.
.
.
.

Γ. Καραβίδας: «Απάτητα βουνά»: Περιβαλλοντική πολιτική του «ποδαριού» από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σε καθεστώς «πολύ αυξημένης περιβαλλοντικής θωράκισης» τίθενται, όπως δια στόματος του κ. πρωθυπουργού αλλά και του αρμόδιου ΥΠΕΝ εξαγγέλθηκε, έξι «παρθένα βουνά» της χώρας μας (Λευκά Όρη, Ταΰγετος, Σάος, Τύμφη, Σμόλικας και Χατζή), στα οποία θα απαγορεύονται παρεμβάσεις, που θα αλλοιώνουν το χαρακτήρα τους.

Δήμος Μουζακίου: Παρατείνεται μέχρι 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών έως 100 δόσεις

Ο Δήμος Μουζακίου, στα πλαίσια του Νόμου 4764/2020 και 4876/2021 (ΦΕΚ 256/23-12-2020 και ΦΕΚ 251/23-12-2021 τεύχος Α΄) «Ρυθμίσεις για τη προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση απονομής συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις», ανακοινώνει τη Ρύθμιση Οφειλών που έχουν βεβαιωθεί από 15/2/2020 - 30/11/2021.

Προσαρμογή μαθητικών δρομολογίων από αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ - Αναβάλλεται το πρωινό (24/1) για Αθήνα

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από το υπεραστικό και αστικό ΚΤΕΛ, με αφορμή την διαφοροποίηση της ώρας έναρξης των σχολείων λόγω παγετού, θα υπάρξει και προσαρμογή των δρομολογίων.

Δήμος Μουζακίου: Στις 10 π.μ. το πρώτο κουδούνι στα σχολεία τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Από τον Δήμο Μουζακίου ανακοινώνεται ότι, λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών ισχυρού παγετού που επικρατούν στην περιοχή μας, οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του, θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας 24/01/2022.

Γ. Καραβίδας: "ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.: Προβληματίζουν οι αποφάσεις για αρμοδιότητες και προσλήψεις"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητήματα αναφορικά με τη λειτουργία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου) αμαυρώνουν το όποιο έργο της και την εξυπηρέτηση του κοινωφελούς σκοπού της, που, μέσα από τις προβλεπόμενες δράσεις της, αποβλέπει στην ωφέλεια των δημοτών και του κοινωνικού συνόλου, γενικότερα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-30/1) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-30 Ιανουαρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Μουζακίου: Η ανεργία μαστίζει την κοινωνία, αλλά όχι τα «γαλάζια» παιδιά

Παρά το κλίμα τεχνικής ευφορίας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει, πληθαίνουν συνεχώς οι διαπιστώσεις -οι οποίες βρίσκουν, πλέον, απήχηση και στις δημοσκοπήσεις- που δείχνουν ότι τόσο η ίδια όσο και ο -μόνιμα σε διακοπές ευρισκόμενος- πρωθυπουργός αδιαφορούν παντελώς για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη των μεσαίων και φτωχών νοικοκυριών, τα χρονίζοντα προβλήματα των φυσικών καταστροφών ή τα δραστικά, αλλά ρεαλιστικά μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, η οποία εκτινάσσει στα ύψη σήμερα την τιμή της ενέργειας, οδηγώντας, ταυτόχρονα, τη χώρα σε ενεργειακή κρίση και εξάρτηση και τους πολίτες σε απόγνωση.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ