Δημ. Παπακώστας: "Με γλώσσα Αλήθειας και Ιεράρχηση στόχων η Δυτική Θεσσαλία Μπροστά!"

Είναι κοινώς αποδεκτό και φαίνεται από όλους τους δείκτες ότι η Δυτική Θεσσαλία και ιδιαίτερα ο νομός Καρδίτσας με τα Ορεινά της (Αργιθέα) υστερεί έναντι της Ανατολικής Θεσσαλιας και των αστικών κέντρων.

Ορίστηκαν άλλοι δύο αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αργιθέας

Σε αναπροσαρμογή των καθηκόντων των νυν (δύο) αντιδημάρχων και την προσθήκη επιπλέον δύο αντιδημάρχων μετά τις αλλαγές που προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών και οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε Φ.Ε.Κ. στις 30 Οκτωβρίου 2019 προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.

Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Εγκρίθηκε αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης για τοποθέτηση ναΐδρίου στην κοινότητα Πετροχωρίου του Δήμου Αργιθέας

"Πράσινο φως" για την τοποθέτηση ναΐδρίου στην κοινότητα Πετροχωρίου του Δήμου Αργιθέας έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας στη συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11 - 17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Κλειστά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στο νομό Καρδίτσας την Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Ημέρα ανάπαυσης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας η προσεχή Τρίτη 12 Νοεμβρίου αφού όπως γνωστοποίησε η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εκπαιδευτικών.

Εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στην Ι.Μ. Σπηλιάς

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 μ.μ. με 00.30 π.μ. στην Ιερά Μονή Σπηλιάς θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επ' ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού.

Ενημέρωση από το Δήμαρχο Αργιθέας για το έργο αποκαστάστασης του οδικού τμήματος στη θέση "Λεύκα" Πετρίλου

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους έκλεισε προσωρινά το οδικό τμήμα στην τοποθεσία "Λεύκα" της κοινότητας Πετρίλου και πως για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος εκκρεμεί απόφαση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ