.
.

Θα ψηφίσουν…ασφαλτότρωση του δρόμου Βραγκιανά – Κέδρα στις επερχόμενες εκλογές!

Συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια ο δρόμος από τα Βραγκιανά του Δήμου Αργιθέας προς τα Κέδρα του Δήμου Αγράφων που ενώνει δύο Κοινότητες και ταυτόχρονα τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και τις Π.Ε. Καρδίτσας και Ευρυτανίας, καθώς και για τη στασιμότητα που παρατηρείται για την ικανοποίηση του πάγιου και ταυτόχρονα χρόνιου αιτήματος της ασφαλτόστρωσής του επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

Τρίτη παράταση για έργο διάνοιξης δρόμου σε περιοχή των Βραγκιανών

Την τρίτη παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου "Διάνοιξη δρόμου προς οικισμό Παλιοχώραφα" της Τ.Κ. Βραγκιανών, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας.

ΚΚΕ (μ-λ) Καρδίτσας: Καμιά δίωξη κατά του κινήματος ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα

Η Οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τις δίκες και τις διώξεις που στήνονται ενάντια σε αγωνιστές για τη συμμετοχή τους σε αγώνες και κινητοποιήσεις του λαού της περιοχή μας.

5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας: «Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή»

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας διοργάνωσε σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ