.
.
.
.

Δημ. Παπακώστας: "Νέο Ασφαλιστικό: Θετικές βελτιώσεις αλλά....και φρούδες προσδοκίες..."

Η Κυβέρνηση παρότι έχει κάνει σημαντικά θετικά βήματα (ψήφο αποδήμων Ελλήνων- Μέτρα δημόσιας τάξης- νέος εκλογικός νόμος - νεος επενδυτικός νόμος με απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασιών - θεσμικη ενίσχυση Δήμων κλπ), μοιάζει να... κολλάει επικοινωνιακά σε θέματα της καθημερινότητας και της "οικονομίας των νοικοκυριών".

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού

Η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανθηρού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αργιθέας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.), την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)

"Δίκτυο Αγράφων" και "Εξόρμηση για την προστασία της Οξυάς" για τη νέα Α.Ε.Π.Ο. του αιολικού πάρκου "Αέρας - Αφεντικό"

Αναρτήθηκε εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο η απόφαση της αρμόδιας περιβαλλοντικής αρχής με την οποία εγκρίθηκε, μετά από σχετικό αίτημα της ενδιαφερόμενης εταιρίας, η ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία του αιολικού πάρκου στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας.

Δημ. Παπακώστας: "Ελπιδοφόρα η κοινή σύσκεψη Αντιπεριφερειαρχών Κ.Νούσιου - Άρη Τασιού"

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ.Νούσιος πραγματοποιεί αθόρυβα και μεθοδικά, τολμηρά βήματα με κινήσεις και πολιτικές υπέρ ολόκληρου του νομού Καρδίτσας , πεδινών και ορεινών περιοχών.

Κοινός προγραμματισμός οδικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας - Ευρυτανίας

Σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Άρης Τασιός,

Δομή μεταναστών στην Π.Ε. Καρδίτσας: Εκτίμηση δεδομένων και επανάληψη της σύσκεψης την Τρίτη (21/1) για τους φορείς της Καρδίτσας

Χωρίς να υπάρξουν τελικά συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα μεταξύ κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών της Καρδίτσας για το θέμα του μεταναστευτικού και την εμπλοκή του νομού μας, όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ