.
.

Επιστήμη - Τεχνολογία

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα

Οι ΗΠΑ εντάχθηκαν και πάλι επίσημα στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, δίνοντας νέα πνοή στην παγκόσμια μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει δραστικές μειώσεις στις εκπομπές τις επόμενες τρεις δεκαετίες.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ιστορική προσεδάφιση στον Άρη του ρομποτικού ρόβερ “Perseverance" για αναζήτηση ζωής

Το ρομποτικό ρόβερ “Perseverance” της αποστολής “Mars 2020” της NASA ολοκλήρωσε με επιτυχία στις 23:00 περίπου ώρα Ελλάδας, την κάθοδό του στην επιφάνεια του Άρη, με σκοπό να αναζητήσει ίχνη μικροβιακής ζωής στον πλανήτη και να τον μελετήσει γεωλογικά.

Aλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του TikTok με στόχο την προστασία ανηλίκων - ποιους λογαριασμούς θα κλειδώνει

Η δημοφιλής εφαρμογή ανάρτησης βίντεο, TikTok, ανακοίνωσε μια σειρά νέων ρυθμίσεων που στόχο έχουν να να προστατεύσουν τους ανήλικους χρήστες από περισσότερες διαδικτυακές απειλές.

Προειδοποίηση FDA: Οι νέες μεταλλάξεις «πληγώνουν» την αξιοπιστία των τεστ κορονοϊού

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) προειδοποίησε τους επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης ότι οι μεταλλάξεις στον γενετικό κώδικα του νέου κορονοϊού - όπως αυτή στο Ηνωμένο Βασίλειο - μπορούν να προκαλέσουν ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα σε διαγνωστικά τεστ COVID-19.

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Moderna από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι συνέστησε την υπό όρους έγκριση κυκλοφορίας του εμβολίου της Moderna εναντίον του COVID-19 σε άτομα ηλικίας από 18 ετών.

Αναβολή της χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου λόγω της ανεπάρκειας, προτείνουν ειδικοί στην Γερμανία

Αναβολή της χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου, ώστε να εμβολιαστούν περισσότεροι, προτείνουν ειδικοί στην Γερμανία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ