.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Εργασία ξεκινούν άλλοι 12 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Άλλοι 12 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά ξεκινούν εργασία μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη (16/9) άλλοι 18 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 18 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ξεκινούν εργασία άλλοι 27 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Σοφάδων

Εργασία ξεκινούν από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 27 άνεργοι στο Δήμο Σοφάδων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ξεκίνησαν εργασία άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Εργασία ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 άνεργοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Με διαδικασία "εξπρές" και η πρόσληση των 11 συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Καρδίτσας

Στην άμεση πρόσληψη 11 ατόμων ως Υ.Ε. Εργάτες Καθαριότητας προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας με τον Δήμαρχο Β. Τσιάκο να υπογράφει την σχετική απόφαση χθες 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (11/9) άλλοι 3 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Εργασία ξεκινούν από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (11/9) άλλοι 3 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ξεκινούν εργασία τρεις συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Αργιθέας

Την απόφαση πρόσληψης τριών ατόμων με τετράμηνη σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σχετικά με την λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 υπέγραψε σήμερα (10/9) ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου.

Προσλήψεις "express" 11 συμβασιούχων εργατών καθαριότητας Υ.Ε. από το Δήμο Καρδίτσας

Με ταχύτατες διαδικασίες που ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Καρδίτσας προχώρησε στην προκήρυξη 11 Θέσεων εργατών καθαριότητας ΥΕ με τετράμηνη σύμβαση.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ