.
.
.
.
.

Συνάντηση Εργατικού Κέντρου με Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλο

Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τριαντόπουλο Χρήστο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας κ. Καπράνας Γιώργος και η Γεν. Γραμματέας κα Γούλα Δώρα την Παρασκευή 25/09/2020.

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» συγκέντρωσε 2 τόνους τρόφιμα για του πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «ο Άγιος Θωμάς» με έδρα το Μαραθώνα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Επιστολή του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου στον Πρωθυπουργό K. Μητσοτάκη για την καταστροφή της Καρδίτσας

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρα με κοινοποίηση προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους Βουλευτές της Καρδίτσας απέστειλε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ομάδα Γυναικών Ταμασίου: "Όλες στην γέφυρα της Κακάρας τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 11"

Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες (και παθόντες) μιας πλημμυρικής καταστροφής που συνέβηκε στην περιοχή μας. Πνίγηκαν άνθρωποι, χάθηκαν σπίτια, περιουσίες ανθρώπων που παλεύουν να βγάλουν το μεροκάματο.

Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων του νομού από την Ε.Ο.Α.Σ.Κ. και το Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας

Τα Δ.Σ της ΕΟΑΣΚ και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, καλούν σε σύσκεψη τους φορείς και τα σωματεία του νομού Καρδίτσας, καθώς και επιτροπές πληγέντων της πόλης και των χωριών, την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στις 18:00 στο Αίθριο της δημοτικής αγοράς Καρδίτσας.

Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Αττικής και το "Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας έδειξε η Περιφέρεια Αττικής που σε συνεργασία με το εθελοντικό κίνημα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ημέρες τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που μεταφέρθηκαν με 22 φορτηγά αυτοκίνητα στην πόλη της Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ