.
.

Μαγνησία

Σφοδρή χιονόπτωση σε όλη τη Μαγνησία - Κλειστά τα σχολεία

Σφοδρή χιονόπτωση «σαρώνει» όλη την Μαγνησία και τα πάντα έχουν καλυφθεί από το χιόνι, τόσο στην ύπαιθρο όσο και στα αστικά κέντρα, ενώ οι συγκοινωνίες διεξάγονται με δυσκολία σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα (6/2) στους Δήμους Βόλου, Ζαγοράς - Μουρεσίου, Ν. Πηλίου και Αλμυρού

Μετά την ολοήμερη χιονόπτωση και τον παγετό που αναμένεται να επικρατήσει νωρίς αύριο, Δευτέρα, τις πρωινές ώρες, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες

Σφοδρή χιονόπτωση πλήττει το Πήλιο και την ανατολική Μαγνησία από το πρωί ενώ τις επόμενες ώρες, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται να επηρεάσει και τις Σποράδες.

Κατασκευάζεται νέα οδογέφυρα στον Ξηριά στο ύψος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες»

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής νέας οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο σημείο όπου ενώνεται η συνοικία Νέο Δέλτα Νέας  Ιωνίας με το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Προς υπογραφή η σύμβαση του έργου για τον καθαρισμό ρεμάτων σε Άγιο Ιωάννη, Κεραμίδι και Καμάρι

Το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση του έργου για την αντιπλημμυρική προστασία περιοχών στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία,  συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ