.

Εργασία - Καρδίτσα

Τα ονόματα των 30 συμβασιούχων που θα εργαστούν στις Κατασκηνώσεις Νεράιδας

Με δύο αποφάσεις του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρη Τσιαντή έγιναν γνωστά τα ονόματα των 30 ατόμων που θα εργαστούν στις κατασκηνώσεις Νεράιδας.

Ξεκινούν εργασία την Τετάρτη (17/7) τρεις συμβασιούχοι στο Δ. Σοφάδων στον τομέα της πυρασφάλειας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων και της επιλογής των τριών ατόμων που θα απασχοληθούν στην πυρασφάλεια - πυροπροστασία του Δήμου Σοφάδων για χρονικό διάστημα δύο μηνών (17/7 -16/9).

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 30 προσλήψεις συμβασιούχων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Σε εξέλιξη είναι από τις 3 Ιουλίου και έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου οι αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

3 προσλήψεις εργατών στο Δήμο Σοφάδων για την πυροπροστασία

Στην πρόσληψη τριών συμβασιούχων για την πυροπροστασία θα προχωρήσει ο Δήμος Σοφάδων όπως γνωστοποίησε με απόφασή του σήμερα Παρασκευή (5/7) ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος.

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού για το πρόγραμμα με τους πρόσφυγες

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, «Accommodation & services to asylum seekers and beneficiaries of international protection in Karditsa» (Agreement No: GRC01/2019/0000000193/001), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ