.
.
.
.
.
.
.

Δήμος Παλαμά: «Πειραματικό» πρόγραμμα τηλεδιαχείρισης αυτόματης άρδευσης παρόχθιων με προπληρωμένη κάρτα

Στο ξεκίνημα μίας προσπάθειας εκσυγχρονισμού της χρήσης των παρόχθιων αντλιοστασίων, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, βρίσκεται ο Δήμος Παλαμά.

Ε.Ο.Α.Σ. Καρδίτσας: Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) στήνεται το "μπλόκο" στον Ε65 από τους αγρότες (+Βίντεο)

Κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο του νομού να δώσει μαζικά τον αγώνα για την επιβίωσή του βγαίνοντας στο δρόμο και συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου που θα έχει ως επίκεντρο τον κόμβο του Ε65 στην Καρδίτσα, με προοπτική να στηθεί μπλόκο απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ.Κων. Τζέλλας  κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η διοίκηση της ομοσπονδίας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν από τη Θεσσαλία οι πληρωμές προκαταβολών αγροπεριβαλλοντικών μέτρων έτους 2022

Ξεκίνησε την Παρασκευή (2/12) -σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ- η διαδικασία της πίστωσης στους λογαριασμούς των παραγωγών, της πληρωμής της προκαταβολής των Αγροπεριβαλλοντικων Ενισχύσεων έτους 2022 μετά την εκκαθάριση των φακέλων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Γ. Γεωργαντάς: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για την αγορά ζωοτροφών

Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά των ζωοτροφών όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς σε παρέμβασή του στην ημερίδα για το Στρατηγικό Σχέδιο της Νέας ΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια του δήμου Κιλελέρ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ