.
.
.
.
.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας επίσημα όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν επίσημα σήμερα (21/9) μετά το Δήμο Αργιθέας και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού Καρδίτσας, σε κάποιους ωστόσο υπάρχαν τμήματά τους που βρισκόταν ήδη από παλαιοτέρες θεομηνίες σε αυτή την κατάσταση και έτσι θα δοθεί παράταση.

Αποκομμένα χωριά και προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα (+Φώτο +Βίντεο)

Αποκομμένα χωριά και οικισμοί αλλά και σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης συνθέτουν το σκηνικό στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα το πρωί της Κυριακής, πέραν βεβαίως των ανυπολόγιστων ζημιών στο οδικό δίκτυο.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρισμού σε Καρδίτσα και υπόλοιπο νομό - Ποια η κατάσταση

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της πυροσβεστικής που συνδράμουν στις αντλήσεις από τους υποσταθμούς στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και ώρες να πάει ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρη η πόλη της Καρδίτσας

Παν. Νάνος: «Βιβλική καταστροφή» στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Για «βιβλική καταστροφή» στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, μίλησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος, απαντώντας σε ερώτηση του KarditsaLive.Net, για την κατάσταση στην περιοχή το πρωί του Σαββάτου.

Κακοκαιρία "Ιανός": Αποκαταστάθηκε πρόβλημα στον περιμετρικό της Λίμνης Πλαστήρα - Φουσκωμένα όλα τα ρέματα (+Βίντεο)

Προβλήματα στην κυκλοφορία μεταξύ Καλυβίων Πεζούλας και Νεοχωρίου, δημιούργησε η συνεχιζόμενη στο νομό μας κακοκαιρία, τα οποία όμως αποκαταστάθηκαν σύντομα και χωρίς ουσιαστικά να διακοπεί ποτέ εντελώς η διέλευση των οχημάτων.

Διαχειρίσιμη η μέχρι τώρα εξέλιξη της κακοκαιρίας στο νομό Καρδίτσας (+Βίντεο)

Με ετοιμότητα και παρεμβάσεις μηχανημάτων τόσο των Δήμων όσο και της περιφέρειας στα ορεινά του νομού, για την αντιμετώπιση ορισμένων καταπτώσεων, αντιμετωπίζει την κακοκαιρία ο νομός Καρδίτσας, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ