.
.

Θεσσαλία

Ασφαλτοστρώνονται αγροτικές οδοί στο δήμο Φαρκαδόνας

Στην ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στο Δήμο Φαρκαδόνας, σε μήκος πάνω από 7 χλμ. προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης για τα έργα «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δημοτικού διαμερίσματος Κεραμιδίου - Φαρκαδόνας» και «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δημοτικού διαμερίσματος Ζάρκου», συνολικού προϋπολογισμού 991.000€.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Οκτώ προσλήψεις διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας

Στην πρόσληψη οκτώ εκπαιδευμένων διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε τέσσερα Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σ.Ε.ΠΕ.Θ: Ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σχετικά με την αναξιοκρατία στην επιλογή προϊσταμένων

Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη,

Με την υπ΄αριθμ. 293/24-09-19 επιστολή μας στην οποία ουδέποτε απαντήσατε απαξιώνοντας για άλλη μία φορά τόσο τον συνάδελφό μας αλλά επιπλέον και τον σύλλογό μας που αντιπροσωπεύει το σύνολο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σας θέσαμε το εξής ερώτημα:

Εγκατέλειψε το θύμα της παράσυρσης στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας ο οδηγός του οχήματος

Στην αναζήτηση του οδηγού που παρέσυσε και τραυμάτισε θανάσιμα άνδρα με το όχημα του τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (27/1) στην Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

  • Κατηγορία Λάρισα

Στα Φάρσαλα για το νέο πρόγραμμα μετεγκατάστασης οικογενειών ρομά ο Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Για το νέο πρόγραμμα μετεγκατάστασης οικογενειών ρομά αλλά και για τις συνθήκες διαβίωσης στον υφιστάμενο οικισμό, συζήτησαν χθες Κυριακή (26/1), ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιος Σταμάτης και ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου.

  • Κατηγορία Λάρισα

Σερέτης σε Πολάκη: "Στον οχετό και στη λάσπη οφείλεις να απαντήσεις μόνο με επιχειρήματα"

Με προσωπική δήλωσή του ο Διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. Φώτης Σερέτης απαντά σε όσα του κατελόγισε μέσω τοποθέτησής του στα κοινωνικά δίκτυα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Δημοπρατούνται μέσα στο 2020 οι Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Θεσσαλία

Δημοπρατούνται μέσα στο 2020 οι τρεις Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στη Θεσσαλία, ξεκινώντας από τη Μ.Ε.Α. Δυτικής Θεσσαλίας που εμπεριέχει και γραμμή για βιοαπόβλητα, ενώ ακολουθούν οι ΜΕΑ Μαγνησίας και Λάρισας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ