.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Ξεκινούν εργασία από Δευτέρα (8/3) οι 14 συμβασιούχοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας

Υπεγράφη χθες Τετάρτη 3 Μαρτίου από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας η απόφαση πρόσληψης 14 συμβασιούχων που θα εργαστούν στην αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία “Ιανός” (18/19-09-2020) και τις ζημιές που προκάλεσε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.

Αιτήσεις για 10 θέσεις εργατών για 5 ημερομίσθια τον Μάρτιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Αιτήσεις για πρόσληψη 10 εργατών για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα Μάρτιο, δέχεται έως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

13 συμβασιούχους θα προσλάβει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας

Σε προσλήψεις συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου και σε τροποποίηση παλαιότερης απόφασης που είχε ληφθεί στα μέσα του Ιανουαρίου.

Υπογράφηκαν οι 10 προσλήψεις συμβασιούχων στην καθαριότητα του Δήμου Σοφάδων

Υπεγράφησαν σήμερα Πέμπτη (25/2) οι συμβάσεις των 10 ατόμων που προσελήφθησαν στο Δήμο Σοφάδων για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών και 10 ημερών με 4ωρη καθημερινή εργασία.

Αίτημα για την πρόσληψη 11 ανέργων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ θα καταθέσει ο Δήμος Καρδίτσας

Αίτημα στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών θα υποβληθεί από το Δήμο Καρδίτσας όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στην τελευταία συνεδρίασή της.

4 συμβασιούχους θα προσλάβει ο Δήμος Αργιθέας

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 ανακοίνωσε ο Δήμος Αργιθέας.

10 συμβασιούχους στην καθαριότητα θα προσλάβει ο Δήμος Σοφάδων - Έως 19/2 οι αιτήσεις

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων, μερικής απασχόλησης τεσσάρων ωρών ημερησίως προς κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας ανακοίνωσε ο Δήμος Σοφάδων.

Επόπτη φιλοξενίας & διερμηνέα Φαρσί αναζητά η ΑΝ.ΚΑ. για το πρόγραμμα με τους πρόσφυγες

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα στο Δήμο Καρδίτσας για αιτούντες διεθνή προστασία» (ΚΩΔΙΚΟΣ MIS 5085302), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου,

10 προσλήψεις ιατρών Επιμελητών Β' στο Γ.Ν. Καρδίτσας - Από 16/2 οι αιτήσεις

Από 16 Φεβρουαρίου ώς 12.00 έως και 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιούνται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις θέσεις 10 Ιατρών Επιμελητών Β. για τις οποίες σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ