.
.
.

Ο.Α.Ε.Δ.: Παρατείνεται η ημερομηνίας λήξης για 113.000 επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και της στήριξης του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την παράταση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για  διάστημα ίσο με τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Επίδομα 800 ευρώ: Στο aade.gr από σήμερα Δευτέρα (6/4) η αίτηση για ατομικές, ελεύθερους επαγγελματίες

Ανοίγει εντός της ημέρας άλλη μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα βρίσκεται αυτή τη φορά μέσα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, aade.gr για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις μέχρι 5 εργαζόμενους προσωπικό για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και το επίδομα των 800 ευρώ.

ΕΛ.ΑΣ.: Βεβαιώθηκαν 1.224 παραβάσεις την Κυριακή (5/4) για άσκοπη μετακίνηση πολιτών - 48 στη Θεσσαλία

1.224 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια την Κυριακή 5 Απριλίου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Χαρδαλιάς: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο & Σαντορίνη λόγω κορονοϊού

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους Δημάρχους Μυκόνου και Σαντορίνης αποφασίζεται:

Χρ. Σταϊκούρας: Στις 9 Απριλίου το έκτακτο Δώρο Πάσχα στους 110.000 γιατρούς και υγειονομικούς

Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Απριλίου θα καταβληθεί το έκτακτο Δώρο Πάσχα στους 110.000 γιατρούς και υγειονομικούς, ενώ από το υπουργείο Οικονομικών έχουν διατεθεί οι πόροι για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία, και, παράλληλα, τη Μεγάλη Τετάρτη έως Μεγάλη Πέμπτη θα δοθούν τα 400 ευρώ σε επιστήμονες.

ΕΛ.ΑΣ.: 100 πολίτες βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Αγίας Βαρβάρας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας, με τη συνδρομή και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας όπως γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των ατόμων,

Ο κακός καιρός περιόρισε αισθητά τις άσκοπες μετακινήσεις το Σάββατο (4/4) - 974 πανελλαδικά και 19 μόνο στη Θεσσαλία

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ