Προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες τον Δεκέμβριο - Σε εξέλιξη αγωνιστικές συσκέψεις στα χωριά του ν. Καρδίτσας

Προετοιμάζονται για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στις αρχές του Δεκεμβρίου οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας, σε συνεργασία με αγωνιστικούς πυρήνες στη Θεσσαλία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Εκδήλωση με θέμα "Φυσιολογική και προβληματική συμπεριφορά παιδιών και εφήβων" πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Φυσιολογική και προβληματική συμπεριφορά παιδιών και εφήβων" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Παλαμά, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά και τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. Οι ομιλητές παρουσίασαν με απλό τρόπο και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις το θέμα.

Εκδήλωση με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση» πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εμβολιασμός Ενηλίκων για Υγιή και Ενεργό Γήρανση», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων Παλαμά με πρωτοβουλία του Δήμου.

Κλειστά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στο νομό Καρδίτσας την Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Ημέρα ανάπαυσης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας η προσεχή Τρίτη 12 Νοεμβρίου αφού όπως γνωστοποίησε η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εκπαιδευτικών.

Το μεγάλο ζήτημα με τις ρυμοτομικές γραμμές στην Π.Ε. Καρδίτσας τέθηκε στον Υφ. Περιβάλλοντος

Τα προβλήματα με τις ρυμοτομικές γραμμές στην Π.Ε. Καρδίτσας έθεσαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου κατά τη συνάντησή τους στην ΑΘήνα με τον Υφ. Περιβάλλοντος Δ. Οικονόμου ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Δήμου Π. Γαλάνη, ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου, η Βουλευτής της Ν.Δ. Ασ. Σκόνδρα, εκπρόσωποι του ΤΕΕ οι κ.κ. Τσιώνας και Μπίτης, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καρδίτσας κ. Περ. Ράγκου και ο υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας κ. Σπ. Κουτσαύτης.

Ημερίδα με θέμα τη συμπεριφορά παιδιών & εφήβων στον Παλαμά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά ημερίδα με θέμα "Φυσιολογική και προβληματική συμπεριφορά παιδιών και εφήβων"

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ