.
.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Προκήρυξη 9 νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων Τμήματος Δ.Ε.ΞΥ.Σ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 70/1.6.2022 (θέμα 9ο) απόφαση της Συνέλευσής του, προκηρύσσει εννέα (9) νέες θέσεις υποψηφίων διδακτόρων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση στα παρακάτω προτεινόμενα γνωστικά πεδία / θέματα από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος ΔΕΞΥΣ:

Ξεκινούν εργασία οκτώ άτομα στο Δήμο Μουζακίου με αντικείμενο την πυροπροστασία

Την απόφαση για την πρόσληψη οκτώ ατόμων για την πυροπροστασία στο Δήμο Μουζακίου υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης.

Ξεκινούν εργασία δύο άτομα στο Δήμο Σοφάδων με αντικείμενο την πυροπροστασία

Την απόφαση για την πρόσληψη δύο ατόμων (από αρχικά τρία που προέβλεπε η προκήρυξη) για την πυροπροστασία στο Δήμο Σοφάδων υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

Υπεγράφη η απόφαση για τις 4 προσλήψεις για την πυροπροστασία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την απόφαση για την πρόσληψη 4 εργατών για την πυροπροστασία υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνος.

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για τις 4 προσλήψεις συμβασιούχων στον Σύνδεσμο Ύδρευσης

Στην ανάρτηση των πινάκων με τους επιτυχόντες, επιλαχόντες και διοριστέους για την προκήρυξη ΣΟΧ 1/2022 προχώρησε σήμερα (15/6) ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων.

"Τρέχουν" οι αιτήσεις για 8 προσλήψεις συμβασιούχων για την πυροπροστασία στο Δήμο Μουζακίου

Στην πρόσληψη 8 ατόμων για χρονικό διάστημα έως τρεις μήνες για την κάλυψη αναγκών στην πυροπροστασία γνωστοποίησε ο Δήμος Μουζακίου.

393 θέσεις αορίστου χρόνου στο ΔΕΔΔΗΕ - 1 Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. για την Καρδίτσα

Μία θέση Πτυχιούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ για την περιοχής Καρδίτσας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ περιλαμβάνεται στην προκήρυξη που δημοσιοποίησε σήμερα (10/6) η εταιρεία για την ενίσχυση του προσωπικού της με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.

Τέσσερις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τεσσάρων ατόμων γνωστοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Δήμου κατά την περίοδο της πυροπροστασίας.

Δήμος Καρδίτσας: Ξεκινούν εργασία οι πρώτοι 5 άνεργοι μέσω του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ

Εργασία ξεκινούν από Πέμπτη 9 Ιουνίου οι πρώτοι 5 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ