.
.

Δεκτή η προσφυγή του Μπ. Παπαδόπουλου για απευθείας αναθέσεις του Δήμου Σοφάδων

Δεκτή έγινε η προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σοφάδων, Χαρ. Παπαδόπουλου, κατά των αριθμ. 94, 95, 96, 97, 98 και 100/2020 αποφάσεων των επιτροπών Συντήρησης και Σπισκευής και Προμήθειας ανταλλακτικών πάσης φύσεως οχημάτων του Δήμου Σοφάδων.

Rapid tests προγραμματίστηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. σε Αγναντερό (3/3) και Γελάνθη (5/3)

Και αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις του ενάντια στην πανδημία και διοργανώνει rapid tests σε Αγναντερό και Γελάνθη.

Προετοιμάζεται για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας

Μπορεί φέτος οι συνθήκες να μην ευνοούν την διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων με την μαζική συμμετοχή κόσμου, αλλά η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, θα τιμηθεί από τον Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας, πιθανόν και με την συμμετοχή και άλλων φορέων.

Επαναδημοπρατείται η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα

Σε πορεία επαναδημοπράτησης είναι το σημαντικό σιδηροδρομικό έργο για την ηλεκτροκίνηση στη μονή γραμμή Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα.

Στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Καρδίτσας ιερέας από την περιοχή του Μουζακίου που τραυματίστηκε από έκρηξη φιάλης

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, ιερέας ορεινού χωριού του Δήμου Μουζακίου, μετά από έκρηξη φιάλης αερίου που σημειώθηκε στο σπίτι του στο Μαυρομμάτι.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ