.
.
.
.
.

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ για τις ασφαλιστικές εισφορές Αυγούστου (2020)

Αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) μηνός Αυγούστου του 2020 των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοτελώς απασχολούμενων με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 6η Οκτωβρίου.

Ε.Ο.Δ.Υ: 3 νέοι θάνατοι και 218 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 27/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 Ρίχτερ μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ανοιχτά της Χαλκιδικής

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01.50 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (26/9) στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Χαλκιδικής.

Ε.Ο.Δ.Υ: 7 νέοι θάνατοι και 315 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 26/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Θεσσαλονίκη: 55χρονος πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο αλλά παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα (Σάββατο 26/9) το πρωί στο Δερβένι, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος άνδρας.

ΥΠ.ΕΣ.: Αυξάνεται ο προϋπολογισμός σε τρεις προσκλήσεις για το "Φιλόδημος ΙΙ"

Αυξάνεται ο προϋπολογισμός σε τρεις προσκλήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» ενώ τροποποιείται η διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος, έως την 31η.12.2022.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ