.
.
.
.
.
.

Συμπληρωματική κατανομή στους δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Απόφαση για Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Βγήκε η προκήρυξη για δύο συμβασιούχους Π.Ε. Νηπιαγωγούς που θα στελεχώσουν το ΚΔΑΠ

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο), δύο ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου που εδρεύει στο Μουζάκι για την λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (27/9) η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου: Σε δύο προσλήψεις συμβασιούχων για το ΚΔΑΠ προχωρά το επόμενο διάστημα

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου αποφασίστηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιο) 2 ατόμων με σκοπό την απασχόληση καθηγητών σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Τιμήθηκε ο Ιερομάρτυρας Σεραφείμ στο Φανάρι

Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, τιμά τον Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, στο Φανάρι (τόπος μαρτυρίου του Αγίου).

"Μετακομίζουν" από το "Τρίτσης" σε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έργα της ΔΕΥΑ Μουζακίου

Από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" σε τομεακό επιχειρησιακό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου συνοχής, θα μετακομίσουν έργα της ΔΕΥΑ Μουζακίου.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (26/9) σε τμήματα των Δήμων Σοφάδων, Αργιθέας και συνοικισμούς της Οξυάς

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 σε τμήματα των Δήμων Αργιθέας, Σοφάδων και συνοικισμούς της Οξυάς όπως γνωστοποίησε ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ