.
.
.
.
.
.

Επιστήμη - Τεχνολογία

Ξεκινούν και πάλι οι δοκιμές για το εμβόλιο της AstraZeneca

Οι κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου για την Covid-19 της εταιρείας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ξανάρχισαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων (MHRA) έκρινε ότι είναι ασφαλές να συνεχιστούν.

Διακόπηκαν προσωρινά οι δοκιμές του εμβολίου του κορονοϊού της AstraZeneca!

Σύμφωνα με το Statnews.com η τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του εμβολίου κατά του κορονοϊού από την εταιρεία AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης διακόπηκε μετά τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε συμμετέχοντα στην Βρετανία.

Υποχρεωτική για όλους τους χρήστες σε λίγες ημέρες η νέα εμφάνιση του Facebook

Η νέα εμφάνιση του Facebook είχε αρχίσει να λανσάρεται σταδιακά από πέρυσι το Σεπτέμβριο για ορισμένους χρήστες, ενώ από τις αρχές Μαΐου επεκτάθηκε σε περισσότερους με ταχύτερους ρυθμούς.

Ερευνα: Οι νεαροί ασυμπτωματικοί με κορονοϊό πρέπει να μπαίνουν απομόνωση

Οι νέοι σε ηλικία ασυμπτωματικοί με κορονοϊό είναι εξίσου μολυσματικοί με όσους έχουν συμπτώματα, γι' αυτό πρέπει να μπαίνουν σε απομόνωση, επιβεβαιώνει μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές του Κολλεγίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σουντζουνγιάνγκ της Σεούλ.

NASA: Ενδείξεις για παράλληλο σύμπαν όπου ο χρόνος κινείται αντίστροφα (+Βίντεο)

Σενάριο κατευθείαν βγαλμένο από τη Ζώνη του Λυκόφωτος θυμίζει η έρευνα μελετητών της NASA, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι σε πείραμα στην Ανταρκτική ανίχνευσαν στοιχεία για παράλληλο σύμπαν όπου οι κανόνες της Φυσικής είναι αντίθετοι από τους δικούς μας, σύμφωνα με τις αναφορές.

Σύσταση της Ε.Ε. για την υποστήριξη στρατηγικών εξόδου από την κρίση του κορονοϊού μέσω της χρήσης κινητών εφαρμογών

Τα κράτη μέλη της ΕΕ, υποστηριζόμενα από την Επιτροπή, έχουν αναπτύξει εργαλειοθήκη (toolbox) για τη χρήση κινητών (mobile) εφαρμογών για τον εντοπισμό επαφών και την προειδοποίηση ως απάντηση στην πανδημία του νέου κορονοϊού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ