του Νομού Καρδίτσας αλλά και με τις συνδεδεμένες ενισχύσεις βάμβακος που δεν καταβλήθηκαν διότι δεν καλύφθηκε το ελάχιστο όριο παραγωγής που απαιτείται.

Διαθέσιμη για τον Άρειο Πάγο και ακόμα οκτώ δικαστικά καταστήματα η έκδοση και παραλαβή επίσημου ηλεκτρονικού αντιγράφου δικαστικών αποφάσεων μέσω του gov.gr

Διαθέσιμη και για τον Άρειο Πάγο είναι μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr), η εφαρμογή για την ψηφιακή αίτηση και παραλαβή επίσημου ηλεκτρονικού αντιγράφου δικαστικών αποφάσεων, η οποία είχε ξεκινήσει πιλοτικά από το Πρωτοδικείο και Εφετείο Πειραιώς και το Ειρηνοδικείο και Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/05): 55 νέοι θάνατοι και 2.167 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Α΄ νευροχειρουργική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ένα μικρό, «έκτακτο» θαύμα Νευροχειρουργικής επέμβασης κακώσεων κεφαλής

Μια νέα ασθενής, 40 ετών, προσήλθε στα Έκτακτα Ιατρεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, λόγω αιφνίδιας μείωσης επιπέδου συνείδησης κι επεισόδια εμέτων.

  • Κατηγορία Υγεία

Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέχρι το 2023 από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για το Job Center και για το Γραφείο Πληροφόρησης για το επιχειρείν του Δ. Βόλου

Μέχρι το 2023 συνεχίζεται η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2021 του Γραφείου Διευκόλυνσης, ενδυνάμωσης και τεκμηρίωσης της απασχόλησης (Job Center) και του Γραφείου Πληροφόρησης για το επιχειρείν του Δήμου Βόλου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ