.
.
.
.
.
.

Συμπληρωματική κατανομή στους δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Απόφαση για Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επ.Ο. Καρδίτσας - Φράγμα την Κυριακή (2/10) για διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της Επαρχ. Οδού Καρδίτσας - Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου), από το ύψος της Τ.Κ. Μητρόπολης μέχρι την Τ.Κ. Μεσενικόλα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρες από 11:00΄ έως 13:30΄.

Κυκλοφορεί το 2ο τεύχος του περιοδικού «Ιστόρηση» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Κυκλοφορεί και διατίθεται ελεύθερα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, που εγκαινιάζει τη νέα στήλη της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του, αλλά και από το Διαδίκτυο το 2ο θεματικό τεύχος της επιθεώρησης Τοπικής Ιστορίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής και τον Ν. Πλαστήρα.

"Διακήρυξη αρχών και θέσεων του Κινήματος Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα"

Με τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, παρουσία του π. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Δ.Δ. Νεοχωρίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, το Κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με επικεφαλής το Θεόδωρο Ι. Μπίτσιο, προέβη στη διακήρυξη των αρχών και των θέσεων σύμφωνα με τις οποίες θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023.

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την αποτίμηση του όγκου των ιζημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στο βυθό της λίμνης Πλαστήρα

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την «Αποτίμηση όγκου ιζημάτων φερτών υλών και διερεύνηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κυκλώνα Ιανός στη λίμνη Πλαστήρα».

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο ν. Καρδίτσας από 26 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Σε ΦΕΚ η αναστολή 22 σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας

Τη συνεχιζόμενη δραματική μείωση του μαθητικού δυναμικού του νομού Καρδίτσας έρχεται να επισφραγίσει  η αναστολή λειτουργίας 22 σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας για το τρέχον σχολικό έτος,  η οποία και επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (21/9) με τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της σχετικής απόφασης της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Β. Ζιάκα.

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας παραμένουν για άλλους 6 μήνες οι Δήμοι Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου και Σοφάδων

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ