.
.
.
.
.
.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κώστα Ακριβόπουλου

Τελούμε το Σάββατο 3 Ιουνίου  2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου Κώστα Ακριβόπουλου.

Στοχευμένη αστυνομική δράση στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων απέφερε 6 συλλήψεις

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Δήμος Σοφάδων: Έγκριση και παραλαβή μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την ανάπλαση Κ/Χ εργατικών κατοικιών

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων εγκρίθηκαν και παρελήφθησαν η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου «Ανάπλαση Κ/Χ/ Εργατικών κατοικιών», προϋπολογισμού δαπάνης 200.000 ευρώ. 

1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων: Παρουσίαση δράσεων για την σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων, ημερίδα ενημέρωσης και προβολής των δράσεων μας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καρδίτσας, Παλαμά και Σοφάδων γνωστοποιούν το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων της Καρδίτσας, των Σοφάδων και του Παλαμά, ενημερώνουν  τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την θερινή περίοδο με ισχύ από 01/06/2023.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ