.
.
.
.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου το ετήσιο μνημόσυνο της Ευαγγελής Γεράση - Παππά

Τελούμε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Λοξάδας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Ευαγγελής Γεράση - Παππά.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 28 Μαρτίου σε Γεφύρια, Νέα Ικόνιο, Γραμματικό και Κανάλια

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σε τμήματα των Δήμων Σοφάδων και Μουζακίου από το ΔΕΔΔΗΕ.

Γενική συνέλευση για την Ένωση Προέδρων Π.Ε. Καρδίτσας

Καλούνται όλα τα τακτικά μέλη της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, σε Γενική Συνέλευση – Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, (πρώην ΤΕΔΚ) Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος.

Παραίτηση μέλους του Τοπικού Συμβουλίου Φαναρίου στο Δήμο Μουζακίου

Την παραίτησή του υπέβαλλε γραπτώς ο Τοπικός Σύμβουλος Φαναρίου κ. Θωμάς Τσαρούχας, που είχε εκλεγεί στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Δυναμική Συνεργασία».

1ο ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου: Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Επίσκεψη στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' και Β' τάξης του ΕΠΑΛ Μουζακίου, στα πλαίσια της διδασκαλίας των μαθημάτων της Πολιτικής Παιδείας και Στοιχείων Δικαίου και της υλοποίησης του προγράμματος "Βουλή των Εφήβων".

«Χαμηλές πτήσεις» αιωροπτερισμού σε Ελληνόπυργο και Πορτή, ικανοποιητική η αναρριχητική δραστηριότητα

Η περιοχή του Δήμου Μουζακίου εδώ και αρκετές δεκαετίες, από την εποχή του πρωτοπόρου Κατσόγιαννου και του «αετού» του που τον ονόμαζε «Ιπτάμενο αγρότη», έχει συνδέσει το όνομά της με τα αθλήματα του αιωροπτερισμού και του αλεξίπτωτου πλαγιάς (παρά πέντε).

Παρατάσεις για την ολοκλήρωση τριών έργων χορήγησε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου

Σε χορήγηση παρατάσεων για την ολοκλήρωση τριών έργων, χορήγησε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου, μετά από σχετικά αιτήματα των αναδόχων και λαμβάνοντας υπόψιν τις εισηγήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31/03) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31 Μαρτίου 2024) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ