.
.

Η εκπομπή "Από τόπο σε τόπο" έρχεται για γυρίσματα στο Δήμο Μουζακίου

Στον ‘τόπο μας’, για γυρίσματα, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, η  εκπομπή ‘Από τόπο. .σε τόπο’ της Τηλεόρασης της Βουλής,  που επιμελείται και παρουσιάζει, ο αγαπημένος Μουσικολόγος-Λαογράφος, Χρήστος Μυλωνάς, ύστερα από πρόσκληση, του Δημάρχου  Μουζακίου Φάνη Στάθη και του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης, Στέφανου Κούτρα.

Τοποθέτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Καρδίτσας" για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής του δήμου στο πρόγραμμα για τα Τ.Π.Σ

Κατά πρώτο θέλουμε να σχολιάσουμε ως αρνητική εξέλιξη την συνεδρίαση ‘’δια περιφοράς’’, μια διαδικασία απαράδεκτη που δεν υπάρχει δυνατότητα συζήτησης και μόνο ως παρωδία συνεδρίασης μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ευχαριστήριο του Γ.Ν. Καρδίτσας για δωρεά στην Οφθαλμολογική Κλινική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Καρδίτσας θα ήθελε να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Χρήστο Παπαευαγγέλου, συνταξιούχου οφθαλμιάτρου, για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Αίτημα για μνημείο πεσόντων αστυνομικών θα εξετάσει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Αίτημα της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Καρδίτσας για την παραχώρηση χώρου, προκειμένου να ανεγερθεί μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, θα εξετάσει στην αυριανή της συνεδρίαση (16/7) η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.

Ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης το νέο Τμήμα ΑΕΙ Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας της Καρδίτσας (+Φώτο)

Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος λειτουργίας στην Καρδίτσα το νεοϊδρυθέν Πανεπιστημιακό Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και τα ακαδημαϊκά δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν στην άποψη ότι το συγκεκριμένο ΑΕΙ είναι ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Κάλεσμα του Τ.Σ. Καρδίτσας της ΚΝΕ για το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας

Φίλες και φίλοι,

σε λίγες ημέρες το Στόμιο της Λάρισας θα υποδεχτεί μια διαφορετική κατασκήνωση. Από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιούλη, ανοίγει τις πύλες του το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ με σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί - περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!».

Προς δημοπράτηση η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού παιδικού σταθμού στον Παλαμά

Την έγκριση για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του παιδικού σταθμού Παλαμά, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ξεκίνησαν εργασία οι 5 προσληφθέντες συμβασιούχοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την πυροπροστασία

Ανακοινώθηκαν σήμερα (14/7) και έπιασαν δουλειά οι πέντε συμβασιούχοι που θα απασχοληθούν για την πυροπραστασία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ