.
.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών από τον "Ιανό" στον οικισμό Κούτσουρο του Αμάραντου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών που είχαν προκληθεί από το καιρικό φαινόμενο "Ιανός", στον οικισμό Κούτσουρο της κοινότητας Αμαράντου.

Αρνητικά και τα 83 rapid test στους υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας

Αρνητικά είναι όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από αιρετούς και υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας, κατά τη διαδικασία των rapid tests, που διεξήχθησαν σήμερα στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Έως 16 Μαρτίου οι αιτήσεις

Μέχρι τις 16 Μαρτίου θα πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις για την ένταξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Αρνητικά όλα τα rapid tests στα Ειδικά Σχολεία και στο Δημαρχείο Σοφάδων – Την Πέμπτη (4/3) στη Ρεντίνα

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του COVID-19.

Δ.Α.Ο. Περιφέρειας Θεσσαλίας: Προστασία μελισσών από χημικούς ψεκασμούς

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου ανθοφορίας των καλλιεργειών, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους χημικούς ψεκασμούς.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 49 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ