.
.
.

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλία: Κάποιος να ξυπνήσει τον...'κοιμώμενο γίγαντα' της Εθνικής οικονομίας!"

Η Πανδημία,η οικονομική ύφεση ,οι ανατροπές που επήλθαν στα παγιωμένα ,τα έως χθες κοινώς αποδεκτά ,τις κατεστημένες αντιλήψεις περί Κράτους, Δημόσιου Τομέα, Συστήματος Υγείας , κοινωνικής αλληλεγγύης και εργασίας στο γραφείο, κτύπησαν την... καμπάνα της εγρήγορσης ,της αφύπνισης ,της αναγκαίας στροφής στα μοντέλα ανάπτυξης , κοινωνικής και πολιτικής δράσης.

Δημ. Παπακώστας: Ανήκουστη η καταγγελία της "Ένωσης Συντακτών Περιφέρειας" για Δημοτικές Αρχές.....

"Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης" είχε γράψει ο Ιάκωβος Μάγερ.

Το αξίωμα αυτό κοσμεί την αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών στην οδό Ακαδημίας .

Ανακοίνωση της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άρτα και την ανάγκη αναστήλωσης της ιστορικής γέφυρας Κοράκου

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άρτα στις 11-7-2020 και στην γέφυρα της Πλάκας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που θα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση των εργασιών αναστύλωσης του γεφυριού, τον καλοσωρίζουμε με τιμή και εγκαρδιότητα στον τόπο μας.

Δημ. Παπακώστας: "Τα έργα Αχελώου & Υδροηλεκτρικών Συκιάς - Μεσοχώρας: Η πιο εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα των Περιφερειών!"

Έκλεισε έναν χρόνο Εξουσίας η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη.

|. Το πρόσημο του ετήσιου Απολογισμού είναι καταρχήν θετικό.

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

«O Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία στον Τύμπανο Αργιθέας Αγράφων για τις Ανεμογεννήτριες»

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 κλιμάκια των Νομαρχιακών Επιτροπών Καρδίτσας και Τρικάλων του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία, ανέβηκαν στα 1600μ. στη θέση Τύμπανος στα όρια των Νομών Καρδίτσας-Τρικάλων

Ολοκληρωτική καταστροφή βαμβακοκαλλιεργειών σε Φύλλο, Λεύκη και Ορφανά από το μπουρίνι που «σάρωσε» το Ν. Καρδίτσας! (+Φώτο +Βίντεο)

Νέο μπουρίνι ξέσπασε ξαφνικά σήμερα Κυριακή (5/7), γύρω στις 4 το απόγευμα στο Νομό Καρδίτσας «σαρώνοντας» ολόκληρο τον κάμπο και τα βουνά (διήρκησε πάνω από 1,5 ώρα)!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ