Θεσσαλία

Χειροπέδες σε 37χρονο στη Λάρισα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες Δευτέρα (11/11) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

  • Κατηγορία Λάρισα

Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Έγιναν γνωστοί οι συνδυασμοί όπως κατατέθηκαν στον Δήμαρχο της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου , του Εποπτικού Συμβουλίου και των Εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ της ΠΕΔ Θεσσαλίας δημοτικής Περιόδου 2019-2023

Υπεγράφη η σύμβαση για τη διαπλάτυνση του παράπλευρου οδικού δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας

Τη σύμβαση του έργου που αφορά στη διαπλάτυνση του παράπλευρου οδικού δικτύου της εθνικής οδού Τρικάλων - Καλαμπάκας προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Κ. Αγοραστός: "Δεν θα διεκδικήσω νέα θητεία στην ΕΝ.ΠΕ."

«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου,  προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.

Γενική συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ. στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 στη Λάρισα στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, μετά από πρόσκληση του δημάρχου της έδρας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλογιάννη Απόστολου, συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τα παρακάτω θέματα:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ