.
.
.
.
.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρισμού σε Καρδίτσα και υπόλοιπο νομό - Ποια η κατάσταση

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της πυροσβεστικής που συνδράμουν στις αντλήσεις από τους υποσταθμούς στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και ώρες να πάει ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρη η πόλη της Καρδίτσας

Έκκληση του Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου να δοθεί ρεύμα στο Δήμο από το νομό Άρτας

Μπορεί ο Δήμος Αργιθέας να αντιμετωπίζει τεράστια ζητήματα στις υποδομές του μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Ιανός" ωστόσο το ηλεκτρικό ρεύμα είναι στην παρούσα στιγμή η ανάγκη που μπορεί και πρέπει να καλυφθεί άμεσα με παρέμβαση από το κράτος.

Να κηρυχθεί ο Δήμος Αργιθέας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας ζήτησε ο Α. Στεργίου

Ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, απέστειλε χθες Παρασκευή 18/9/2020 επιστολή προς τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, ζητώντας να κηρυχθεί ο Δήμος Αργιθέας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δήμαρχος Αργιθέας: Απόλυτη καταστροφή στο οδικό δίκτυο του Δήμου (+Φώτο) - Ανανέωση

«Το οδικό δίκτυο τελείωσε». Με αυτή την δραματική φράση ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με το ξημέρωμα του Σαββάτου.

Μηχάνημα έσπευσε για τον απεγκλωβισμό 7 ατόμων στον οδικό άξονα της ανατ. Αργιθέας (+Φώτο + Βίντεο)

Στη θέση βρύση Αλλαμανή στον οδικό άξονα που οδηγεί στην ανατολική Αργιθέα από το Μουζάκι βρίσκονται ακόμα αποκλεισμένοι από χθες 7 άτομα.

Εγκλωβίστηκαν τρία οχήματα στη θέση «Τσουκνίδα» στην Αργιθέα

Εγκλωβισμένα βρίσκονται τρία οχήματα με τους επιβάτες τους στη θέση «Τσουκνίδα» στην Αν. Αργιθέα, καθώς βούλωσε φρεάτιο και ο δρόμος αποκλείστηκε από χώματα και άλλα φερτά υλικά.

O "Ιανός" στο Πετρίλο - Δείτε βίντεο του Κων. Βασιλακάκου από το σημείο

Την κατάσταση από την έλευση του "Ιανού" στην περιοχή του Πετρίλου Αργιθέας παρουσιάζει ο μόνιμος κάτοικος της περιοχής Κωνσταντίνος Βασιλακάκος με βίντεο που δημιούργησε.

Διαχειρίσιμη η μέχρι τώρα εξέλιξη της κακοκαιρίας στο νομό Καρδίτσας (+Βίντεο)

Με ετοιμότητα και παρεμβάσεις μηχανημάτων τόσο των Δήμων όσο και της περιφέρειας στα ορεινά του νομού, για την αντιμετώπιση ορισμένων καταπτώσεων, αντιμετωπίζει την κακοκαιρία ο νομός Καρδίτσας, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου.

"Συνάντηση Δημήτρη Παπακώστα με Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα"

Τηρώντας τα πρωτόκολλα και όλα τα μέτρα , πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/9, συνάντηση μας με τον φίλο Υπουργό Δικαιοσύνης & Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα , στο Υπουργικό γραφείο της Μεσογείων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ