.
.
.
.
.
.
.
.

Πρόγραμμα Αγιασμών στα "Σπίτια Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα «Σπίτια Αγάπης» της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, τα οποία προσφέρουν στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας ένα ζεστό πιάτο φαγητού καθημερινά.

Αναγγελία ζημιών σε βαμβακοκαλλιέργειες στους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου οι δηλώσεις πληγέντων παραγωγών του Δήμου Σοφάδων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και  η διαδικασία  στον Δήμο Παλαμά, για τις ζημιές από τις  πρόσφατες βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου.

Με 14.000 ευρώ, 8.000 ευρώ και 3.000 ευρώ επιδοτούνται οι σεισμόπληκτοι της Θεσσαλίας

Προκαταβολή της στεγαστικής συνδρομής για την έναρξη των διαδικασιών αποκατάστασης των ζημιών στους σεισμοπαθείς Δήμους της Θεσσαλίας  ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος από το Δαμάσι.

Δύο συμβασιούχοι Κτηνίατροι θα προσληφθούν σε Μουζάκι και Παλαμά

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της προχωρά η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε με προκήρυξη των θέσεων η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Τρίτη (19/10) και Παρασκευή (22/10) και στο Φύλλο την Παρασκευή (22/10)

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 11:00 το πρωί στον Παλαμά στην κεντρική πλατεία και στο Φύλλο στο κοινοτικό γραφείο από τις 11:30 το πρωί έως τις 02:00 το μεσημέρι, δωρεάν Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ