Ενημερωτική εκδήλωση στο Μορφοβούνι σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές της κτηνοτροφίας

Με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για ειδικά και γενικά προβλήματα που απασχολούν την Κτηνοτροφία, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

Σύσκεψη για το βαμβάκι διοργανώνει (20/9) η ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά (+Βίντεο)

Κάλεσμα στους Αγροτικούς Συλλόγους για συμμετοχή σε σύσκεψη με αντικείμενο το βαμβάκι, απεύθυνε, μέσω συνέντευξης τύπου, η ΕΟΑΣΚ, για την Παρασκευή 20/9, στις 7:30 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων στον Παλαμά.

"Συνεργασία του Δήμου Παλαμά με την Κτηνιατρική Υπηρεσία για την αποτροπή της μετάδοσης της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων"

Την Πέμπτη 12/09/2019 και ώρα 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων, του Δήμου Παλαμά, με θέμα «Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων», παρουσία του Δημάρχου κ. Σακελλαρίου και όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου.

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος για τις παραλαβές Σύσπορου βάμβακος

Το Δ.Σ. της ΠΕΕΕΒ ενημερώνει ότι η Γενική Συνέλευση των μελών της, σε πλήρη απαρτία, στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, και στα πλαίσια της εφαρμογής της ισχύουσας ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2769/04-07-2019) να εφαρμόσει τα ακόλουθα για τις παραλαβές Συσπόρου Βάμβακος της Εσοδείας 2019/2020:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ