.
.
.
.

Ξανά στο δρόμο με τα τρακτέρ τους στις 4 Φεβρουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας (+Φώτο)

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ  για να βγουν στο δρόμο στις 4 Φεβρουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας για να διεκδικήσουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Π.Ε. Καρδίτσας: Ζημιές σε πάνω από 43.000 στρέμματα «αποκάλυψαν» οι δηλώσεις των αγροτών

Τις 44.000 πλησιάζουν οι τα στρέμματα που επλήγησαν από το πέρασμα του "ΔΙΟΜΗΔΗ", σε τέσσερίς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με περισσότερα από τα μισά εξ αυτών να ανήκουν στον Δήμο Σοφάδων.

Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του κάμπου ζητούν οι αγρότες της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την άμεση υλοποίηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων που θα θωρακίσουν τις καλλιέργειές τους, τις περιουσίες τους αλλά και την ίδια τους τη ζωή ζητούν οι αγρότες της περιοχής μας που με αιχμή τα αντιπλημμυρικά πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1) την πρώτη μεγάλη κινητοποίηση της χρονιάς συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΕΟΑΣΚ σε συνεργασία με τους Αγροτικούς Συλλόγους Παλαμά, Λεύκης και Ιτέας στη γέφυρα «Σταυρός» στο δρόμο Παλαμά- Ιτέας.

Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών το Σάββατο (29/1) στα Φάρσαλα

Υλοποιώντας την πρόταση της Πανελλαδικής αγροτικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις (19/12) στην Νίκαια της Λάρισας, για κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Θεσσαλίας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το Σάββατο (29/01) Πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Νέου Ικονίου στην κινητοποίηση της Πέμπτης (27/1)

Ο αγροτικός Σύλλογος Νέου Ικονίου, σε συνέχεια των δράσεων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού Καρδίτσας και σε συντονισμό με τους αγροτικούς συλλόγους Γραμματικού, Λεονταρίου και Ασημοχωρίου για την περιοχή Ταμασίου (ειδικότερα για τον καθαρισμό Κακάρας, Φαρσαλίτη, το θυρόφραγμα στην Κόκκινη Γέφυρα - Φαρσαλίτης),

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ