.
.
.
.
.
.
.
.

Πρόγραμμα Αγιασμών στα "Σπίτια Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα «Σπίτια Αγάπης» της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, τα οποία προσφέρουν στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας ένα ζεστό πιάτο φαγητού καθημερινά.

Αίτημα για ένταξη ολόκληρου του Δήμου Σοφάδων στις σεισμόπληκτες περιοχές - Δεν περιλαμβάνονται Τ.Κ. με μεγάλες ζημιές

Ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών κτιρίων, στο Δήμο Σοφάδων, που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό του Μαρτίου (2021) στην Ελασσόνα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κρατική βοήθεια, γιατί χαρακτηρίστηκε σεισμόπληκτη μόνο η πρωτεύουσα του Δήμου και όχι όλος ο Δήμος.

Αναγγελία ζημιών σε βαμβακοκαλλιέργειες στους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου οι δηλώσεις πληγέντων παραγωγών του Δήμου Σοφάδων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και  η διαδικασία  στον Δήμο Παλαμά, για τις ζημιές από τις  πρόσφατες βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου.

Αυτοκίνητο έπεσε από την παλιά γέφυρα στο Μασχολούρι - "Άγιο" είχε ο οδηγός (+Φώτο)

Άγιο είχε ο οδηγός το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και έφυγε πάνω από γέφυρα.

Επεκτάθηκαν οι συμβάσεις 4 ατόμων που εργάζονται με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Σοφάδων

Την επιμήκυνση της διάρκειας επιχορήγησης κατά ένα ακόμη έτος του προγράμματος του ΟΑΕΔ μακροχρονίως ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών αποφάσισε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σοφάδων.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24/10) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24 Οκτωβρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Θάνος Σκάρλος προς ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις στην πραγματική απώλεια εισοδήματος

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος με θέμα την ρεαλιστική αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των αγροτών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επηρέασαν τις καλλιέργειες.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ