.
.
.
.

Εργασία - Καρδίτσα

Πρόσληψη δύο ατόμων με ειδικές ανάγκες θα επιδιώξει η ΔΕΥΑ Σοφάδων μέσω προγράμματος

Απόφαση που δίνει την δυνατότητα έναρξης της διαδικασίας πρόσληψης δύο ατόμων με ειδικές ανάγκες, μέσω προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α., έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Σοφάδων.

Δ.ΥΠ.Α: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα νέων επιχειρηματιών, σε Θεσσαλία και άλλες 5 περιφέρειες

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή (27/1)  στον ιστότοπο της Δ.ΥΠ.Α τα αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3.220 νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών,

21 προσλήψεις συμβασιούχων στη Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 21 ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά η Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Καρδίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.).

«Βαρύς» Νοέμβρης με 247 λιγότερες θέσεις μισθωτής εργασίας στο Ν. Καρδίτσας

Μεγάλη αρνητική μεταστροφή στο ισοζύγιο της μισθωτής εργασίας στο Ν. Καρδίτσας είχαμε τον Νοέμβριο, καθώς το θετικό ισοζύγιο των 53 θέσεων, με το οποίο έκλεισε ο Οκτώβριος -σε συνέχεια ενός επίσης θετικού Σεπτέμβρη -διαδέχθηκε μια μεγάλη μείωση των θέσεων με συνέπεια ο Νοέμβριος να ολοκληρωθεί με αρνητικό ισοζύγιο -247 θέσεων στο Νομό μας, αν και το ισοζύγιο του ενδεκάμηνου παρέμεινε θετικό.

Πρόσληψη 5 μακροχρονίως ανέργων άνω των 55 ετών στο Δήμο Παλαμά για 1+1 έτος

Απόφαση για την πρόσληψη 5 μακροχρονίως ανέργων ηλικίας 55-67 ετών μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 20/12 ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου.

10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια το Δεκέμβριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Δεκέμβριο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ