Μαγνησία

Συνελήφθη ο 41χρονος που αφαίρεσε τη ζωή 38χρονου στη Νέα Αγχίαλο μετά από διαπληκτισμό

Συνελήφθη χθες (17-07-2019) το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Νέο δίκτυο ποδηλατοδρόμων 7χλμ. αποκτά η πόλη του Βόλου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας δόθηκε έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου προϋπολογισμού 1.520.000 ευρώ, που αφορά τη δημιουργία νέου δικτύου ποδηλατοδρόμων στον οικιστικό ιστό του Βόλου και της Ν. Ιωνίας μήκους 7.050 μ. που ενώνει τους βασικούς πόλους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Αντιπλημμυρικά έργα, προϋπολογισμού 2,35 εκατ. ευρώ δρομολογούνται για τη Σκιάθο

Αντιπλημμυρικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού 2.356.000 ευρώ στη Σκιάθο, δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού έργου για την αποκατάσταση των υδατορεμάτων και των χειμάρρων που επλήγησαν από τις πλημμύρες και την αντιπλημμυρική προστασία των παραρεμάτιων περιοχών.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Μαγνησία

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. 

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την ανάπλαση του λιμανιού της Σκοπέλου

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμο Σκοπέλου για το έργο «Ανάπλαση, διαμόρφωση και διευθέτηση ομβρίων υδάτων εντός χερσαίας ζώνης λιμένος Σκοπέλου» προϋπολογισμού 920.000 ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ