.
.
.
.
.

ΕΟΑΣΚ σε Κ. Νούσιο: Άμεσα καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και έναρξη αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων! (+Βίντεο)

Πράξη έκαναν σήμερα (Τρίτη 1/12) τις  πρόσφατες εξαγγελίες της ΕΟΑΣΚ ο πρόεδρος κ. Κώστας Τζέλλας και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Τσιούτρας για συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες.

Ν. Δούκας: Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι πληρωμές των αποζημιώσεων - Πιάνουν δουλειά οι Επιτροπές αξιολόγησης αιτήσεων για εξοπλισμό και έγγειο κεφάλαιο στο Ν. Καρδίτσας!

Ολοκληρώνονται άμεσα οι διαδικασίες σύστασης των πέντε Επιτροπών που θα λειτουργήσουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για την εξατομικευμένη αποτίμηση των απωλειών εξοπλισμού και έγγειου κεφαλαίου που υπέστησαν οι αγρότες από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Νούσιος σε Βορίδη: Να προχωρήσει άμεσα η καταβολή αποζημιώσεων στους παραγωγούς πεπονιών

Την άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους παραγωγούς πεπονιών ζητά με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος.

ΕΛΓΑ: Παράταση για την καταβολή ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το 2019 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2020

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α. και λόγω των εξαιρετικών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, οι οποίες δημιουργούνται από την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ