.
.
.
.
..

ΕΒΕ Καρδίτσας: «Καταρχήν» έγκριση στην εκπόνηση μελέτης για τις Καπναποθήκες

Να εκπονηθεί η μελέτη αξιοποίησης των Καπναποθηκών ενιαία και όχι τμηματικά, αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου συναινώντας στην σχετική εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Παπουτσή.

Χωρίς ειδικό συνεργάτη συνεχίζει το ΕΒΕ - Επιχορήγηση 1.000 ευρώ στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Η πολυαναμενόμενη πρόσληψη ειδικού συνεργάτη από το ΕΒΕ Καρδίτσας δεν καρποφόρησε καθώς και τα τρία πρόσωπα που είχαν αναδειχτεί μέσω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε δεν έκαναν αποδεκτή τη θέση.

Αρ. Ψαρρής: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει κέντρο μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. (+Βίντεο)

Την αισιοδοξία ότι η ΒΙ.ΠΕ, θα διατηρήσει το αναπτυξιακό της χαρακτήρα και ότι έχει βγεί εκτός του κάδρου των χώρων που θα μπορούσαν να προταθούν για κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Άρης Ψαρρής.

Κινήσεις για πλήρη λειτουργία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών θα κάνει το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Γνώστης της αντίδρασης επαγγελματικών φορέων για τον περιορισμό των ημερών λειτουργίας της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Καρδίτσας έγινε το ΕΒΕ, το Δ.Σ. του οποίου στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/1) αποφάσισε σειρά ενεργειών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Πρόταση για ταυτόχρονη διεξαγωγή Εμποροβιοτεχνικής και Eκπτωτικού Χωριού

Πρόταση για να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα φέτος η 17η Εμποροβιοτεχνική έκθεση και το 2ο Εκπτωτικό χωριό, κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης (28/1).

Ανοιχτή Συνέλευση: Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο και προβολή ντοκιμαντέρ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας η "Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην "πράσινη ανάπτυξη" και στα αιολικά στα Αγραφα" διοργανώνει εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το χρονικό της Νιάλας.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου η κηδεία του Γεώργιου Δημητρίου

Κηδεύεται την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας ο Γεώργιος Δημητρίου (εν αποστρατεία Αντισυνταγματάρχης Στρατολογικού), ετών 69.

  • Κατηγορία Κηδείες

Συνελήφθη 37χρονος Καρδιτσιώτης για τη θανατηφόρα παράσυρση πεζού στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας

Ένας 37χρονος άνδρας, γεννημένος στην Καρδίτσα, είναι ο υπαίτιος της θανατηφόρας παράσυρσης πεζού το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) έξω από το χωριό Ελευθερές στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ