.
.
.
.
.

Δημήτρης Παπακώστας: Η ανάδοχος ΤΕΚ ΑΕ ξεκίνησε πάλι εργασίες ασφάλτου (υπόβαση) σε επαρχιακή οδό 9: “Αετοχώρι- Λίμνη Στεφανιάδας - Σπηλιώτισσα”

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια την ανάδοχο εταιρία ΤΕΚ ΑΕ , ξεκίνησαν πάλι με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για στρώση υπόβασης (ειδικό χαλίκι) και προετοιμασία ασφαλτόστρωσης στα 4 χλμ της εργολαβίας στο τμήμα επαρχιακής οδού 9 , που θα ενώσει με ασφαλή δρόμο τα χωριά Αχελώου και ν Άρτας με Λίμνη Στεφανιάδας και Ιερά Μονή Σπηλιώτισσας.

Εγκριτική απόφαση για σταθμούς μέτρησης ανέμου σε περιοχή της Στεφανιάδος Αργιθέας

Με απόφαση του δασαρχείου Μουζακίου εγκρίθηκε η εγκατάσταση δύο μετρικών σταθμών αιολικού δυναμικού, στη θέση «Αετός» του διακατεχόμενου δάσους Στεφανιάδος του Δήμου Αργιθέας.

Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) - Αποκαταστάθηκε

Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε μεγάλο τμήμα του νομού Καρδίτσας αλλά και των Τρικάλων είναι σε εξέλιξη από τις 5 μ.μ. της Πέμπτης 18 Απριλίου.

WiFi4GR: Έρχονται νέα σημεία για δωρεάν ίντερνετ στην Αργιθέα

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, η αυτοψία από το εξειδικευμένο αρμόδιο κλιμάκιο τεχνικών, προκειμένου να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν η δημιουργία επιπρόσθετων σημείων ασύρματης πρόσβασης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ