.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Η Ευφροσύνη – Μαρία Ποδηματά η νέα Ειδική Συνεργάτης στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Απόφαση για την πρόσληψη της Ευφροσύνης – Μαρίας Λαμπρ. Ποδηματά, για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Παν. Νάνος.

8 συμβασιούχους θα προσλάβει το επόμενο διάστημα η Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων

Στη πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή άλλων αναγκών θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.

Δύο προσλήψεις για την συντήρηση του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης

Δύο προσλήψεις συμβασιούχων για το υποέργο "Συντήρηση των τοιχογραφιών, του τέμπλου, των φορητών εικόνων και των ανοιγμάτων του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης Καρδίτσας" γνωστοποίησε η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονονιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

7 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Ιανουάριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 7 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Ιανουάριο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Ειδικό Συνεργάτη αναζητά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη, Π.Ε. / Τ.Ε. για την διοικητική υποστήριξη και οργάνωση του δήμου, την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων καθώς και σε θέματα ανάδειξης πολιτισμού, τουρισμού και παιδείας γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος.

Αιτήσεις για 10 θέσεις εργατών για 5 ημερομίσθια τον Ιανουάριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Αιτήσεις για πρόσληψη έως 10 εργατών για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα Ιανουάριο, δέχεται έως την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Προσλήψεις 21 μονίμων υπαλλήλων στους Δήμους και την Π.Ε. Καρδίτσας - 1.468 συνολικά σε όλη τη χώρα

Με μόνιμο προσωπικό ενισχύονται οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, αλλά και η ίδια η Π.Ε Καρδίτσας  στο πλαίσιο της Προκήρυξης 13Κ/2021 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Ξεκίνησαν εργασία 12 συμβασιούχοι στο Αρχαιολογικό Μουσείο για τις αποκαταστάσεις ζημιών από τον "Ιανό"

Εργασία ξεκίνησαν σήμερα 4 Ιανουαρίου 2022 έξι Π.Ε. Αρχαιολόγοι και έξι Δ.Ε. Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ