.
.
.
.

Δικογραφία σε αλλοδαπό για φυτεία κάνναβης στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας υπόθεση φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία είχε εντοπιστεί μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας σε δασώδη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στις 24 Ιουλίου 2020.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28/2) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (22-28 Φεβρουαρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αναρτήθηκε ο θεωρημένος δασικός χάρτης της Π.Ε. Καρδίτσας - Έως 17 Ιουνίου οι υποβολές αντιρρήσεων

Αναρτήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ο θεωρημένος δασικός χάρτης του συνόλου περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Καρδίτσας, Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, συνολικής έκτασης 2.530.955,23 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο".

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα για συζήτηση και λήψη απόφασης στο ακόλουθο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Λίμνη Πλαστήρα και Λουτρά Σμοκόβου στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης Κ. Νούσιου, Δημάρχων και Γ.Γ. αρμόδιων υπουργείων

Ο χωρικός σχεδιασμός στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα και η αδειοδότηση των Λουτρών Σμοκόβου ήταν τα κύρια θέματα της τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή του Γ.Γ Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστου Τριαντόπουλου,

Ανοίγουν την Πέμπτη (18/2) τα σχολεία και στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας

Με απόφαση των Δημάρχων Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας κ.κ. Νάνου και Στεργίου αντίστοιχα από αύριο Πέμπτη (18/2) ανοίγουν εκ νέου τα σχολεία για δια ζώσης μαθήματα.

Κλειστά και την Τετάρτη (17/2) τα σχολεία του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Ανοίγουν όμως την Πέμπτη

Με απόφαση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου κλειστά θα είναι αύριο Τετάρτη 17/2/2021 το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο λίμνης Πλαστήρα, τα οποία  που λειτουργούν στο Κρυονέρι.

Τρίτη 16/2 ώρα 08.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Η επικρατούσα κατάσταση περί ώρα 08.00 σήμερα Τρίτη (16/2) στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας γνωστοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ανακοίνωση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν για τον εμβολιασμό

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα είχε εξ’ αρχής θέσει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων δημοτών που είχαν δυσκολία μετακίνησης για να φθάσουν στο εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτσας.

Δευτέρα 15/2 ώρα 16.30: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Η επικρατούσα κατάσταση περί ώρα 16.30 σήμερα Δευτέρα (15/2) στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας γνωστοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ