.
.
.
.
.
.

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Πραγματοποιήθηκε η Επετειακή Συναυλία στη Σπηλιά Καραϊσκάκη

Μια μοναδική καλλιτεχνική βραδιά απόλαυσαν την Τετάρτη 29/6 οι κάτοικοι του Δήμου Μουζακίου, μα και πολλοί επισκέπτες της περιοχής στο «Σταυρό» πάνω από το Μαυρομμάτι, όπου σε διαμορφωμένο χώρο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επετειακή συναυλία για την ανάδειξη της σπηλιάς όπου γεννήθηκε ο ήρωας του 1821 Γ. Καραϊσκάκης.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης Παρασκευή και Δευτέρα (1 & 4/7) σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και τη Δευτέρα 1 και 4 Ιουλίου 2022 αντίστοιχα σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού από το ΔΕΔΔΗΕ.

Συγχαρητήρια διευθυντή και διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Μουζακίου στους επιτυχόντες του σχολείου στις πανελλήνιες

Ο Διευθυντής και οι διδάσκοντες καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Μουζακίου συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου για  την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Άγιος Ακάκιος: Παρουσία του Υφ. Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά τα αποκαλυπτήρια προτομής του αγνοούμενου στην Κύπρο, Γρηγ. Ραχωβίτσα

Με όλες τις δέουσες τιμές, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., ο Δήμος Μουζακίου διοργανώνει τελετή στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Ακακίου, στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας του χωριού, κατά την οποία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια προτομής αγνοούμενου στρατιωτικού κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

«Άναψαν λαμπάκια» για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Μουζακίου με Σ.Δ.Ι.Τ.

Αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ. Θεοφ. Στάθη και κ. Παρ. Ντούρβα υπήρξε στη χθεσινοβαδινή (27/6) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έπειτα από ερώτηση της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης-Αυτοματοποίησης του Δικτύου Δημοτικού Φωτισμού με εξοικονόμηση ενέργειας που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Μουζακίου με τη μέθοδο της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με ιδιώτη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ