.
.
.
.
.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 4η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Δ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 1 Δεκεμβρίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Τρίτη (1/12): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 73 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δημ. Παπακώστας: Ορεινός Δήμος Αργιθέας: Χωρίς σύστημα τηλεδιάσκεψης, δίχως διαβούλευση , αλλά ...με FAX....και νέο "γραφείο" στον... κάμπο!!!

Η παρούσα Δημοτική αρχή ,της επονομαζόμενης... "Νέας Εποχής", βρίσκεται στο τιμόνι του ορεινού Δήμου Αργιθέας επί 14 ολόκληρους μήνες (17 από τις τοπικές εκλογές 2019).

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-TEBA από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Δημ. Παπακώστας: "Να σπάσουμε το... σιωπητήριο, να υπερβούμε τις... προφάσεις, να εργαστούμε μαχητικά για την Αργιθέα της νέας δεκαετίας"

Η Ορεινή Αργιθέα ,παρά τα σημαντικά βήματα που πετύχαμε (90% Ασφαλτόστρωση στους κεντρικούς δρόμους)- με κοινή αγωνιστική Διεκδίκηση και μόχθο,σε ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο ,ακόμη παραμένει με δρόμους Περιφερειακής Ευθύνης με κακή βατότητα , χωματόδρομοι αρχών περασμένου αιώνα....

125.510 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους Αργιθέας και Μουζακίου για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων

Απόφαση για την επιχορήγηση 151 Δήμων της Χώρας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους εκδόθηκε την Πέμπτη (26/11) από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Λάμπρος Καραγιάννης: "Ανιχνευτικά τεστ Κορονοϊού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στους κατοίκους Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας"

Κύριε Δήμαρχε:

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη υγειονομική κρίση στη Δημοτική Κοινότητα Βραγκιανών, μετά την εμφάνιση κρούσματος COVID-19 σε άτομο δομής ταχείας μετάδοσης του ιού, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Προσφορά τριών απινιδωτών από το Δήμο Αργιθέας στα Π.Ι. Ανθηρού, Βραγκιανών και Πετρίλου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης των Περιφερειακών Ιατρείων με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και της έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών υγείας των δημοτών, ο Δήμος Αργιθέας προχώρησε σε προσφορά τριών αυτόματων απινιδωτών στα Π.Ι. Ανθηρού, Βραγκιανών και Πετρίλου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ