.
.

Θεσσαλία

"Έκπτωτος ο Ρίζος Κομήτσας από το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας"

Έκπτωτο έκρινε η Δικαιοσύνη τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ρίζο Κομήτσα, μετά από δικαστική διαμάχη, με τον Κ. Χρήστο Γελλαλή (α’ αναπληρωματικό), όπως αναφέρεται μετά από δήλωση των νομικών του δευτέρου κ.κ. Μαρίας Γαλλιού και Σωτήρη Κυβέλο, από την θέση του Περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας και μετά την 25/01 ημέρα που απέκτησε την ιδιότητα του θρησκευτικού λειτουργού.

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν περιοχές στις Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός περιοχές στους Δήμους Ελασσόνας και Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας και του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων.

Έρευνα για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονου στο Βόλο - Είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από την αστυνομία

Με την παρουσία εισαγγελέα διενεργείται μετά από αίτημα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ νεκροψία και νεκροτομή στη σορό 26χρονου από τον Βόλο που είχε καταγγείλει πρόσφατα ξυλοδαρμό από την αστυνομία.

Αριστερή Παρέμβαση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΚΝΕ συνδιοργανώνουν ..."Αντιμπεριαλιστικό Διήμερο"

Είναι γνωστό πως η περιοχή της Θεσσαλίας έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε κέντρο πολεμικών σχεδιασμών για μια σειρά καπιταλιστικά κέντρα.

Επιτροπή για την Τουριστική Ανάπτυξη συστήνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας

Με πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που αποτύπωσαν το μέγεθος του προβλήματος που έχει προκύψει στον τουρισμό των Βόρειων Σποράδων λόγω της πανδημίας,

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, για την περίοδο 2020-2021.

  • Κατηγορία Λάρισα

Απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου Μελών ΕΔΙΠ του Π.Θ. σχετικά με τις αντιστοιχίες των τμημάτων των ΑΕΙ

Ο Σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρεί άδικη και μειωτική για το κύρος των Ελληνικών Πανεπιστημίων αλλά και ειδικότερα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Ψήφισμα της 26ης/08.07.2020 Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με την αριθμ. 77275/Ζ1/19-06-2020 (Φ.Ε.Κ. 2549/25-06-2020, τ. Β ́) Απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίστηκαν οι αντιστοιχίες Ακαδημαϊκών Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών για το Ακαδημαϊκού Έτους 2020 – 2021, που αφορούν αποκλειστικά τη δυνατότητα μετεγγραφών των φοιτητών σε ομοειδή, κατά τη σχετική απόφαση, Τμήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ