.
.
.

Υγεία

Κράμπες: Τι υποδεικνύουν και τι να φάτε για να σας περάσουν

Η καταπόνηση των μυών από την ενδεχόμενη αυξημένη σωματική άσκηση, η αφυδάτωση ιδίως κατά τις μέρες με αυξημένη θερμοκρασία, ή απλά μια “άβολη” στάση σώματος για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, μπορεί να οδηγήσουν σε μυϊκές κράμπες.
  • Κατηγορία Υγεία

Τι να κάνετε για τις άφθες στο στόμα – Γιατί εμφανίζονται εξαρχής

Οι άφθες (ή άφτρες) είναι μικρά έλκη που εμφανίζονται στο στόμα και δυσκολεύουν το άτομο στο μάσημα της τροφής και στην ομιλία, ενώ αποτελούν μια σταθερή ενόχληση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

  • Κατηγορία Υγεία

Πώς να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά για να μην ανεβαίνει το σάκχαρο

Το να μαγειρεύετε τα ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια να τα ξαναζεστένετε πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο.

  • Κατηγορία Υγεία

Κορoνοϊός: Πως θα επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία – Πότε θα γίνεται έλεγχος για τον ιό

Αυστηρές προϋποθέσεις ασφάλειας για τον νέο κορονοϊό προβλέπει νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία.

  • Κατηγορία Υγεία

Ε.Ο.Δ.Υ.: Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό για την προστασία από τον Covid-19

Οι αναπνευστικοί ιοί, όπως ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2, μπορούν να μεταδοθούν με σταγονίδια που εκτοξεύονται από το στόμα μας κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα.

  • Κατηγορία Υγεία

Κορονοϊός: Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση των κλιματιστικών

Εγκύκλιο για τα μέτρα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων απέστειλε ο Υπουργείο Υγείας σε όλα τα υπουργεία, τις περιφέρειες και τις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ