«Ιεροτελεστία» ψησίματος τσίπουρου και γλέντι στο «καζαναριό» των Γοργοβιτών (+Φώτο +Βίντεο)

Η πρόσκληση για παρουσία στο ψήσιμο τσίπουρου το βράδυ της Δευτέρας έγινε άμεσα αποδεκτή. Πρόσκληση που είχε να κάνει με συμμετοχή στο γλέντι και όχι με ρεπορτάζ αλλά ορισμένα πραγματα αξίζει να μεταφερθούν.

Προετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες τον Δεκέμβριο - Σε εξέλιξη αγωνιστικές συσκέψεις στα χωριά του ν. Καρδίτσας

Προετοιμάζονται για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στις αρχές του Δεκεμβρίου οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας, σε συνεργασία με αγωνιστικούς πυρήνες στη Θεσσαλία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα για μια θέση συμβασιούχου στη καθαριότητα στο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων για μία θέση συμβασιούχου της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 έδωσε σήμερα (11/11) στη δημοσιότητα ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.).

Καρδίτσα: Απρόσεκτοι (και παράνομοι) αγρότες αύξησαν τον αριθμό των πυρκαγιών (+Βίντεο)

Επιτυχημένη βάση των στατιστικών ήταν η φετινή αντιπυρική περίοδος στο νομό Καρδίτσας, με εξαίρεση τις αγροτικές πυρκαγιές που αύξησαν τον αριθμό των συμβάντων.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καρδίτσας ενόψει Χειμώνα (+Φώτο +Βίντεο)

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας (11/11), ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του νομού Καρδίτσας, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Νούσιο.

Καρδιτσιώτες τραυματίστηκαν μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου σε χαράδρα (+Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο ηλικιωμένων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30’ ο πρωί της Δευτέρας (11/11) έξω από το χωριό Ασβέστης του Δήμου Μακρακώμης.

Σε εξέλιξη διαχειριστικός έλεγχος στα Λουτρά Σμοκόβου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα 11 Νοεμβρίου 2019, διαχειριστικός έλεγχος στην Δημοτική Επιχείρηση «Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπια Α.Ε. ΟΤΑ» ο οποίος είναι προγραματισμένος μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11-17/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (11 - 17 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ