.
.
.
.
..

Εργασία - Καρδίτσα

207 αιτήσεις για τις 9 θέσεις συμβασιούχων στo Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα - Τα προσωρινά αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τρίτη (28/1) οι προσωρινοί πίνακες για τις προσλήψεις των συμβασιούχων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα.

Ξεκινούν εργασία από Δευτέρα (27/1) οι 10 συμβασιούχοι του Δήμου Καρδίτσας στην καθαριότητα

Με απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου έγινε η πρόσληψη των 10 συμβασιούχων στην καθαριότητα με δίμηνες συμβάσεις και έπειτα από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε προηγηθεί.

Υπεγράφησαν οι οκτώ συμβάσεις για τη φύλαξη του νοσοκομείου Καρδίτσας

Υπεγράφησαν σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου από το νέο Διοικητή Δημ. Κεχαγιά οι οκτώ νέες ετήσιες συμβάσεις για τη φύλαξη του νοσοκομείου Καρδίτσας μετά την προκήρυξη ΣΟΧ 1/2019.

Εντός 24 ωρών οι ανακοινώσεις για τις δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο Καρδίτσας

Το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (πιθανόν και σήμερα)  θα έχουν ανακοινωθεί ο πίνακας με τα ονόματα αυτών που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στον τομέα καθαριότητας του Δήμου.

85 αιτήσεις για τις 8 θέσεις φύλαξης στο νοσοκομείο Καρδίτσας - Τα αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης και Απορριπτέων των υποψηφίων για την πρόσληψη Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, του κλάδου ΔΕ προσωπικού ασφαλείας για τις ανάγκες φύλαξης.

Από 10 έως 16 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για 15 συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου Καρδίτσας

Σε πρόσληψη 15 εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την κάλυψη έκτακτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου προχωρά ο Δήμος Καρδίτσας όπως σας είχε ενημερώσει το KarditsaLive.Net από τις 21 Δεκεμβρίου 2019.

Παρατάθηκαν οι συμβάσεις εργαζομένων στο νοσοκομείο Καρδίτσας μέχρι την γνωστοποίηση των επιτυχόντων των νέων προκηρύξεων

Την απόφαση να παραταθούν οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων στην καθαριότητα και τη φύλαξη του νοσοκομείου Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με το Karditsalive.Net το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κατά τη χθεσινή (23/12) του συνεδρίαση.

Απόφαση πρόσληψης του Παναγιώτη Μπεκιάρη ως Ειδικού Συμβούλου στο Δήμο Αργιθέας

Σε απόφαση πρόσληψης του Παναγιώτη Φωτ. Μπεκιάρη κατηγορίας Π.Ε Οικονομικών Επιστημών, ως Ειδικού Συμβούλου του Δήμου Αργιθέας προχώρησε σήμερα (23/12) με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου και μετά από σχετική προκήρυξη της θέσης που είχε προηγηθεί.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ