.
.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: 34 ατόμα θα εργαστούν στις κατασκηνώσεις Νεράιδας

Στην πρόσληψη 34 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, που θα στελεχώσουν τις κατασκηνώσεις Νεράιδας, κατά τις φετινές θερινές κατασκηνωτικές περιόδους, θα προχωρήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

121 προσλήψεις συμβασιούχων στους βρεφονηπιακούς της Δ.ΥΠ.Α. - 8 στην Καρδίτσα

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 121 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών προχωρά η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρ. ΟΑΕΔ).

Προκήρυξε 9 θέσεις Υ.Ε. εργατών 4μηνης απασχόλησης για πυροπροστασία ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην πρόσληψη 9 ατόμων ειδικότητες Υ.Ε. Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για κάλυψη των αναγκών του κατά την περίοδο της πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

10 εργάτες με 3μηνη σύμβαση για πυροπροστασία, θα προσλάβει ο Δήμος Μουζακίου

Στην πρόσληψη 10 ατόμων ως Εργάτες γενικών καθηκόντων (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (τρίμηνη απασχόληση) για  την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες της πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Μουζακίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 και ύστερα από την υπ’ αριθ. 100/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αίτημα του ΔΟΠΑΚ για πρόσληψη τριών ατόμων μέσω προγράμματος Δ.ΥΠ.Α.

Απόφαση υποβολής αιτήματος στην Δ.ΥΠ.Α. (πρ. ΟΑΕΔ) για την πρόσληψη τριών ατόμων έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΚ, με απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Στο ΦΕΚ ο διορισμός των 16 εργαζομένων στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Καρδίτσας

Η ώρα της μονιμοποίησης που βάζει τέλος στην εργασιακή αβεβαιότητα 20 ετών έφτασε και για τους  για τους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καρδίτσας, καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας κ. Κ. Τζανακούλη, με την οποία επικυρώνεται η υπ’ αρ. 294/12691/03.05.2023 απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου για τον μόνιμο διορισμό τους σε κενές οργανικές θέσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Καρδίτσας.

Δήμος Αργιθέας: Έως 22 Μαΐου οι αιτήσεις για την πρόσληψη 9 ατόμων για την πυροπροστασία

Στην πρόσληψη 9 ατόμων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προχωρά ο Δήμος Αργιθέας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των υπηρεσιών του κατά την περίοδο της πυροπροστασίας.

Δήμος Σοφάδων: Ξεκινούν εργασία την Πέμπτη (11/5) 3 συμβασιούχοι για την πυρασφάλεια

Την απόφαση για την πρόσληψη τριών ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για χρονικό διάστημα τριών μηνών και ειδικότερα από 11 Μαΐου έως 10 Αυγούστου 2023, για την κάλυψη κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας - πυροπροστασίας υπέγραψε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

Προστέθηκαν 54 θέσεις στο ισοζύγιο μισθωτής εργασίας τον Μάρτιο στον Ν. Καρδίτσας

Κατά 54 αυξήθηκαν τον Μάρτιο του 2023 οι θέσεις μισθωτής εργασίας στο Νομό Καρδίτσας,  σε συνέχεια του επίσης θετικού κατά 153 θέσεις Φεβρουαρίου που έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό τρίμηνο ( Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος) όπου συνολικά είχαν χαθεί 551 θέσεις εργασίας.

Μόνιμος διορισμός για 5 εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Παλαμά

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Κων. Τζανακούλη, με την οποία εγκρίθηκε η απόφαση του Δημάρχου Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ