.
.
.

Θεσσαλία

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση του δρόμου Καράβωμα - Πουρί στο Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου

Υπεγράφη η σύμβαση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση και αποκατάσταση του τμήματος Καράβωμα - Πουρί στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου του ανατ. Πηλίου.

Προκαταβολή έργων στο 10% ζητούν Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας

Τον διπλασιασμό της προκαταβολής των δημοσίων έργων από το 5% στο 10%  ζητούν Περιφέρεια και ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κρίση του κορoνοϊού και την ενίσχυση του πληττόμενου κλάδου των μηχανικών.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Προτάσεις για τη λήψη μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού σε καταυλισμούς Ρομά

Κύριε περιφερειάρχη

Οπως γνωρίζετε, οι συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν χιλιάδες Έλληνες Τσιγγάνοι στους καταυλισμούς της Θεσσαλίας και γενικότερα, είναι άσχημες (άλλοι χωρίς νερό, χωρίς αποχέτευση, άλλοι και χωρίς ρεύμα, ενώ αρκετές απ’ αυτές τις περιοχές μετατρέπονται σε άτυπες χωματερές).

Υπόμνημα του Σ.Β.Θ.Σ.Ε. στον Υπ. Οικονομικών για τις καθυστερήσεις στην επιστροφή φόρων

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, απευθύνθηκε με Υπόμνημά του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο, αναφερόμενος στις καθυστερήσεις των επιστροφών Φόρων, όπως ο Φ.Π.Α. καθώς και ο Ε.Φ.Κ. που αφορά στο πετρέλαιο εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης από βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες, εντεταλμένοι και πρόεδρος Π.Σ. προσφέρουν μισό μισθό τους για δύο μήνες στα νοσοκομεία

Με την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, συντάσσονται όλοι οι αιρετοί της Περιφέρειας που λαμβάνουν αποζημίωση, προσφέροντας το μισό μισθό τους για τους επόμενους δύο μήνες  στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

"Ομάδα κρούσης" συγκροτούν οι φορείς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού

Ομάδα κρούσης συγκροτούν οι φορείς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοιού στην τοπική  οικονομία,  την κοινωνία και την υγεία.

Ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που ισχύει από την Τετάρτη (01-04-2020) έως την Πέμπτη (02-04-2020).

Αριστερή Παρέμβαση: "Εργοστάσιο SRF προσφορά στην ΑΓΕΤ φέρνουν εν μέσω πανδημίας Αγοραστός και Μπέος"

Τα βρόμικα σχέδια του κεφαλαίου φαίνεται ότι δεν μένουν ούτε ώρα μέσα στο σπίτι... Οι κυβερνητικοί κύκλοι και οι τοπικοί παράγοντες, αξιοποιούν την περιστολή των λαϊκών ελευθεριών για την προώθηση σχεδιασμών που έχουν βρει απέναντί τους αλλεπάλληλες και μαζικότατες κοινωνικές αντιδράσεις.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ