.
.

Νεκροί δυο εργάτες που έπεσαν από αναβατόριο στο Παλαιό Φάληρο

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου σε πολυκατοικία στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, όπου οι δυο εργάτες έκαναν εργασίες συντήρησης στην πολυκατοικία.

Την Παρασκευή (17/7) ανακοινώνονται οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα - Τη Δευτέρα κλειδώνει το Μηχανογραφικό

Από το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 μετά τις 13.00.

ΣτΕ: Αναδρομικά 11 μηνών μόνο για τους συνταξιούχους που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη

Εκδόθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία επιδικάζει αναδρομικά 11 μηνών στους 250.000 συνταξιούχους που έχουν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν την Τετάρτη (15/7) τρία ενισχυμένα προγράμματα επιδότησης της εργασίας για 18.000 νέες θέσεις

Από αύριο, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 ξεκινούν οι αιτήσεις εργοδοτών για τρία προγράμματα απασχόλησης με συνολικά 18.000 νέες θέσεις εργασίας και αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.

Στο Φ.Ε.Κ. η απόφαση για την απαγόρευση των πανηγυριών έως 31 Ιουλίου

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η Κ.Υ.Α.σχετικά με την απαγόρευση των πανηγυριών ή άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων έως το τέλος Ιουλίου 2020.

Κορονοϊός: Ενθαρυντικά τα αποτελέσματα από τη χορήγηση πλάσματος σε Έλληνες ασθενείς

Τη στιγμή που σε όλο τον κόσμο τα κρούσματα με COVID-19 αυξάνονται συνεχώς και δεν φαίνεται στον ορίζοντα αποτελεσματική θεραπεία, η χορήγηση έτοιμων αντισωμάτων έναντι του ιού, μέσω του πλάσματος ασθενών που ανέρρωσαν από τη νόσο, δίνει -όπως τονίζεται- ελπίδες στους πάσχοντες από τη λοίμωξη COVID-19.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ