.
.

Υγεία

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Στα 348 τα πιθανά κρούσματα ηπατίτιδας άγνωστης προέλευσης

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε χθες Τρίτη (10/5) ότι έχει καταγράψει 348 πιθανά κρούσματα ηπατίτιδας άγνωστης προέλευσης και ότι κάνει την υπόθεση εργασίας πως η μυστηριώδης ασθένεια, η οποία πλήττει κυρίως τα παιδιά, οφείλεται σε κάποιον αδενοϊό.

  • Κατηγορία Υγεία

Π.Ο.Υ.: Τουλάχιστον 228 παγκοσμίως, τα πιθανά κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά

Τουλάχιστον 228 πιθανά κρούσματα ηπατίτιδας - άγνωστης προέλευσης - σε παιδιά έχουν πλέον καταγραφεί σε 20 χώρες, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

  • Κατηγορία Υγεία

«Πράσινο φως» ΕΜΑ για το χάπι της Pfizer

Τη χρήση του χαπιού της Pfizer για τον κορωνοϊό ενέκρινε υπό όρους ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), για τη θεραπεία ενηλίκων που διατρέχουν κίνδυνο να παρουσιάσουν σοβαρές επιπλοκές από την COVID-19.

  • Κατηγορία Υγεία

Ο ΕΜΑ ενέκρινε τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων με το εμβόλιο της Moderna

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε απόψε(25/10) ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναμνηστική δόση του εμβολίου της εταιρείας Moderna για τον κορονοϊό μπορεί να χορηγηθεί σε ανθρώπους άνω των 18 ετών τουλάχιστον έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

  • Κατηγορία Υγεία

Εμβόλιο Pfizer: Πιθανή σύνδεση με περιστατικά μυοκαρδίτιδας στο Ισραήλ

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε μικρό αριθμό περιπτώσεων φλεγμονής στον καρδιακό μυ σε εμβολιασθέντες με το σκεύασμα της Pfizer κατά της Covid-19, κυρίως νέους άνδρες, μια πάθηση που ενδέχεται να συνδέεται με το εμβόλιο.

  • Κατηγορία Υγεία

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: «Πράσινο φως» στο εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων την Παρασκευή 28 Μαΐου συνέστησε να επεκταθεί η χρήση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού από την Pfizer και την BioNTech σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ