.
.

Εργασία - Ελλάδα

155 προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 155 συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Υπ. Παιδείας: 4.367 προσλήψεις εκπαιδευτικών κλάδων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιήθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 16.191 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως αναπληρωτές

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) γνωστοποίησε ότι για το διδακτικό έτος 2019-2020 προσλαμβάνονται:

Εξωτερικούς συνεργάτες αναζητά η ΕΛΣΤΑΤ για την πραγματοποίηση ερευνών

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών- Ερευνητών (ΕΣΕ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 – Απριλίου 2020, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 5ης Σεπτεμβρίου μέχρι και την 24η ώρα της 7ης Οκτωβρίου 2019.

Αναρτήθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας αναρτήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης (6/8) η προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορά την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την 8Κ/2018 για 186 θέσεις στο Υπ. Πολιτισμού

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα προσόντα και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση για τις 1.500 προσλήψεις αστυνομικών

Τον δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο πήρε ο διαγωνισμός πρόσληψης 1.500 ειδικών φρουρών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Σύσκεψη στο Μαξίμου: 3.950 προσλήψεις σε υγεία και αστυνομία μέχρι το τέλος του 2019

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι υπουργοί κ. Χρ. Σταϊκούρας, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Β. Κικίλιας, Τ. Θεοδωρικάκος, Θ. Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Ξεκινά πρόγραμμα για την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για 10.000 ανέργους από τον ΟΑΕΔ

Ξεκινά την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 11η πρωινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο «Πρόγραμμα προώθησης στην αυτoαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ