.
.
.
.
.

Μικρές Λαζαρίνες στο Γραφείο του Δημάρχου Σοφάδων

Από παιδικές φωνές πλημμύρισε σήμερα το πρωί το γραφείο του Δημάρχου Σοφάδων κ. Δημοσθένη Κατσή. Οι μικρές Λαζαρίνες με τα χρωματιστά λουλουδένια καλαθάκια τους τραγούδησαν το Λάζαρο προσφέροντας σε όλους μία γιορτινή νότα χαράς και αισιοδοξίας, τηρώντας το παραδοσιακό έθιμο.

Η Αξία της Αλληλεγγύης: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων δίνει παράδειγμα στα παιδιά

Στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνειδητής κοινωνικής συμπαράστασης, το σχολείο μας έκανε ένα σημαντικό βήμα, δείχνοντας στα παιδιά όχι μόνο τη σημασία της προσφοράς αλλά και την ευαισθησία προς τους λιγότερο ευνοημένους.

Πραγματοποίηση Ενημερωτικών Εκδηλώσεων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Σοφάδων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στα  ΚΑΠΗ του Δήμου Σοφάδων στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Πρόληψης, Αγωγής και Προαγωγής Υγείας, με θέμα «Κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία»  σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου γραφείο βοήθειας στην Θεσσαλία».

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Παρασκευή (26/4) στην ευρύτερη περιοχή του Ερμητσίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή του Ερμητσίου από το ΔΕΔΔΗΕ.

«2ο Εργαστήρι πληροφόρησης για την αναζήτηση θέσεων εργασίας» στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο εργαστήρι  πληροφόρησης για την αναζήτηση θέσεων εργασίας στο χώρο δραστηριοτήτων του Παραρτήματος Ρομά του Δήμου Σοφάδων. Στο εργαστήρι συμμετείχαν νέοι Ρομά που κατοικούν στους οικισμούς  του Δήμου. 

Δήμος Σοφάδων: Προειδοποίηση για βαριά πρόστιμα για ανεξέλεγκτες ρίψεις απορριμμάτων

Προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Δήμος Σοφάδων θα αυστηροποιήσει τη στάση του έναντι όλων όσων προχωρούν σε ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων εντός των ορίων του απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Δημ. Κατσής κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής (23/4) ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή ερώτηση του Προέδρου της Κοινότητας Κυψέλης κ. Κων. Σακελλαρίου σχετικά με την απομάκρυνση μπαζών και άλλων υλικών από σημείο της Κοινότητας.

Δήμος Σοφάδων: Ικανοποίηση για 18,5 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις από "Daniel" σε 22 σημεία

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου το πρωί στο Μουζάκι όσον αφορά τα έργα αποκαταστάσεων των ζημιών του Daniel στο Δήμο Σοφάδων όπου σύμφωνα με τη λίστα του Υπουργείου Υποδομών θα αφορούν 22 σημεία με κόστος εργασιών 18,52 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημ. Κατσής στην αποψινή (23/4) 2η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

Δημ. Κατσής: Το καλοκαίρι οι τελικές αποφάσεις για τη ζημιογόνα και υπερχρεωμένη ΔΕΥΑ Σοφάδων

Τα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑ Σοφάδων αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της 2ης ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ (23/4).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ