.
.

Θεσσαλία

Σύλληψη άνδρα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας για κάνναβη

Συνελήφθη, σήμερα (30-06-2022) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

  • Κατηγορία Λάρισα

Βόλος: Κατέληξε η ανήλικη από το Αλιβέρι που νοσηλεύονταν στο Ιπποκράτειο

Κατέληξε σήμερα (30/6), μετά από εξάμηνη σχεδόν νοσηλεία, η 14χρονη η οποία αρχές Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου από οικείους της στο Αλιβέρι με χτύπημα στο κεφάλι.

Μήνυμα της Αν. Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Βασ. Ζιάκα για την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Γενικών Λυκείων (Ημερησίων και Εσπερινών) και των ΕΠΑΛ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εμπλεκόμενους οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποτελεσματική προετοιμασία, οργάνωση, λειτουργία και διεκπεραίωσή τους.

Πιλοτικό πρόγραμμα για την αξιοποίηση ανακυκλωμένων αδρανών υλικών σε τεχνικά έργα θα "τρέξει" στη Θεσσαλία

Πιλοτικό έργο με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνικών προδιαγραφών για δευτερογενή αδρανή υλικά που προέρχονται από Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ξεκινούν μελέτες 2,3 εκατ. ευρώ για αρδευτικά έργα στο Δήμο Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων

Τις Προγραμματικές Συμβάσεις για δύο μελέτες που οδηγούν σε  χρήσιμα έργα νερού για την περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και τμήμα της Κοιλάδας Δήμου Λαρισαίων υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

  • Κατηγορία Λάρισα

Νέο Δ.Σ. για το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

Συγκροτήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, μετά τη διενέργεια αρχαιρεσιών που προηγήθηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Συνάντηση ΔΣ του 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ) έγινε συνάντηση της αντιπροσωπείας του  ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την Ευαγγελία Λιακούλη Γραμματέα της Κ.Ο., τον Δημήτριο Μάντζιο εκπρόσωπο τύπου και μέλη της Κ.Ε. και της Ν.Ε. με τη Διοίκηση του 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ