.
.
.

Τα τμήματα 2ης ξένης γλώσσας στα 4/Θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης υπέγραψε χθες Παρασκευή 10 Ιουλίου την απόφαση για τα τμήματα 2ης ξένης γλώσας που θα δημιουργηθούν σε 4θέσια και άνω σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ξεκινούν εργασίες στο παλιό Δασαρχείο Μουζακίου για να γίνει Αρχαιολογικό Μουσείο

Άμεσα ξεκινά ο προγραμματισμός των απαραίτητων εργασιών επισκευής και συντήρησης του παλιού Δασαρχείου Μουζακίου που θα αρχίσουν να εκτελούνται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δύο συλλήψεις στο Μουζάκι για κλοπή μοτοσικλέτας και κυνηγετικού όπλου

Συνελήφθησαν, χθες Πέμπτη (9/7) το απόγευμα σε περιοχή του νομού Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, δύο άτομα για το αδίκημα της κλοπής.

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα Λύκεια της Καρδίτσας - Οι μαθητές που πρώτευσαν (+Βίντεο)

Περί τις 12 το μεσημέρι και μετά άρχισε η ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια της Καρδίτσας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σε πληγέντες στη Βατσουνιά από τις κατολισθήσεις του 2018

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μουζακίου ενημερώνει τους δημότες της Τ.Κ Βατσουνιά ότι δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως τον Ιούνιο 2020 η Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα:

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ