.
.
.

Θεσσαλία

Οι σχεδιασμοί της ΕΡΓΟΣΕ για τα τμήματα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, Λάρισα – Βόλος

Τους σχεδιασμούς της για την ολοκλήρωση κρίσιμων σιδηροδρομικών έργων στo τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, Λάρισα – Βόλος δημοσιοποίησε η ΕΡΓΟΣΕ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Λάρισα για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες Παρασκευή (17/5) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 29χρονος και ένας 37χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΒΘΚΕ

Συγκροτήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μετά τη διενέργεια αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Απόφαση της επιτροπής αγώνα έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Στο ίδιο έργο θεατές» είναι και φέτος το έκτακτο ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς όπως σταθερά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο Μάρτης τους βρίσκει κοντά στους 7 μήνες απλήρωτους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι 2019»

Στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ