.
.

Μήνυμα του 112 στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την κίνηση των φορτηγών

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Αττικής προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην βόρεια, βορειοανατολική και βορειοδυτική Αττική.

Μηνύματα από το 112 θα λάβουν περιοχές της χώρας για την επερχόμενη κακοκαιρία "Μπάρμπαρα"

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων αναμένεται να ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, όπως ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Ιωάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (πρόσκληση - προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ), ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

Τι αλλάζει στην τηλεργασία στο Δημόσιο - Εκδόθηκε η εγκύκλιος από το ΥΠ.ΕΣ.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την καθιέρωση της τηλεργασίας στο Δημόσιο σε μόνιμη βάση, μετά και την έκδοση εγκυκλίου από το υπουργείο Εσωτερικών, κατ' εφαρμογή του σχετικού νόμου του Μάκη Βορίδη που ψηφίστηκε το 2021 και την επικείμενη έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. - Έρχεται η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα"

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου με το οποίο ενημερώνει για το καιρικό φαινόμενο που έλαβε την ονομασία "ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ" που θα φέρει χιόνια και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Θανατηφόρα παράσυρση του διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Αριδαία Πέλλας

Τη ζωή του έχασε ο διευθυντής δημοτικού σχολείου στην Αριδαία Πέλλας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο κατευθυνόμενος πεζός προς το σχολείο.

Βαθμός αντιπτέραρχου απονεμήθηκε στους πιλότους του F-4 Στ.Τσιτλακίδη και Μ. Τουρούτσικα

Με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη, σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, με πρόταση του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, μετά από απόφαση του ΣΑΓΕ, απονέμεται ο βαθμός του αντιπτέραρχου στον σμηναγό Τσιτλακίδη Ευστάθιο του Αναστασίου και τον υποσμηναγό Τουρούτσικα Μάριο - Μιχαήλ του Κωνσταντίνου.

Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις - μετακινήσεις Αστυνομικών Διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ.

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι κατωτέρω Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ