.
.

Μαγνησία

Στο Υπ. Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία στο Βόλο ο Κ. Αγοραστός

Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Αραβώση είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωρ. Κολυνδρίνη στην Αθήνα, με βασικό θέμα αυτό της προστασίας του περιβάλλοντος στην Π.Ε. Μαγνησίας, μετά το φαινόμενο της δυσοσμίας που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στην πόλη του Βόλου.

Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στον περιφερειακό του Βόλου

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, γύρω στις 4:30 το απόγευμα οδηγός δικύκλου, μετά από σύγκρουση με τζιπ στον Περιφερειακό δρόμο του Βόλου.

Εγκαινιάστηκαν το Κέντρο Ενημέρωσης Υποβρυχίων Μουσείων και ο χώρος στάθμευσης στη Χώρα της Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/9) η τελετή εγκαινίων του Κέντρου Ενημέρωσης Κοινού για τα Υποβρύχια Ναυάγια που διαμόρφωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της γραφικής Χώρας της Αλοννήσου.

Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτ. Παγασητικό

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, του έργου «Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτικό Παγασητικό».

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο τμήμα Ανήλιο - Τσαγκαράδα

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον ανάδοχο την Παρασκευή (6/9) η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού κυκλώματος Ανήλιο – Τσαγκαράδα προϋπολογισμού 4.650.000 ευρώ.

Βόλος: Υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς"

Στην αλλαγή του χλοοτάπητα και σε εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «η Νίκη» προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στο Βόλο

Eυρεία σύσκεψη για το ζήτημα του εντοπισμού της δυσοσμίας στην πόλη του Βόλου.πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ