.
.
.
.

Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης δασικών δρόμων μήκους 25 χλμ. στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Έπειτα από σχετική πρόσκληση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα (25/1), ορίζεται η Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ως καταληκτική προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών προσφορών για το έργο βελτίωση δασικών δρόμων και για αντιπυρική προστασία.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-30/1) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (24-30 Ιανουαρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αποδίδεται στους Δήμους η 1η κατανομή (2022) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Την απόφαση για την Α΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 20 Ιανουαρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Κοινή δήλωση Δημάρχων Π. Νάνου, Α. Στεργίου και Αλ. Καρδαμπίκη για την δίωξη κατά του δημοσιογράφου Τάσου Σαραντή και της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Στην αληθινή Δημοκρατία η ελευθερία του Λόγου και η έκφραση της Γνώμης, αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών.

Η Ευφροσύνη – Μαρία Ποδηματά η νέα Ειδική Συνεργάτης στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Απόφαση για την πρόσληψη της Ευφροσύνης – Μαρίας Λαμπρ. Ποδηματά, για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Παν. Νάνος.

Γ.Σ.Ε.Ε.: Ατελείωτη η λίστα με τους νεκρούς εν ώρα εργασίας

Η λίστα με τους νεκρούς εν ώρα εργασίας δε λέει να κλείσει. Τις τελευταίες ημέρες, δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα που εργάζονταν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά  και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Προτάσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης δύο έργων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ

Υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, του ομώνυμου υπουργείου, για  δύο σημαντικά αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Λ. Πλαστήρα: Επικίνδυνος περίπατος στον πάγο χωρίς (ευτυχώς) επιπτώσεις (+Βίντεο)

Δεν βγήκε σε καλό σε κάποιους τολμηρούς επισκέπτες της λίμνης Πλαστήρα, το παιχνίδι με την παγωμένη επιφάνεια της λίμνης, το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου.

Βελτιωμένη η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση στα ορεινά του ν. Καρδίτσας

Από το απόγευμα του Σαββάτου 15/1 και αφού προηγήθηκαν τέσσερις πολύ δύσκολες ημέρες, για πολλούς κατοίκους του ορεινού όγκου του ν. Καρδίτσας, η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση οικισμών που αντιμετώπισαν πρόβλημα, παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ