.
.
.
.
.
.
.
.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, το 1821 και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να τιμήσουμε τον μεγάλο ήρωα της Ελλάδας, Γεώργιο Καραϊσκάκη, ο οποίος φυσικά αποτελεί το καμάρι της Καρδίτσας, ως γέννημα – θρέμμα της περιοχής μας.

Πέμπτη (06/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 213 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Μετά από τρεις περίπου μήνες εκδόθηκαν εκ νέου αποφάσεις από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου για την επίσκεψη της ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου στη γενέτειρα του ήρωα Γ. Καραϊσκάκη

Με λαμπρότητα αλλά και με βάση του πρωτόκολλου λόγω πανδημίας έγιναν οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης για τον χωριανό μας μέγιστο πολέμαρχο του 21΄Γεώργιο Καραϊσκάκη στη γενέτειρά του το Μαυρομμάτι Καρδίτσας ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου την Τετάρτη 5 Μαϊου.

166.600 ευρώ για δράσεις πυροπροστασίας σε 6 Δήμους του Νομού Καρδίτσας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατανέμεται ποσό ύψους 16,9 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) σε 326 Δήμους της χώρας για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

Γιώργος Δ. Καραβίδας: "«Ιανός» και αποκαταστάσεις καταστροφών : Στο ίδιο έργο θεατές"

Αφορμή για τις λίγες τούτες γραμμές η ερώτηση που κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγκάστηκα να απευθύνω για πολλοστή φορά προς τον κο Δήμαρχο Μουζακίου, σχετικά με το θέμα των αποκαταστάσεων των καταστροφών, που η θεομηνία του «Ιανού» προξένησε στα χωριά μας (ορεινά και πεδινά) αλλά και η καθιερωμένη, πλέον, απάντηση που από τον ίδιο έλαβα πως όλα είναι θέμα χρηματοδοτήσεων, οι οποίες αναμένονται «γενναίες».

Κ. Σακελλαροπούλου: Έγινα συντοπίτισσα του πιο φλογερού ήρωα της Επανάστασης του 1821 Γ. Καραϊσκάκη

Επίτιμη Δημότης του Δήμου Μουζακίου ανακηρύχθηκε η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μια σύντομη λιτή και αυστηρά περιφρουρούμενη - λόγω COVID-19 - τελετή που έγινε το μεσημέρι στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Στη γενέτειρα του Γ. Καραϊσκάκη το Μαυρομμάτι Καρδίτσας η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου (+Φώτο +Βίντεο)

Στη γενέτειρα του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Γ. Καραϊσκάκη, στο Μαυρομμάτι του Δήμου Μουζακίου, έφθασε το πρωί της Τετάρτης (5/5) η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις «Καραϊσκάκεια 2021».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ