.
.

Επιστήμη - Τεχνολογία

ΗΠΑ COVID-19: Ξεκίνησε παγκόσμια κλινική δοκιμή τριών φαρμάκων

Οι φαρμακοβιομηχανίες Amgen Inc, UCB SA και Takeda Pharmaceuticals Inc ξεκίνησαν μια παγκόσμια κλινική δοκιμή για να διαπιστώσουν εάν κάποιο από τρία διαφορετικά φάρμακα μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα της COVID-19 σε νοσηλευόμενους ασθενείς, περιορίζοντας την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματός τους.

Επικεφαλής CDC: Πιθανότατα έως τα μέσα Δεκεμβρίου διαθέσιμο στις ΗΠΑ το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ΗΠΑ «πιθανότατα μέχρι τα τέλη της δεύτερης εβδομάδας του Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ρέντιφιλντ, επικεφαλής του CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στις ΗΠΑ), στο Fox News.

Εμβόλιο Οξφόρδης: Στο 70% η προστασία από τον κορονοϊό

Νεότερα για το εμβόλιο της Οξφόρδης και της Astrazeneca δόθηκαν στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με το BBC το εμβόλιο παρέχει προστασία έως 70% και αυτή η εξέλιξη θεωρείται από τη μια απογοητευτική καθώς τα εμβόλια Pfizer και Moderna έχουν πάνω από 95% προστασία, ωστόσο το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει άλλα πλεονεκτήματα.

Εμβόλιο Οξφόρδης – AstraZeneca: Ασφαλές και με απίστευτα καλά νέα από τις δοκιμές

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το οποίο συνεργάζεται με την φαρμακευτική AstraZeneca ανακοίνωσε πολύ ευχάριστα νέα για το εμβόλιο τα οποία μάλιστα δημοσιεύθηκαν και στο περιοδικό Lancet.

Κορονοϊός - εμβόλιο Pfizer/Biontech: Στο 95% η αποτελεσματικότητα σύμφωνα με νέα στοιχεία

Η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ότι τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου τους είναι στο 95%.

Η FDA ενέκρινε το πρώτο διαγνωστικό τεστ αυτο-ελέγχου για COVID-19. Aποτελέσματα σε 30 λεπτά

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε, με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος, το πρώτο διαγνωστικό τεστ αυτο-ελέγχου για COVID-19, το οποίο μπορεί να κάνει κανείς μόνος του στο σπίτι και να πάρει τα αποτελέσματα σε 30 λεπτά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ