.
.
.
.
.
.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29/5 - 4/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στελέχωση πολυδύναμου, αυτεπιστασία και καστανόδασος στο Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα - Οι άλλες ερωτήσεις

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ήρθαν, υπό την μορφή ερωτήσεων, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 23 Μαΐου.

Φορτηγό μεταφοράς σιδερένιων κάδων αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων παρέλαβε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Ενισχύεται ο στόλος των αυτοκινήτων του Δήμου λίμνης Πλαστήρα, με ένα ειδικό όχημα - φορτηγό μεταφοράς σιδερένιων κάδων αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων.

Επίσκεψη στη λίμνη Πλαστήρα πραγματοποίησαν φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Α.Π.Θ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη», που προσφέρεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28/5) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28 Μαΐου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Την Τρίτη 23 Μαΐου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

300.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους 6 Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών τους κτιρίων

Απόφαση για κατανομή ποσού 30.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2023, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών τους κτιρίων υπέγραψε την Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Συνεδρίασε η Επιτροπή για το Ε.Α.Π. Αγράφων - Ποια είναι τα πρώτα έργα που εγκρίθηκαν προς υλοποίηση

Παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας για την αναβάθμιση των υποδομών, την κοινωνική προστασία και την ανάπτυξη του παραγωγικού ιστού στους ορεινούς Δήμους των Αγράφων μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, στο πλαίσιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος ύψους 90 εκατ. ευρώ για τους Δήμους Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα του ν. Καρδίτσας και του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ