.
.
.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Βγήκε η προκήρυξη για δύο συμβασιούχους Π.Ε. Νηπιαγωγούς που θα στελεχώσουν το ΚΔΑΠ

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο), δύο ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου που εδρεύει στο Μουζάκι για την λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (27/9) η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων για το ΚΔΑΠ προχωρά το επόμενο διάστημα

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου αποφασίστηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) 2 ατόμων με σκοπό την απασχόληση καθηγητών σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

7 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού για τη στελέχωση της Μουσικής Σχολής Σοφάδων

Την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο, συνολικά επτά  ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της Μουσικής Σχολής Σοφάδων γνωστοποίησε με απόφασή της η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. Θωμαή Καφάση.

Δημοσιογράφο αναζητά για πρόσληψη η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε πρόσληψη ενός δημοσιογράφου για την στελέχωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων προχωρά η Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού.

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για 8 προσλήψεις συμβασιούχων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Αναρτήθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας οι οριστικοί πίνακες μορίων για τις 8 προσλήψεις συμβασιούχων που θα απασχοληθούν στο Υποέργο 5 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του Έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ε.Ο. 30: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

14 προσλήψεις συμβασιούχων για τη στελέχωση του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) συνολικά 14 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόσληψη ωρομίσθιων καθηγητών και δασκάλων Βυζαντινής μουσικής

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων προκειμένου να προσλάβει ωρομισθίους καθηγητές και δασκάλους για τις διδακτικές ανάγκες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», η οποία εδρεύει στην πόλη της Καρδίτσας, για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023, καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις για τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ