.
.
.
.
.

Η πορεία καταγραφής ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές στους Δήμους του νομού

Η διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια και οικοσκευές έχει ήδη ξεκίνησε στο Δήμο Καρδίτσας, όπως ανέφερε το KarditsaLive.Net σε σχετικό ρεπορτάζ, ενώ  ανάλογες διαδικασίες ετοιμάζονται να κάνουν και οι υπόλοιποι Δήμοι.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας επίσημα όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν επίσημα σήμερα (21/9) μετά το Δήμο Αργιθέας και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού Καρδίτσας, σε κάποιους ωστόσο υπάρχαν τμήματά τους που βρισκόταν ήδη από παλαιοτέρες θεομηνίες σε αυτή την κατάσταση και έτσι θα δοθεί παράταση.

Ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

O Δήμος Παλαμά ανακοινώνει ότι, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων, που δυσχεραίνουν την ασφαλή μετάβαση των μαθητών και εκπαιδευτικών στα εκπαιδευτήρια,

Δήμος Παλαμά: Σταθεροποιήθηκε η στάθμη στον Ιταλικό ποταμό - Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη Μεταμόρφωση

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει από τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας (21/9) για την Μεταμόρφωση καθώς η στάθμη του Ιταλικού ποταμού που συνεχώς ανέβαινε κατά την διάρκεια της νύχτας, τώρα έχει σταθεροποιηθεί.

Εκκενώνεται με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου η Μεταμόρφωση (Ανανέωση 00.20)

Απόφαση για εκκένωση της Μεταμόρφωσης πήρε το βράδυ της Κυριακής (20/9) ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου και η διαδικασία βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.

Δήμος Παλαμά: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί τη Δευτέρα (21/9)

Σε διαφοροποίηση της πρωινής ανακοίνωσης ως προς την λειτουργία των παιδικών σταθμών τη Δευτέρα (21/9) προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (20/9) ο Δήμος Παλαμά με νέα ανακοίνωσή του.

Γ. Σακελλαρίου: Εστιάζουμε στην κρισιμότητα των καταστάσεων σε Αγία Τριάδα και Μεταμόρφωση

Παραμένουν τα προβλήματα από την άνοδο των υδάτων στην περιοχή του Παλαμά όπως γνωστοποίησε στην επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net με το Δήμαρχο Γ. Σακελλαρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ