Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Στην ευθύνη του Δήμου Μουζακίου αναμένεται να περάσει η παλαιά γέφυρα

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε πριν λίγες ημέρες (7 Νοεμβρίου) που η παλαιά γέφυρα Μουζακίου παραμένει κλειστή, λόγω επικινδυνότητας καθώς κρίθηκε πως προβλήματα στα βάθρα εγείρουν θέμα στατικότητας.

Περιβαλλοντική - Οικολογική Παρέμβαση: «Τα σκουπίδια δεν είναι για ...πέταμα»

Αγαπητοί Πολίτες

Παρά τις φιλότιμες και σε μερικές περιπτώσεις επιτυχείς προσπάθειες του Δήμου Μουζακίου για το κλείσιμο και την αποκατάσταση των ενεργών χωματερών του, Παρά τον αγώνα της Οργάνωσής μας για ευαισθητοποίηση Δημοτών και Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων,

Απορρίφθηκε η προσφυγή Οξυωτών για το υδροηλεκτρικό στη θέση "Μελίσσι" του Δήμου Μουζακίου

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη σε προσφυγή που κατέθεσε στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 η Περιβαλλοντική Κίνηση "ΕΞΟΡΜΗΣΗ για την προστασία του χωριού της Οξυάς» για «Χορήγηση άδειας εγκατάστασης μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 2,45 ΜW, στη θέση «Μελίσσι» της Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου του Δήμου Μουζακίου.

«Οξυά, Χωριό με μέλλον»: Δύο μήνες θητείας του νέου Συμβουλίου Κοινότητας Οξυάς

Μετά από δύο μήνες θητείας στο νεοεκλεγμένο Συμβούλιο Κοινότητας του χωριού μας ως σύμβουλοι του συνδυασμού «Οξυά, Χωριό με μέλλον», θεωρούμε  χρήσιμο να πραγματοποιήσουμε την πρώτη ενημέρωση των συγχωριανών μας για τις μέχρι τώρα δικές μας πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν το χωριό μας, ενέργεια την οποία σκοπεύουμε να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που κρίνουμε πως απαιτείται. 

Κλιματική αλλαγή και έργα Αχελώου στη συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης (στο περιθώριο της κοινής επίσκεψης Δημάρχων για τα αιολικά στα Άγραφα), με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στη συμβολή του Δήμου στην Κλιματική Αλλαγή και τη διαχείριση των έργων του Αχελώου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11 - 17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ