Π. Νάνος: "Όχι στην υποβάθμιση της Καρδίτσας - Όχι στην κατάργηση σχολών - Αντόδραση τώρα!"

Θα περίμενε κανείς ότι 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, 4 μνημόνια, υποταγή σε ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, η χώρα μας θα είχε διδαχθεί κάτι από τα πάθη και τα λάθη της.

Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11 - 17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων για το ρόλο της λίμνης Πλαστήρα στην τουριστική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Καρδίτσας έγινε η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιου και του δημάρχου λίμνης Πλαστήρα κ. Νάνου.

Κλειστά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στο νομό Καρδίτσας την Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Ημέρα ανάπαυσης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας η προσεχή Τρίτη 12 Νοεμβρίου αφού όπως γνωστοποίησε η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των εκπαιδευτικών.

Συνάντηση Παν. Νάνου με τους διευθυντές εκπαίδευσης για τη δημιουργία Εκπαιδευτικού Κέντρου στη λίμνη Πλαστήρα

Διαδοχικές συναντήσεις τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας Ευαγγελία Χατζηδημητρίου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας Μιχάλη Παπανούσκα είχε ο δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, στα γραφεία τους αντίστοιχα.

Επαφές με ανθρώπους του τουρισμού και πολιτικούς παράγοντες είχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Λονδίνο ο Κ. Αγοραστός

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ