.
.
.
.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Στην πρόσληψη 2 ανέργων άνω των 55 ετών μέσω του ΟΑΕΔ προχώρησε ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας

Αποφάσεις για την πρόσληψη 2 ανέργων μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του δημόσιου τομέα και σε επιχειρήσεις των ΟΤΑ υπέγραψε στις (26/4) ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας Γ. Ρόβας.

Στην πρόσληψη 11 ανέργων άνω των 55 ετών μέσω του ΟΑΕΔ προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας

Απόφαση για την πρόσληψη 11 ανέργων μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του δημόσιου τομέα και σε επιχειρήσεις των ΟΤΑ υπέγραψε χθες (28/4) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Σ.Μ.Υ.: Προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού με ωριαία αποζημίωση

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Ανώτερη Στρατιωτική Σχολή Υπαξιωματικών), με έδρα τα Τρίκαλα, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, για το ακαδημαϊκό έτος 2021 - 2022, προκηρύσσει την πρόσληψη, με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση.

16 μακροχρόνια ανέργους άνω των 55 ετών αιτήθηκε για πρόσληψη η Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας μέσω του ΟΑΕΔ

Σε υποβολή αιτήματος στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη προσωπικού συνολικά 16 ατόμων μέσω προγράμματος επιδότησης ανέργων 55 έως 67 ετών θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας.

Από 22 Απριλίου οι αιτήσεις για 12 θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Σοφάδων

Την πρόσληψη 12 θέσεων υδρονομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την αρδευτική περίοδο έτους 2021 και συγκεκριμένα από 15 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προηγήθηκε.

9 προσλήψεις συμβασιούχων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε εννέα προσλήψεις συμβασιούχων διάρκειας ενός έτους προχωρά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του.

Έως 27 Απριλίου οι αιτήσεις για 18 προσλήψεις στον ΤΟΕΒ Σελλάνων

Από σήμερα Τρίτη (20/4) έως και την ερχόμενη Τρίτη 27 Απριλίου 2021 θα γίνονται αιτήσεις για 18 θέσεις εργασίας στον ΤΟΕΒ Σελλάνων διάρκειας από 4 έως 8 μήνες για την αρδευτική περίοδο 2021.

Ξεκινούν εργασία δύο συμβασιούχοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για κάλυψη κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα προχώρησε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου ο Δήμαρχος Παν. Νάνος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ