.
.

Θεσσαλία

Παρανάλωμα του πυρός έγινε φορτηγάκι έξω από τη Λάρισα 

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε σε φορτηγάκι – ψυγείο μεταφοράς κρεάτων – το οποίο βρίσκονταν περί τις 12.00 μ. της Τετάρτης στο δρόμο Λάρισας – Συκουρίου (στο ύψος της εταιρείας «Λαρισαϊκή Σαμαρά»).

  • Κατηγορία Λάρισα

ΛΑ.ΣΥ.: Η περιφέρεια Θεσσαλίας, να ολοκληρώσει γρήγορα την υπογειοποίηση και αναβάθμιση των αγωγών άρδευσης του ΤΟΕΒ «Μάτι» Τυρνάβου

Αγανάχτηση έχει προκαλέσει στους αγρότες του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου του Δήμου Τυρνάβου, η μεγάλη καθυστέρηση κατασκευής του έργου υπογειοποίησης και αναβάθμισης των αγωγών άρδευσης από το «Μάτι» Τυρνάβου, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόταση ψηφίσματος από τη ΛΑ.ΣΥ. σχετικά με την ονομασία του Παραδοσιακού Τσίπουρου των διήμερων αμπελουργών

Πρόταση ψηφίσματος κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, σχετικά με την ονομασία του Παραδοσιακού Τσίπουρου των διήμερων αμπελουργών.

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Θεσσαλίας για τα φορτηγά

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, όλων των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα,

Στην παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο επικεφαλής της «Θεσσαλίας Πράσινη Περιφέρεια» Αθ. Ακρίβος

Την προσχώρησή του στην Περιφερειακή Παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» Αθανάσιος Ακρίβος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ