.
.

Υγεία

Piercing: Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι νέοι που κάνουν piercing, καθώς οι πιθανότητες να εκδηλωθούν επιπλοκές δεν είναι τόσο λίγες όσο φαντάζονται.

  • Κατηγορία Υγεία

Γάλα γαϊδούρας: Τα οφέλη του για την υγεία σας – Γιατί θεωρείται υπερτροφή

Το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνη και ως εκ τούτου βοηθά το ανθρώπινο σώμα να προστατευθεί από πολλές ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις, ενώ κανείς δεν ξεχνάει και τα μπάνια της πριγκίπισσας Κλεοπάτρας της Αιγύπτου μέσα σε γάλα γαϊδούρας, προκειμένου να έχει πιο όμορφο δέρμα.

  • Κατηγορία Υγεία

Κύστη Κόκκυγος και Θεραπεία EPSIT laser

Η κύστη κόκκυγος, ή αλλιώς «τριχοφωλεακή κύστη», είναι μία φλεγμονώδης πάθηση η οποία εμφανίζεται στο δέρμα, στην περιοχή του κόκκυγα. Η πάθηση αυτή εμφανίζεται συχνότερα στον αντρικό πληθυσμό.

  • Κατηγορία Υγεία

Τι να κάνετε για να προλάβετε την εμφάνιση ευρυαγγειών

Ταλαιπωρούν κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό, εμφανίζονται στο δέρμα των ποδιών πιο συχνά και προκαλούν αισθητικό πρόβλημα στις ασθενείς οι οποίες κινητοποιούνται προκειμένου να το αποκαταστήσουν με ιατρική θεραπεία. 

  • Κατηγορία Υγεία

Τι κάνουμε αν μας πιάσει κράμπα την ώρα που κολυμπάμε

Το κολύμπι στην θάλασσα είναι μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές των καλοκαιρινών μας διακοπών. Αλλά, πολλοί άνθρωποι, επειδή δεν ασκούνται τακτικά τους υπόλοιπους... 11 μήνες του χρόνου, όταν ξαφνικά αρχίζουν να κολυμπούν για αρκετή ώρα, κουράζονται εύκολα και είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν κράμπες.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ