.
.
.
.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12 - 18 Ιουνίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Βόλεϊ: Στο Μουζάκι η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων

Στο Μουζάκι θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-22 Ιουλίου σε Σερβία και Ουγγαρία).

Αστ. Βασιλάκος: Νέα εκτροπή στο Μουζάκι

Αγαπητοί Πολίτες,

Είναι κοινωνικά πρωτάκουστα, πολιτικά καταδικασμένα, αυτοδιοικητικά αδιανόητα, και ηθικά απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν τελευταία σε βάρος της Ιστορικής Κοινότητας Μουζακίου και του δημοκρατικά εκλεγμένου εκπροσώπου της.

Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικές εργασίες στον Πάμισο ποταμό σε Μαγούλα - Μαγουλίτσα

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού σε συνολικό μήκος 5 χιλιομέτρων και τη συντήρηση και αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων σε Μαγούλα και Μαγουλίτσα.

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 10 συμβασιούχων για πυροπροστασία από το Δήμο Μουζακίου

Με απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης 10 ατόμων για τις ανάγκες πυροπροστασίας την θερινή περίοδο.

Παρατείνεται έως 10/7 η διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Μουζάκι - λίμνη Πλαστήρα (μεταξύ Ανθοχωρίου και Κερασιάς)

Για άλλο ένα μήνα παρατάθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων που είχε ανακοινωθεί από 25 Νοεμβρίου 2022 στο δρόμο Μουζάκι - λίμνη Πλαστήρα και ειδικότερα στο οδικό τμήμα μεταξύ Ανθοχωρίου και Κερασιάς.

Δήμος Μουζακίου: Προς υπογραφή η σύμβαση για την αναβάθμιση του φωτισμού κοινοχρήστων χώρων

Ένα βήμα πιο κοντά στην  υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση-αυτοματοποίηση συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας» έφερε τον Δήμο Μουζακίου απόφαση της Οικονομικής του Επιτροπής.

Διανομή τροφίμων και προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ των δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας - Δείτε πότε και που

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους

Δήμος Μουζακίου: Προσωρινός ανάδοχος για ανόρυξη γεωτρήσεων - Αιτιολόγηση προσφοράς για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων προς αντικατάσταση υφιστάμενων στη Δ.Κ. Μουζακίου».

Τελετή τιμής και μνήμης στο Μουζάκι για το Ολοκαύτωμα της 8ης Ιουνίου 1943

Συμπληρώνονται 80 χρόνια από την εφιαλτική 8η Ιουνίου του 1943, όπου οι κάτοικοι του Μουζακίου και των γύρω χωριών, βίωσαν ένα αδιανόητο Ολοκαύτωμα από τους Ιταλούς κατακτητές οι οποίοι κατέστρεψαν σπίτια και δολοφόνησαν αθώους ανθρώπους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ