.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα για μια θέση συμβασιούχου στη καθαριότητα στο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων για μία θέση συμβασιούχου της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 έδωσε σήμερα (11/11) στη δημοσιότητα ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.).

Από 18 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων της 5ης Υ.Π.Ε.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων στην 5η ΥΠΕ, για την εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Αποκλειστικών Νοσοκόμων.

Πέντε προσλήψεις καθηγητών μουσικής με σύμβαση στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Την πρόσληψη, πέντε ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου, που εδρεύει στο Μουζάκι γνωστοποίησε χθες (7/11) η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου.

Οι πέντε ωρομίσθιοι καθηγητές που προσλαμβάνονται στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

Στην έγκριση των πινάκων κατάταξης για την πρόσληψη πέντε ωρομίσθιων καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας προχώρησε στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας.

ΑΝΚΑ Α.Ε. : Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη προσωπικού

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί τα προσωρινά αποτελέσματα της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθ. 1370/18-10-2019 για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων ανακοίνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισµός Πολιτισµός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου

Την πρόσληψη πέντε ατόµων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» “Περίοδος 2019-2020”, γνωστοποίησε το Ν.Π.∆.∆. «Αθλητισµός Πολιτισµός Νεότητα» ∆ήµου Μουζακίου.

Διατηρήθηκαν οι δύο ειδικές συνεργάτιδες για την επικουρία του Δημάρχου Σοφάδων

Στο Δήμο Σοφάδων διατηρήθηκαν και τη νέα Δημοτική Περίοδο οι δύο ειδικές συνεργάτιδες του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου με ισάριθμες αποφάσεις που υπέγραψε ο ίδιος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ