.
.
.
.
.
.

Ανδρέας Στεργίου: Περιμένουμε την εξειδίκευση των έργων στη λίστα του Υπ. Υποδομών

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται από την λίστα του υπουργείο Υποδομών, για τα έργα που θα κατασκευάσει η ΤΕΡΝΑ, δείχνει να περιλαμβάνει τα τμήματα που υπέστησαν ζημιές στον Δήμο Αργιθέας.

Εμβολιασμοί 81 κατοίκων του Δ. Αργιθέας από κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ - Υψηλό το ποσοστό εμβολιασμού στο Δήμο

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η προσέλευση μονίμων κατοίκων του Δήμου Αργιθέας, στη δράση εμβολιασμού που έγινε την Τετάρτη 28 Ιουλίου σε Αργύρι και Ανθηρό.

Δημ. Παπακώστας: "Αύγουστος χωρίς πολιτισμό και μουσική ....ζωή ανήδονη και στερημένη!"

Από το καλοκαίρι του 2019 έχουν να ακουστούν τα γέλια των παιδιών στην κεντρική πλατεία Αγίου Δημητρίου Βραγκιανών Αχελώου-Αργιθέας, οι φωνές στα  ερασιτεχνικά " καραόκε" των εφήβων αγοριών και κοριτσιών μας ,ο ήχος του βιολιού και αργιθεάτικου κλαρίνου ,στις όμορφες συνοικίες μας ,στα Γρυμπιανά, τον οικότοπο της Επισκοπής ,στο Μοναστήρι της "Αγιά- Σωτήρα"!

Ενημέρωση από την Ιερά Μητρόπολη για τους προσκυνητές της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων φέρεται εις γνώση των χριστιανών ότι η Ιερά Μονή Παναγίας «Σπηλιάς» Κουμπουριανών Αργιθέας από τις αρχές του μηνός Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μηνός Οκτωβρίου παραμένει ανοιχτή για τους προσκυνητές κάθε ημέρα από την ανατολή του ηλίου μέχρι και τη δύση του.

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 30 Ιουλίου το Δ.Σ. Αργιθέας

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την προσεχή Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας με θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης τα ακόλουθα:

Ημίωρη βλάβη στην ηλεκτροδότηση το πρωί της Κυριακής σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας

Διακοπή στην ηλεκτροδότηση πραγματοποιήθηκε στις 09.30 περίπου το πρωί της Κυριακής 25 Ιουλίου σε τμήμα της πόλης της Καρδίτσας και κοινότητες του Δήμου καθώς και στους Δήμους Μουζακίου και Αργιθέας (μεγαλύτερο τμήμα)

Για τις αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" ενημέρωσε την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο Κ. Καραμανλής

Σε ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής σχετικά με την προς υπογραφή σύμβαση με την "ΤΕΡΝΑ" για τα έργα με προϋπολογισμό 143 εκατ. ευρώ που θα πραγματοποιηθούν για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" προχώρησε χθες (22/7) ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Δήμος Αργιθέας: Σημαντική δωρεά σπάνιων στολών-κειμηλίων στο μουσείο Ανθηρού

Σε μια λιτή και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή την Κυριακή 18 Ιουλίου στην πλατεία Ανθηρού ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου παρέλαβε τα δύο σημαντικά κειμήλια που δώρισαν στο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ» η κα. Νίκη Στυλιανού με καταγωγή από τη Λακατάμια Κύπρου και η κα. Ελένη Ζάχου-Τσουρέκα με καταγωγή από το Μάραθο Αργιθέας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ