.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, λόγω περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, γνωστοποίησε σήμερα (7/7/) ο «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.)».

Προσωπικό για εργασία αναζητά η εταιρεία Δ. Νομικός στο Ευύδριο Φαρσάλων

To εργοστάσιο επεξεργασίας τομάτας της εταιρείας Δ. Νομικός στο Ευύδριο Φαρσάλων ζητά προσωπικό (ανειδίκευτους γυναίκες - άνδρες, χειριστές περονοφόρων, μηχανικούς….)

Με απόφαση του Δ.Σ. Καρδίτσας τοποθετήθηκε νέος υδρονομέας στο Ρούσσο

Την πλήρωση της θέσης του υδρονομέα στην Κοινότητα Ρούσσου για την αρδευτική περίοδο 2020 που "χήρεψε" μετά την παραίτηση του προηγούμενου αποφάσισε στη χθεσινή (30/6) συνεδριασή του το Δ.Σ. Καρδίτσας και μετά από την προκήρυξη της θέσης που προηγήθηκε εκ νέου.

Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την πυροπροστασία

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών κατά την περίοδο της πυροπροστασίας γνωστοποίησε σήμερα (29/6) ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

519 θέσεις για κοινωφελή εργασία στο νομό Καρδίτσας - Αναλυτικά οι θέσεις ανά φορέα

Συνολικά 519 θέσεις εργασίας στην Π.Ε. Καρδίτσας θα είναι διαθέσιμες για την κοινωφελή εργασία σε σύνολο 36.500 σε όλη χώρα όπως γνωστοποίησε χθες ο ΟΑΕΔ.

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Karditsa» (Agreement No: GRC01/2020/0000000236/001), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες,

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη ενός κτηνιάτρου με σύμβαση στην Π.Ε. Καρδίτσας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός κτηνιάτρου για την κάλυψη αναγκών στην εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος «Εμβολιασμοί κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών» γνωστοποίησε η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Προκήρυξη για την πρόσληψη ενός συμβασιούχου φύλακα στο Βυζαντινό κάστρο Φαναρίου

Στην πρόσληψη ενός συμβασιούχου προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας που θα απασχοληθεί στη φύλαξη του Βυζαντινού κάστρου Φαναρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ