.
.
.
.
.

Τέλος Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται οι εργασίες για το φυσικό αέριο στο Μουζάκι

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, το αργότερο, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου στο Μουζάκι και θα πραγματοποιηθεί και η τελετή των εγκαινίων.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 4η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Δ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 1 Δεκεμβρίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Τρίτη (1/12): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 73 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (drive through tests) για τον κορονοϊό στο Μουζάκι

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, διοργανώνει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και ώρες 09.00 - 13.30, δωρεάν μαζική λήψη έλεγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) με τη μέθοδο του drive through testing (έλεγχος μέσα σε αυτοκίνητο). Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της σκεπαστής Δημοτικής αγοράς της πόλης.

Δήμος Μουζακίου: Άλλοι 13 δικαιούχοι για το επίδομα κατασκευαστικών εργασιών - αντικατάστασης οικοσκευής από τον "Ιανό"

Την πρώτη απόφαση για την χορήγηση του επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών κατασκευαστικών εργασιών ή / και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των έκτακτων αναγκών, που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020 υπέγραψε την Τρίτη (3/11) ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης.

Αστ. Βασιλάκος: "Γιατί κατέρρευσαν οι τυχόν ελλιπείς ...υποδομές του Μουζακίου;"

Αγαπητοί Συμπολίτες

Από τις 18/9/2020 περιμένουμε (χωρίς αποκατάσταση) να μάθουμε γιατί, «χάθηκε και πνίγηκε στον Πάμισο! η Δημόσια Περιουσία στη Δημοτική Περιφερειακή Οδό, στις Γέφυρες και στην πτέρυγα του Κ. Υγείας».

Δεσμεύσεις ΑΦΜ για χρέη αλλά και δυνατότητα ρυθμίσεων από τη Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου

Στη δέσμευση ΑΦΜ οφειλετών με χρέος πάνω από 300 ευρώ αποφάσισε να προχωρήσει η ΔΕΥΑ Μουζακίου, εφαρμόζοντας ουσιαστικά αυτό που προβλέπει ο νόμος γι αυτές τις περιπτώσεις.

ΚΠΕ Μουζακίου: Διοργάνωση τηλε-ημερίδας με θέμα: "Τα πλημμυρικά φαινόμενα στον Ελληνικό χώρο και η κλιματική κρίση"

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παιδαγωγικής του ομάδας και στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ