.

Υγεία

Κορoνοϊός: Πως θα επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία – Πότε θα γίνεται έλεγχος για τον ιό

Αυστηρές προϋποθέσεις ασφάλειας για τον νέο κορονοϊό προβλέπει νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία.

  • Κατηγορία Υγεία

Ε.Ο.Δ.Υ.: Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό για την προστασία από τον Covid-19

Οι αναπνευστικοί ιοί, όπως ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2, μπορούν να μεταδοθούν με σταγονίδια που εκτοξεύονται από το στόμα μας κατά την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα.

  • Κατηγορία Υγεία

Κορονοϊός: Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση των κλιματιστικών

Εγκύκλιο για τα μέτρα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων απέστειλε ο Υπουργείο Υγείας σε όλα τα υπουργεία, τις περιφέρειες και τις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας.

  • Κατηγορία Υγεία

Νύχι που μπαίνει στο δέρμα: Αίτια, επιπτώσεις και αντιμετώπιση στο σπίτι

Οι κύριες αιτίες για ένα νύχι που μπαίνει στο δέρμα, ή "νύχι που γυρίζει προς τα μέσα", είναι ο λανθασμένος τρόπος κοψίματος, μια σχετική κληρονομική προδιάθεση και φυσικά τα ακατάλληλα παπούτσια.

  • Κατηγορία Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: "Κρίση και ανεργία"

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η μεγάλη ύφεση έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας. Περισσότερο πλήττονται οι νέοι, κυρίως οι απόφοιτοι πανεπιστημιακών και τεχνολογικών σχολών.

  • Κατηγορία Υγεία

Γ.Ν. Λαμίας: Έτοιμη η μεγαλύτερη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στα Βαλκάνια

Ένα λόγο παραπάνω έχει η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, να γιορτάζει αυτές τις ημέρες, καθώς ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/12) η μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο πέτρινο κτίριο.

  • Κατηγορία Υγεία

Πώς θα καταλάβετε αν έχετε γρίπη ή απλή ίωση

Περισσότεροι από 300.000 Έλληνες εκδηλώνουν κάθε χρόνο γρίπη, ενώ πολλαπλάσιος αριθμός αρρωσταίνει από κάποιον ιό που προκαλεί κοινό κρυολόγημα (αυτό που αποκαλούμε «ίωση»). Πώς μπορεί όμως να ξέρει κανείς τι από τα δύο έχει;

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ