.
.
.
.
.
.

Συμπληρωματική κατανομή στους δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Απόφαση για Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Παράσταση σε Commision EE: Αναφορά για άνιση μεταχείριση από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας ..."

Η «Πατριωτική Εναλλακτική Αργιθεατων - Π.Εν.Α»- δια του Συντονιστή της Δημήτρη Κ Παπακώστα :Νομικού Αθήνας και επι 25 έτη Αιρετού Αυτοδιοίκησης Αχελωου - Αργιθέας - ΤΕΔΚ Καρδίτσας (Δήμαρχος - πρόεδρος ΔΣ - ΚΣ) πιστός στη δέσμευση μας προς τα παιδιά,

Εκδρομή στη Μονή Σπηλιάς πραγματοποίησε η Τ.Δ. Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Την καθιερωμένη, εδώ και δέκα χρόνια, διήμερη εκδρομή της στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

Δημ. Παπακώστας: "Ασφαλτος στο δρόμο Βερδικούσια -Βλαχογιάννι Ελασσόνας με 4,5 εκατ. ευρώ από ΠΔΕ Θεσσαλίας ...! Μηδέν για Θεσσαλικά Βραγκιανά ..."

Για πολλοστή φορά και με προκλητικό τρόπο η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας βρίσκει άφθονο χρήμα για ορεινή Ελασσόνα Λάρισας: πίστωση 4.500.000€ για άσφαλτο σε μήκος 3.800μ για σύνδεση Βερδικούσιας ( με τις πολλές πολύτεκνες οικογένειες) με Βλαχογιάννι ...από το ΠΔΕ Θεσσαλίας - χωρίς να παραπεμφθεί το Αίτημα χρηματοδότησης στο Υπουργείο Υποδομών !

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (26/9) σε τμήματα των Δήμων Σοφάδων, Αργιθέας και συνοικισμούς της Οξυάς

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 σε τμήματα των Δήμων Αργιθέας, Σοφάδων και συνοικισμούς της Οξυάς όπως γνωστοποίησε ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια για τη μεταφορά ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας γνωστοποιούνται νέες ημερομηνίες και ώρες μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από την περιοχή του Μουζακίου στον Τύμπανο της Αργιθέας όπου και θα εγκατασταθούν.

Δημ. Παπακώστας: "Σε ΦΕΚ η αναστολή 22 σχολείων ν.Καρδίτσας - τα 4 στην ορεινή Αργιθεα ...συγκινείται κανένας;"

Το δημογραφικό , το φάσμα της πληθυσμιακής συρρίκνωσης , αποτυπώνεται με σκληρό τρόπο στην απόφαση  των αρμοδίων για αναστολή λειτουργίας (προσωρινό κλείσιμο) 22 δημοτικών κ νηπιαγωγείων στον νομό Καρδίτσας - άλλος ένας δείκτης αρνητικός για τον κεντροβαρή παραγωγικό νομό που εξαιτίας των πολιτικών εγκατάλειψης από Πολιτεία κ Περιφέρεια Θεσσαλίας μένει ουραγός στην ανάπτυξη - υποδομές.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ