.
.

Εκδηλώσεις

Τηλεδιάσκεψη της Οικόσφαιρας το Σάββατο 16/10 για την παγκόσμια ημέρα διατροφής

Η ΟικόΣφαιρα στα πλαίσια ενημέρωσης μελών, φίλων της αλλά και του ευρύτερου κοινού έχει συστήσει και λειτουργεί θεματική ομάδα με τίτλο «ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ».

Συζήτηση για τη Διεθνοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με την εμπειρία του μεγαλύτερου παρόχου διακρατικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και τη Νότια Ευρώπη, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Διεθνοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης: το ελληνικό παράδειγμα».

6ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών, ένα ετήσιο forum διάδοσης ιδεών, θεωριών και πειραματικής έρευνας.

ΕΛΤΑ: Τα πρώτα γραμματόσημα του 2021 είναι αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοίγουν το εκδοτικό πρόγραμμα γραμματοσήμων του 2021 με μία Σειρά αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Live Webinar με την Πρόεδρο του ΕΟΤ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα – διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: η Επόμενη Μέρα».  

30 Μαΐου 2020: Παγκόσμια ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση - Το να γιορτάσουμε τις «συνδέσεις» είναι πιο σημαντικό από ποτέ!

Αυτή τη χρονιά, η Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου 2020) προσδοκά την άρση των κοινωνικών εμποδίων που αφήνουν τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση να βιώνουν μοναξιά και κοινωνική απομόνωση μέσω της καμπάνιας #MSconnections.

Η Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο συμπόσιο του διεθνώς φημισμένου πανεπιστημίου Yale

Η σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει ενεργά με την ιδιότητα του Silver Sponsor στο «2ο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale για το ελαιόλαδο και την υγεία» (2nd International Yale Symposium on Olive Oil and Health), που θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ