.
.
.
.

Ξεκίνησαν εργασία οι 5 προσληφθέντες συμβασιούχοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την πυροπροστασία

Ανακοινώθηκαν σήμερα (14/7) και έπιασαν δουλειά οι πέντε συμβασιούχοι που θα απασχοληθούν για την πυροπραστασία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Στο Πετρίλο συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δικτύου "Πίνδος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ. Η συνεδρίαση έγινε στη κοινότητα Πετρίλου του δήμου Αργιθέας και φιλοξενήθηκε στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού σχολείου, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού.

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου "Πίνδος", της ΚΕΔΕ και του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ, με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας.

Εντυπωσιακό event στην πλαζ Πεζούλας με… εναέριο χορό κάτω από αερόστατο! (+Φώτο +Βίντεο)

Για πρώτη φορά στα χρονικά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Σάββατο (11/7) αργά το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας, ένα μοναδικό event που πρόβαλλε το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο.

«Aerial dance» πάνω από τα νερά της Λίμνης Πλαστήρα το Σάββατο 11 Ιουλίου (+Βίντεο)

Για πρώτη φορά στα χρονικά διοργανώνεται το Σάββατο 11/7 και ώρα 6:00 στη Λίμνη Πλαστήρα (πλαζ Πεζούλας), ένα μοναδικό event που θα προβάλλει την περιοχή μας στο πανελλήνιο και διεθνώς!

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13  Ιουλίου και ώρα 15.00 κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διαταξης.

Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη λίμνη Πλαστήρα

Ερώτηση σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος με αποδέκτη τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ