.
.

Απογοητευτικό το πρώτο 15νθημερο των εκπτώσεων στην αγορά της Καρδίτσας

Μία από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη περίοδος εκπτώσεων είναι αυτή που διανύει η αγορά της Καρδίτσας, από πλευράς τζίρου των καταστημάτων.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου ν. Καρδίτσας για διάφορα ζητήματα

- Οι τροποποιητικές δηλώσεις για τα αναδρομικά των ετών 2015 και2016, οι οποίες έληγαν στις 31-12-2021, πήραν παράταση μέχρι στις 28-2-2022. Επικοινωνήστε με τους λογιστές σας.

Τετάρτη (26/01): 74 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα, 3 στον Παλαμά και 10 στον Δήμο Σοφάδων

Στις σημερινές δειγματοληψίες (Τετάρτη 26/01), που πραγματοποιήθηκαν στην Π.Ε. Καρδίτσας εντοπίστηκαν συνολικά 87 θετικά rapid tests.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/01): 115 νέοι θάνατοι και 17.960 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 146 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αναστάλθηκε η δια ζώσης λειτουργία τμήματος του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Σε αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας ενός τμήματος σχολείου λόγω κρουσμάτων COVID-19 προχώρησε σήμερα (26/1) η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με τη βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σκόνδρα Ασημίνα

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με τις πολιτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς του τόπου μας, μέσα από τις οποίες γνωστοποιούμε προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης που υπηρετούμε, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Προέδρο κ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. ΡΕΠΠΑ Στέργιο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον Ταμία κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο, συναντήθηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. ΣΚΟΝΔΡΑ Ασημίνα.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης προς μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Αγαπητοί μου,

Όπως γνωρίζετε, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, η αγία μας Εκκλη-σία εορτάζει την Σύναξη των αγίων Τριών Ιεραρχών (Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου), προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ