.
.
.
.
.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 4η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Δ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 1 Δεκεμβρίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Τρίτη (1/12): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 73 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστήριο Δήμου Σοφάδων για την αλληλεγγύη και προσφορά μετά τον «Ιανό»

Ο Δήμος Σοφάδων ευχαριστεί θερμά όλους του Συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους συνδημότες για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που δημιούργησε το πρωτοφανές ακραίο καιρικό φαινόμενο του «Ιανού».

Ρομά Χωρίς Σύνορα: Διανομή τροφίμων στις πληγείσες οικογένειες ρομά

Η οργάνωση Ρομά χωρίς σύνορα σε συνεργασία με την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά, το μέλος της Ομοσπονδία Θεσσαλίας και τους διαμεσολαβητές των Παραρτημάτων Ρομά της περιοχής,

ΕΟΑΣΚ σε Κ. Νούσιο: Άμεσα καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και έναρξη αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων! (+Βίντεο)

Πράξη έκαναν σήμερα (Τρίτη 1/12) τις  πρόσφατες εξαγγελίες της ΕΟΑΣΚ ο πρόεδρος κ. Κώστας Τζέλλας και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Τσιούτρας για συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες.

Δήλωση Κ. Τσιάρα για τη σύσταση επιχειρησιακής ομάδας της Ο.Π.Κ.Ε. που θα περιπολεί στο Δήμο Σοφάδων

Σχετικά με την σύσταση επιχειρησιακής ομάδας 30 επίλεκτων αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που θα δραστηριοποιείται στο Δήμο Σοφάδων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας ανέφερε τα εξής:

Ειδική αστυνομική δύναμη προστέθηκε στο Δήμο Σοφάδων

Επιπλέον αστυνόμευση στην περιοχή των Σοφάδων, από το περασμένο Σάββατο καθώς «έπιασε δουλειά» η ενισχυτική αστυνομική δύναμη της Δ.Α. Καρδίτσας με επιχειρησιακό τομέα το Δήμο Σοφάδων.

Δήμος Σοφάδων: Μέτρα και δράσεις για τον περιορισμό του κορονοϊού

Με δελτίο τύπου που έδωσε σήμερα Δευτέρα (30/11) ο Δήμος Σοφάδων στη δημοσιότητα γνωστοποίησε τις ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί ως σήμερα για τον περιορισμό της πανδημίας σε επίπεδο Δήμου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ