.
.
.
.
.
.

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Παρατάθηκε η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την κοινότητα Καρίτσας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας θα παραμένει για ακόμα άλλο ένα εξάμηνο η κοινότητα της Καρίτσας Δολόπων μετά τα κατολισθητικά φαινόμενα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες του 2020.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης Παρασκευή και Δευτέρα (1 & 4/7) σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και τη Δευτέρα 1 και 4 Ιουλίου 2022 αντίστοιχα σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού από το ΔΕΔΔΗΕ.

34 συμβασιούχοι θα προσληφθούν για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικό Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως δύο μήνες, 34 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών στελέχωσης της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Νεράιδας γνωστοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Μορφοβούνι: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου αγωγού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης

Υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης έργου ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 192.500 ευρώ μεταξύ του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου και της αναδόχου κ. Μάρθα Δαλαμάγκα.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στη Νεράιδα Πεζούλας

Στα πλαίσια λειτουργίας των παιδικών εξοχών (κατασκηνώσεων) Νεραΐδας Πεζούλας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, σύμφωνα με τo ΦΕΚ 2107/Β ́/28-04-2022 ΚΥΑ «Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος σε Δήμους» για την έναρξη της εγγραφής και επιλογής παιδιών σας κάνουμε γνωστά τα κατωτέρω:

Εν αναμονή των προκηρύξεων για τις κατασκηνώσεις Νεράιδας

Στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να δημοσιοποιηθούν, από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, οι προκηρύξεις για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις θερινές κατασκηνώσεις Νεράιδας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ