.
.
.
.

Ένα μέτρο κάτω η στάθμη της Λίμνης Πλαστήρα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι

Η μέχρι τώρα έλλειψη χιονοπτώσεων και βροχοπτώσεων την χειμερινή περίοδο έχει επηρεάσει αρνητικά τη στάθμη της Λίμνης Πλαστήρα, η οποία δεν δέχθηκε τα αναμενόμενα για την εποχή υδατικά φορτία. 

Πάντα μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα (βίντεο drone)

Με ένα εξαιρετικό βίντεο από drone από την πάντα μαγευτική λίμνη Πλαστήρα που τραβήχθηκε το Σαββατοκύριακο (25-26/1) και μας έστειλε ο αναγνώστης και φωτογράφος Ευθύμης Πλιάγκας ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα.

Προς ένταξη στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. το Καταφύγι και το Λαμπερό

Η αντιδήμαρχος κ. Ουρανία Σούφλα ορίστηκε εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λαμπερού- Καταφυγίου και μάλλον θα είναι η τελευταία σε αυτή τη θέση καθώς επίκειται  κατάργησή του και ένταξη στην ΔΕΥΑΚ.

Κοινός προγραμματισμός οδικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας - Ευρυτανίας

Σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Ευρυτανίας κ.κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Άρης Τασιός,

Δομή μεταναστών στην Π.Ε. Καρδίτσας: Εκτίμηση δεδομένων και επανάληψη της σύσκεψης την Τρίτη (21/1) για τους φορείς της Καρδίτσας

Χωρίς να υπάρξουν τελικά συμπεράσματα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα μεταξύ κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών της Καρδίτσας για το θέμα του μεταναστευτικού και την εμπλοκή του νομού μας, όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net.

Καρδιτσιώτικη σύσκεψη στην Αθήνα για το μεταναστευτικό σήμερα Δευτέρα, το απόγευμα

Σύσκεψη εκπροσώπων της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα 20/1) το απόγευμα στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, με θέμα το μεταναστευτικό και τα δεδομένα για το νομό μας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20-26/1) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20-26 Ιανουαρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ