.
.
.

ΟΑΕΔ: 1.013.163 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάιο του 2021

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων τον Μάιο του 2021 ανήλθε σε 1.013.163 άτομα έναντι 1.099.013 ατόμων τον Απρίλιο του 2021 (ποσοστιαία μεταβολή -7,81%) και έναντι 1.162.955 ατόμων τον Μάιο του 2020 (ποσοστιαία μεταβολή -12,88%), σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε ενημέρωση σήμερα 18/6 για όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της και τo πως έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και της 20 χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της.

Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής: Σύσταση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες στον χώρο της υγείας

Η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής ασχολήθηκε με το ζήτημα της δυνατότητας πρόβλεψης υποχρεωτικού εμβολιασμού των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και όλων όσοι στελεχώνουν δομές υγείας (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ή δομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένων, ατόμων με χρόνιες παθήσεις ή ατόμων με αναπηρία), μετά από σχετικό ερώτημα του Πρωθυπουργού.

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν από 19/6 Παιδότοποι και λούνα παρκ - Χωρίς μάσκα στα γυμναστήρια οι πλήρως εμβολιασμένοι

Στη σημερινή(17/6) τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα άρση των μέτρων.

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τους κωδικούς στις φορολογικές δηλώσεις

Απαντήσεις δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε όλα τα ερωτήματα που είχε θέσει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος σχετικά με τα προβλήματα σε ορισμένους κωδικούς συμπλήρωσης της φορολογικής δήλωσης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ