.
.
.
.
.
.
.
.

Συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με το Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ενημέρωση σχετικά με την παράταση δήλωσης τετραγωνικών μέτρων για κτίρια και οικόπεδα

Το Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ενημερώνει τους πολίτες ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης των τετραγωνικών μέτρων για τον καθορισμό της επιφάνειας η/και της χρήσης ακινήτου με τα ορθά στοιχεία το αργότερο μέχρι 31-12-2021.

Τη σύσταση ειδικής αυτοτελούς επιτροπής για την ανάπτυξη των ΑΠΕ ζητούν 31 Δήμαρχοι

Τη σύσταση ειδικής αυτοτελούς επιτροπής για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στη χώρα ζητούν με ψήφισμά τους προς την ΚΕΔΕ 31 Δήμαρχοι που συμμετείχαν στη σύσκεψη της Παρασκευής (15/10) του "Δικτύου Δημάρχων για τις ΑΠΕ".

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24 Οκτωβρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη για τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Μέσω τηλεδιάσκεψης στις 21 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ακυρώνονται οι δειγματοληψίες του Ε.Ο.Δ.Υ. της Παρασκευής (15/10) στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε ακύρωση της προγραμματισμένης δειγματοληψίας την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε τρεις κοινότητες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα προχώρησε ο Ε.Ο.Δ.Υ. λόγω των καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

Ως αρχαία μνημεία χαρακτηρίστηκαν τρεις Ιεροί Ναοί στην Π.Ε. Καρδίτσας

Ως αρχαία μνημεία χαρακτηρίστηκαν τρεις Ιεροί Ναοί στην Π.Ε. Καρδίτσας μετά από ισάριθμες αποφάσεις που έλαβε η Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ