.
.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12 - 18 Ιουνίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα την Κυριακή 11 Ιουνίου

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 η υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας:

Καλλιφώνι: Ένας άνδρας τραυματίας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με θεριζοαλωνιστική μηχανή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 8.15 το απόγευμα της Παρασκευής (9/6) κοντά στο Καλλιφώνι μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών στις 10 και 11 Ιουνίου 2023

Από τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα περιοδειών κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών για τις 10 και 11 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα των περιοδειών υποψήφιου Βουλευτή Σωτήρη Παπαγεωργίου, για το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου

Από το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή ν. Καρδίτσας με τον ΠΑΣΟΚ, Σωτήρη Παπαγεωργίου, γνωστοποιείται το πρόγραμμα των περιοδειών για το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου

Παράρτημα Ρομά Σοφάδων: Ενημερωτική δράση υγείας με τη συμμετοχή του Κ.Υ. Σοφάδων

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Κέντρου Υγείας Σοφάδων με το Παράρτημα Ρομά Σοφάδων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/6/2023 στο χώρο δραστηριοτήτων του Παραρτήματος Ρομά ενημερωτική δράση με τίτλο «Άνδρας και Υγεία (Καρκίνος του Προστάτη και Καρδιαγγειακές παθήσεις».

Πανθεσσαλική Στέγη: Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τη Θεσσαλία

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η «Μεγάλη Ελλάδα» που αποφάσισε να διοργανώσει η Περιφέρεια Αττικής τιμώντας τους Εθνοτοπικούς φορείς της πατρίδας μας, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στο Αττικό Άλσος (Περιφερειακός Γαλατσίου), θα τιμηθεί η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων «Η Πανθεσσαλική Στέγη» και θα παρουσιαστεί πανηγυρικό παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αναφορά την μεγάλη προσφορά της Θεσσαλίας στην παράδοση και τον πολιτισμό της πατρίδας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ