.
.
.
.

Δημ. Παπακώστας: "Η Αθήνα ένοιωσε, επιτέλους, τα βάσανα των Ορεινών απομακρων ...περιοχών!"

Η κακοκαιρία από χθες Δευτέρα 25-1 για δυο 24ωρα έδειξε σε κυβερνώντες , εταιρίες κ κοινή γνώμη ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη , η πολιτική μια δύσκολη άσκηση διαχείρισης καθημερινών μη αναμενόμενων  προβλημάτων .

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Μνήμες 55 χρόνια μετά την τραγωδία του Τυμπάνου το βράδυ της 21-22.1.1967"

Αναδημοσιεύω παλιά μου αναφορά ( δημοσιεύτηκε στον Τύπο –έντυπο και ηλεκτρονικό – τον Ιανουάριο του 2012) σε σχέση με την τραγωδία το βράδυ της 21-22.1.1967 ( 3 Ανθηριώτες νεκροί από χιονοστιβάδα και ένας Αργιθεάτης διασώστης) και με τη Σήραγγα Τυμπάνου και η οποία έχει ως κάτωθι:

Αποδίδεται στους Δήμους η 1η κατανομή (2022) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Την απόφαση για την Α΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 20 Ιανουαρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Ολοκληρώθηκε η εμβολιαστική διαδικασία με κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ στην Αργιθέα

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών κατά του COVID μετέβη την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στην Αργιθέα ύστερα από συνεργασία του Δήμου μας με την 5η ΥΠΕ και πραγματοποίησε εμβολιασμούς στους μόνιμους κατοίκους της ορεινής μας περιοχής.

Κοινή δήλωση Δημάρχων Π. Νάνου, Α. Στεργίου και Αλ. Καρδαμπίκη για την δίωξη κατά του δημοσιογράφου Τάσου Σαραντή και της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Στην αληθινή Δημοκρατία η ελευθερία του Λόγου και η έκφραση της Γνώμης, αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών.

Δημ. Παπακώστας: "Οι Αιρετοί Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας με ευψυχία να αρθρώσουν αντίλογο!"

Τα Τοπικά αυτοδιοικητικά πράγματα στον νομό Καρδίτσας, βρίσκονται σε πρωτοφανές τέλμα , η απογοήτευση ,ο καθεστωτισμός των ηγετών «πνίγουν» κάθε φιλελεύθερη παρεμβατική φωνή , απαξιώνουν συλλογικά όργανα και προοδευτική κίνηση.

Κινητή μονάδα εμβολιασμών στην Αργιθέα την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Σε συνεργασία του Δήμου Αργιθέας με την 5η ΥΠΕ κινητή μονάδα εμβολιασμών κατά του COVID 19  θα μεταβεί την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, για να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς στους  μόνιμους κατοίκους της Αργιθέας.

Ενισχύσεις έως και 14.000 ευρώ και σε Καρδιτσιώτες πληγέντες του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021

«Άνοιξε ο δρόμος» για καταβολή έκτακτης εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης από 3.000 έως και 14.000 € ως πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής και σε ιδιοκτήτες κατοικιών σε Κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας που επλήγησαν από το σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έπληξε την περιοχή Ελασσόνας στις  Μαρτίου του 2021.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ