.
.
.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Από 1η Αυγούστου ξεκινούν εργασία στο Σύνδεσμο Ύδρευσης οι 4 συμβασιούχοι

Την απόφαση για την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών υπέγραψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων και μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε προηγηθεί.

Ξεκινά εργασία από Πέμπτη (29/7) το εποχιακό προσωπικό των κατασκηνώσεων της Νεράιδας του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Την απόφαση για τις προσλήψεις του εποχιακού προσωπικού στις κατασκηνώσεις της Νεράιδας μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων υπέγραψε σήμερα (28/7) ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρας Παν. Νάνος.

Θέσεις πλήρους απασχόλησης στον όμιλο Atlantica Hotels & Resorts

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, ένας από τους πιο γρήγορα ανελισσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας για την σαιζόν 2021 για τα ξενοδοχεία του στην Κω.

Από 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ

Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2021-2022.

6 συμβασιούχοι θα προσληφθούν για εργασίες στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στη Μητρόπολη Καρδίτσας

Έξι άτομα θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Συντήρηση των τοιχογραφιών, του τέμπλου, των φορητών εικόνων και των ανοιγμάτων του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης Καρδίτσας», Περιφέρειας Θεσσαλίας της Πράξης «Συντήρηση και ανάδειξη του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Μητρόπολη Καρδίτσας».

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη 21 Ιουλίου 9 συμβασιούχοι στο Δήμο Σοφάδων

Την πρόσληψη εννέα ατόμων για την κάλυψη των κατεπειγουσών εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Σοφάδων υπέγραψε σήμερα (20/7) ο Δήμαρχος Θ. Σκάρλος και μετά από σχετική γνωστοποίηση προκήρυξης των θέσεων εργασίας που προηγήθηκε.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αναζητά για εργασία υπάλληλο λογιστηρίου ασθενών

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από το 2010 στοχεύει στην προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της παροχής ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και ασφάλεια των ασθενών.

9 συμβασιούχοι θα προσληφθούν για την κάλυψη αναγκών στο Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων γνωστοποίησε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικό δικαίου ορισμένου χρόνου, 9 ατόμων για την κάλυψη των κατεπειγουσών εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου.

26 συμβασιούχοι θα προσληφθούν για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικό Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως δύο μήνες, 26 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών στελέχωσης της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Νεράιδας γνωστοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ