.
.
.
.

Ν. Καρδίτσας: Επιστρέφουν στις αίθουσες οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Κανονικά στις αίθουσες θα επιστρέψουν από αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του ν. Καρδίτσας, μετά από ένα διήμερο, προληπτικής κυρίως, αναβολής των μαθημάτων, λόγω των ισχυρών σεισμικών δονήσεων στο γειτονικό νομό Λάρισας.

Συσκευασίες με εμφιαλωμένο νερό παραδόθηκαν από το Δήμο Αργιθέας στη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 ο Δήμος Αργιθέας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αργιθεατών Λάρισας, παρέδωσε σημαντική προσότητα συσκευασιών με εμφιαλωμένο νερό στη ΔΕΥΑΛ, ώστε να στηρίξει στο ελάχιστο τις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιούργησαν οι συνεχεις σεισμικές δονήσεις στην υδροδότηση της πόλης.

Δημ. Παπακώστας: ""Αποστολές Εμβολιασμού" και στα Ορεινά χωριά - Εφαρμογή άρθρου 101 παρ.4 του Συντάγματος- Ίση μεταχείριση με τα μικρά νησιά!"

Η Κυβέρνηση , πράττοντας άριστα , έχει πραγματοποιήσει 320 και πλέον "αποστολές Εμβολιασμού" αποκλειστικά σε νησιά με μικρό πληθυσμό , άγονα και απομακρυσμένα,με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν επιφορτιστεί με την εφοδιαστική αλυσίδα για " κάθετο" εμβολιασμό ( ανεξαρτήτως ηλικίας)σε σαράντα (40) νησάκια με λιγότερους των 1000 κατοίκους.

Χωρίς τηλεκπαίδευση την Πέμπτη 4 Μαρτίου νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Οδηγία για να μην λειτουργήσουν ούτε με τηλεκπαίδευση αύριο Πέμπτη (4/3) τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, δόθηκε προς τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των σχολείων από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Εγκέλαδος ανησύχησε αλλά δεν πλήγωσε το νομό Καρδίτσας

Μία από τις εντονότερες σεισμικές δονήσεις των τελευταίων δεκαετιών, βίωσε το μεσημέρι της Τετάρτη, 3 Μαρτίου, η Θεσσαλία που σείστηκε, κυριολεκτικά, στους ρυθμούς του Εγκέλαδου και των 6 ρίχτερ.

«Κουνήθηκαν» αλλά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από το σεισμό οι Δήμοι Αργιθέας και Μουζακίου

Αισθητός, όπως και σε ολόκληρη την Θεσσαλία, έγινε ο ισχυρός σεισμός και στον Δήμο Αργιθέας, χωρίς πάντως και εκεί να υπάρξουν επιπτώσεις που θα απαιτούσαν παρεμβάσεις παροχής βοήθειας ή αποκατάστασης.

Υδροηλεκτρικό Αργυρίου: Οριστικά μοιράζεται το Ειδικό Τέλος της περιόδου 2010-2014

Το ειδικό τέλος υπέρ των οικιακών καταναλωτών, σε περιοχές που λειτουργούν σταθμοί Α.Π.Ε., για την περίοδο 2010-2014, θα κατανεμηθεί εξίσου στην Τ.Κ. Αργυρίου του Δήμου Αργιθέας και την Τ.Κ. Κέδρων του Δήμου Αγράφων.

"Πράσινο φως" από τη Ρ.Α.Ε. για μικρό υδροηλεκτρικό στο Βλάσι Αργιθέας

"Πράσινο φως" για μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 1,6 MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 1,6 MW στην κοινότητα Βλασίου του Δήμου Αργιθέας έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ