.
.
.
.
.
.

Ημέρα Ψαρέματος με Καλάμι την Κυριακή 1 Αυγούστου στον παραλίμνιο Μορφοβουνίου

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο των πολιτιστικών-αθλητικών εκδηλώσεων  διοργανώνει Ημέρα Ψαρέματος με Καλάμι στον Παραλίμνιο Μορφοβουνίου την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 με ώρα έναρξης 7:00 π.μ.

Π. Νάνος: Φροντίζουμε για εξασφάλιση της επάρκειας νερού

Απόφαση για αύξηση ισχύος ηλεκτροδότησης του πλωτού αντλιοστασίου υδροδότησης Μορφοβουνίου - Μεσενικόλα, αναμένεται να λάβει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση.

Ξεκινά εργασία από Πέμπτη (29/7) το εποχιακό προσωπικό των κατασκηνώσεων της Νεράιδας του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Την απόφαση για τις προσλήψεις του εποχιακού προσωπικού στις κατασκηνώσεις της Νεράιδας μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων υπέγραψε σήμερα (28/7) ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρας Παν. Νάνος.

Στα 1,9 εκ. κυβικά η ποσότητα νερού που θα φεύγει από Τετάρτη (28/7) από τη λίμνη Πλαστήρα

Ομαλά εξελίσσεται, μέχρι τώρα,  η αρδευτική περίοδος στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο, που μίλησε για το θέμα στο KarditsaLive.Net.

Νέα παράταση για την ολοκλήρωση του οδικού έργου παράκαμψης Νεοχωρίου & Μπελοκομίτη

Την 11η παράταση στην προθεσμία περάτωσης του έργου παράκαμψης Νεοχωρίου-Μπελοκομίτη στο οδικό κύκλωμα Λίμνης Πλαστήρα, ενέκρινε πρόσφατα (20/7) η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Επιχείρηση της Π.Υ. Καρδίτσας για διάσωση εριφίου στο Μορφοβούνι (+Φώτο)

Για παροχή βοήθειας (διάσωση εριφίου) μετά από πτώση του και εγκλωβισμό εντός αφύλακτης υπόγειας αποστράγγισης ομβρίων υδάτων, ειδοποιήθηκε η Π.Υ. Καρδιτσας, μετά τις 14:00 σήμερα Κυριακή (25/7), επί της E.O. Καρδίτσας - Λίμνης Πλαστήρα, στο ύψος της Τ.Κ. Μορφοβουνίου.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26/7 -1/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ