.
.
.
.
.
.

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης Παρασκευή και Δευτέρα (1 & 4/7) σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και τη Δευτέρα 1 και 4 Ιουλίου 2022 αντίστοιχα σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού από το ΔΕΔΔΗΕ.

Δημ. Παπακώστας: "Σεβασμό - ψυχραιμία - καταλλαγή: φίλοι γείτονες Αρτινοί της απέναντι όχθης Αχελώου ποταμού!"

Η ονομαζόμενη «Πρωτοβουλία Κοιλάδας Αχελωου» συνεχίζει τα λιβελλογραφήματα και τις απαξιωτικές εκφράσεις σε βάρος των Αργιθεατων , των οργάνων και Αιρετών της Αυτοδιοίκησης μας , τους ευτελείς υπαινιγμούς και την εμμονή τους:

Πρωτοβουλία για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου: "Ημέρα ντροπής για την Αργιθέα η 27η Ιουνίου και της απόφασης για το φράγμα Αυλακίου"

Έγινε γνωστό ότι το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας μετά από κωλυσιεργία εννέα μηνών γνωμοδότησε στις 27-6-2022 θετικά για την Μ.Π.Ε του Φράγματος Αυλακίου αγνοώντας την βούληση του συνόλου των δημοτών του που αρνούνται να πνιγούν οι περιουσίες τους και χωρίς καμια διαβούλευση Επιτροπών του δήμου.

Προς υπογραφή η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Αργιθέας

Την έγκριση για την υπογραφή της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κτιρίου που στεγάζεται το Δημαρχείο Αργιθέας συνολικού προϋπολογισμού  ένταξης  110.000 ευρώ, έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Δ.Σ. Αργιθέας: Θετική γνωμοδότηση υπό όρους για την Μ.Π.Ε. του Υδροηλεκτρικού έργου "Αυλακίου"

Με 14 θετικές ψήφους και 3 αρνητικές, το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας, γνωμοδότησε θετικά για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου ««Υδροηλεκτρικό έργο (ΥΗΕ) «Αυλακίου».

Δημ. Παπακώστας: "Συνεχίζεται η ραθυμία Υπηρεσιών Περιφ. Θεσσαλίας - στασιμότητα ασφαλτόστρωσης σε Αετοχώρι Ανατ. Αργιθέας"

Ενώ φεύγει και ο Ιούνιος , ακόμη οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφ Θεσσαλίας κινούνται σε ... καλοκαιρινούς ρυθμούς ραθυμίας και αργόσυρτων ενεργειών!

Έληξαν άδειες παραγωγής για 8 αιολικά πάρκα σε Αργιθέα και Άγραφα

Δεν θα έχει συνέχεια, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το επιχειρηματικό εγχείρημα κάποιων εταιρειών να εγκαταστήσουν αιολικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 233,45 ΜW περίπου σε διάφορα σημεία στην περιοχή της Αργιθέας και ευρύτερα των Αγράφων, καθώς οι Άδειες Παραγωγής – Βεβαιώσεις Παραγωγού- Βεβαιώσεις Παραγωγού Ειδικών Έργων που είχαν εξασφαλίσει κατά καιρούς, έληξαν  χωρίς να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για να τις διατηρήσουν σε ισχύ!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ