.
.
.

448.203 επιχειρήσεις συμμετείχαν στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4

Ολοκληρώθηκε χθες (30/11), σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, στον οποίο συμμετείχαν 448.203 επιχειρήσεις.

Χαλκίδα: Συνελήφθη 41χρονος που μετέφερε με φορτηγό 10 και πλέον τόνους (!) λαθραίο καπνό

Στη σύλληψη 41χρονου προέβησαν απογευματινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων.

Αναλυτικά στοιχεία από τα τεστ για τον COVID-19 ζητά η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας"

Την χορήγηση αναλυτικών στοιχείων από την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας για την πραγματοποίηση τέστ για τον COVID-19, των προσλήψεων που έγιναν και εργάζονται μέσω του ΕΣΠΑ σε κάθε νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας της Θεσσαλίας ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας με ερώτηση που κατέθεσαν.

ΗΠΑ COVID-19: Ξεκίνησε παγκόσμια κλινική δοκιμή τριών φαρμάκων

Οι φαρμακοβιομηχανίες Amgen Inc, UCB SA και Takeda Pharmaceuticals Inc ξεκίνησαν μια παγκόσμια κλινική δοκιμή για να διαπιστώσουν εάν κάποιο από τρία διαφορετικά φάρμακα μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα της COVID-19 σε νοσηλευόμενους ασθενείς, περιορίζοντας την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματός τους.

Καλύβια Αττικής: Άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στους αστυνομικούς

Ένας ανδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στους αστυνομικούς  το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου στα Καλύβια Αττικής.

Βόλος: Ολοκληρώθηκε επιχείρηση για χειροβομβίδα που βρέθηκε σε απορριμματοφόρο

Oλοκληρώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου η επιχείρηση που είχε στηθεί για χειροβομβίδα που βρέθηκε σε απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του έργου εκσυγχρονισμού της γραμμής Θεσσαλονίκης - Ειδομένη

Συνεχίζονται οι ενέργειες για την ολοκλήρωση έργων κομβικής σημασίας για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου της χώρας, με την ΕΡΓΟΣΕ να προχωρά άμεσα τις διαδικασίες δημοπράτησής τους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ