.
.
.
.
.
.

Σάββατο (15/05): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 250 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση δύο ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Προωθείται έργο αποκατάστασης ζημιών στην κοινότητα Αργιθέας

Μέχρι την Τρίτη 18 Μαΐου θα υποβληθούν προσφορές, μέσα από την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για το έργο αποκατάστασης ζημιών από την θεομηνία στην Τ.Κ. Αργιθέας.

Πέμπτη (13/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 248 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση τριών ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Τετάρτη (12/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 245 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση τριών ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Τρίτη (11/05): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 242 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση δύο ακόμα αποφάσεων από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τρίτη 11 Μαΐου.

Δημ. Παπακώστας: "Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από Δ/νση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας!"

Έντονες οι διαμαρτυρίες και πολλά τα παράπονα Πατριωτών,που επικοινωνούν μαζί μας, για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εγκατάσταση και εκτέλεση έργων Ασφαλτόστρωσης στην επαρχιακή οδό 9 -" Ιερά Μονή Σπηλιώτισσας - Λίμνη Στεφανιάδας- Αετοχώρι - Β Μάραθο- Όρια Άρτας ( Κοράκου)" / 15 Χλμ.

Στην ΤΕΡΝΑ με έκπτωση 6% το έργο των αποκαταστάσεων από τον "Ιανό" στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα είναι η εταιρεία που θα αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης από τον "Ιανό" στους Δήμους Αργιθέας, Καρδίτσας και Μουζακίου μετά τη διαδικασία με λήψη προσφορών που ακολουθήθηκε από τρεις εταιρείας όπως σχετικά σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net στις 20 Μαρτίου 2021.

Δευτέρα (10/05): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 240 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την έκδοση μιάς ακόμα απόφασης από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε χθες Δευτέρα 10 Μαΐου.

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλικά Βραγκιανά : Σταθερά στον δρόμο της οικοανάπτυξης!"

Η κοινότητα Βραγκιανών Αχελώου ( έδρα του πάλαι ποτέ Καποδιστριακού Δήμου Αχελώου-Καρδίτσας Θεσσαλίας) είναι η πρώτη Δημογραφικά σε ολόκληρη την ορεινή περιοχή του νέου Καλλικρατικού Δήμου Αργιθέας (372.000 στρέμματα).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ