.
.
.

Μαγνησία

Εκπόνηση μελέτης για την επέκταση του ΧΥΤΑ Σκιάθου

Προγραμματική σύμβαση με τo Δήμο Σκιάθου υπογράφει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου «Μελέτη επέκτασης ΧΥΤΑ Σκιάθου», συνολικού προϋπολογισμού 170.642 ευρώ.

Τα αποτελέσματα από τα rapid tests σε περιοχές της Π.Ε Μαγνησίας (Τετάρτη 20/1)

Μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου "rapid tests" μέσω της δράσης «drive through testing» πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (20/1) σε περιοχές της Π.Ε Μαγνησίας. 

Υπεγράφησαν επτά συμβάσεις για έργα σε Μαγνησία και Σποράδες

Επτά συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Μαγνησία, τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και την ολοκλήρωση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Σκοπέλου

Σύλληψη άνδρα στο Βόλο για πάνω από μισό κιλό κάνναβη

Συνελήφθη χθες Δευτέρα (18/01) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Δίκτυα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στη Γλώσσα Σκοπέλου

Προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου υπογράφει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Τ.Δ. Γλώσσας Σκοπέλου», συνολικού προϋπολογισμού 4.369.500 ευρώ.

"Έφυγε" από τη ζωή 46χρονος ιατρός του Νοσοκομείου Βόλου

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από τη ζωή ο γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας. Ο 46χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Ιανουαρίου, την ώρα  που επέστρεψε στο σπίτι του από την εργασία του στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Υπογράφεται η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο - Ν. Ιωνία (δυτικός τομέας)

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Εκσυγχρονισμός του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Νέας Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς ποσίμου νερού -Δυτικός Τομέας», προϋπολογισμού 5.330.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ