.
.
.
.

Γ. Καραβίδας: "Ανύπαρκτη η ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου"

Βασική αρχή δημοκρατικής λειτουργίας αλλά και διαφάνειας στα Δημοτικά Συμβούλια είναι η ενημέρωση που οι έχοντες την ευθύνη της λειτουργίας τους οφείλουν να παρέχουν προς τους δημότες για τα όσα συμβαίνουν και λέγονται στις συνεδριάσεις τους και για τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων και των δημοτικών  παρατάξεων επί των ζητημάτων, σοβαρών ή και ήσσονος σημασίας, που απασχολούν τους δημότες.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12/02) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12 Φεβρουαρίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Δήμος Μουζακίου: Υπεγράφη σύμβαση εκτέλεσης παρεμβάσεων αναβάθμισης υποδομών στη Δ.Ε. Ιθώμης

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης υπέγραψε στο Δημαρχείο σύμβαση με ανάδοχο εργολάβο για την εκτέλεση του σημαντικού έργου: «Αναβάθμιση υποδομών Δ.Ε. Ιθώμης», με προϋπολογισμό 92.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Επερώτηση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας σχετικά με την αντικατάσταση των αμιαντοσκεπών σε Μουζάκι και Καρδίτσα

Επερώτηση, προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για το έργο της ασφαλούς αντικατάστασης των αμιαντοσκεπών των κατοικιών των οικισμών σεισμοπλήκτων Μουζακίου και Καρδίτσας με δημόσια δαπάνη κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας μετά από σχετικό δημοσίευμα του KarditsaLive.Net.

Γ. Καραβίδας: "Τι απολογούνται, λοιπόν, στους δημότες οι Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ;"

Πιστός στα λεγόμενά του, ενώπιον ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι «διαχειριστικό έλεγχο στη ΔΗΚΕΔΗΜ θα κάνω όταν το θελήσω εγώ» ο πρόεδρος της ίδιας Επιχείρησης εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, της 5-12-2022, την έγκριση των οικονομικών της καταστάσεων (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσης) οικονομικού έτους 2021,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ