.
.
.

Συνάντηση Σκάρλου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του "Πράσινου Ταμείου" - Ποια έργα συζητήθηκαν για το Δήμο Σοφάδων

Με τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Με επίλεκτες ομάδες αστυνομικών στελεχώνεται το Α.Τ. Σοφάδων

Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών των Σοφάδων αποφάσισαν στο πλαίσιο συνάντησης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα.

Παν. Χαρίτος: "Στο κόκκινο η ανομία, η αναρχία και η παραβατικότητα στους τσιγγάνικους οικισμούς του Δήμου Σοφάδων"

Το τελευταίο χρόνο το 2020 αυξήθηκε, η ανομία, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στους οικισμούς των Σοφάδων με την σιωπή και ανοχή της δημοτικής αρχής.

Συνελήφθη Σοφαδίτης που συμμετείχε σε σπείρα που χτύπαγε ATM - Εξιχνιάστηκαν κλοπές στους Σοφάδες

Μέλος πολυμελούς εγκληματικής ομάδας που προχωρούσε σε σωρεία κλοπών  και κυρίως Α.Τ.Μ. τραπεζών και χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις ήταν ένας Σοφαδίτης που σήμερα (7/7) έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μαζί με άλλους έξι δράστες από το γειτονικό νομό Φθιώτιδας.

Πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στο Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων

Την προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, λόγω περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, γνωστοποίησε σήμερα (7/7/) ο «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Σοφάδων (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.)».

Καρδίτσα: Αρνητικά τα 14 δείγματα από το στενό περιβάλλον του νεαρού με κορονοϊό

Αρνητικά σε κορονοϊό ήταν και τα 14 δείγματα που ελήφθησαν χθες από το στενό περιβάλλον του νεαρού Καρδιτσιώτη, κατοίκου Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων.

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ