.
.
..

Εργασία - Καρδίτσα

Ανακοινώθηκαν οι 10 εποχιακοί που θα εργαστούν στην πυρασφάλεια στο Δήμο Μουζακίου

Με απόφαση του Δημάρχου Μουζακίου Γ. Κωτσού γνωστοποιήθηκαν τα 10 άτομα που θα εργαστούν εποχιακά στην πυρασφάλεια ως εργάτες γενικών καθηκόντων.

Προκηρύχθηκαν 8 θέσεις ιατρών Επιμελητών Β' για το Νοσοκομείο Καρδίτσας

Προκήρυξη για την πλήρωση οκτώ επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών (Επιμελητών Β') στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ανακοινώθηκε σήμερα 23 Μαΐου από το Διοικητή του νοσοκομείου Κ. Βάιο Βαρελά.

Δύο προσλήψεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας που θα απασχοληθούν σε αρχαιολογικές εργασίες στο πλαίσιο της πράξης “ΕΠ. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας: κατασκευή τμήματος παράκαμψης Συκεώνας”.

Στην πρόσληψη 4 συμβασιούχων νηπιαγωγών προχωρά ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 4 ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου γνωστοποίησε ο Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά.

10 προσλήψεις εργατών στο Δήμο Μουζακίου για την πυροπροστασία

Στην πρόσληψη 10 συμβασιούχων για την πυροπροστασία θα προχωρήσει ο Δήμος Μουζακίου όπως γνωστοποίησε με απόφασή του την Πέμπτη 9 Μαΐου ο Δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός.

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (10/5) έξι συμβασιούχοι εργάτες στο Δήμο Αργιθέας

Εργασία ξεκινούν από την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Δήμο Αργιθέας 6 άτομα που προσλαμβάνονται ως εργάτες για την κάλυψη αναγκών κατά την περίοδο της πυροπροστασίας έτους 2019.

Επιλέχθηκαν από το Δ.Σ. Καρδίτσας οι 14 υδρονόμοι για την αρδευτική περίοδο

Την πρόσληψη 14 υδρονομέων αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας μεταξύ συνολικά 21 αιτήσεων που υποβλήθηκαν.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ