.
.
.
.
.
.

Δήμος Παλαμά: Κλιματιζόμενες αίθουσες στη διάθεση των δημοτών για τις ημέρες του καύσωνα

Ο Δήμος Παλαμά λόγω του επερχόμενου καύσωνα ενημερώνει τους δημότες που δεν διαθέτουν κλιματιστικά στις οικίες τους, ότι θα υπάρχουν ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες (10:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.), από την Πέμπτη 29 Ιουλίου και για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας.

ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά: Έως 3 Αυγούστου οι αιτήσεις μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τους Παιδικούς Σταθµούς, Κ∆ΑΠ και Κ∆ΑΠΑµεΑ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συµµετοχή των ενδιαφερόµενων στο Πρόγραµµα της ∆ράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθµούς καθώς και στα Κ∆ΑΠ και Κ∆ΑΠΑµεΑ για το σχολικό έτος 2021-2022..

Κινητοποίηση ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά: «Χορτάσαμε υποσχέσεις, δεν αποζημιώνονται στο 100% οι ζημιές απ’ το χαλάζι»! (+Φώτο +Βίντεο)

Σε συνεχή αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαίων του αγροτικού κόσμου του Ν. Καρδίτσας, κάλεσε όλους τους παραγωγούς ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας στη διάρκεια της δυναμικής κινητοποίησης που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία σήμερα το πρωί στον περιφερειακό του Παλαμά, στον κόμβο προς Μάρκο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ