.
.
.
.

Νέο πακέτο αναδρομικών για 400.000 συντάξεις του Δημοσίου

Αναδρομικά διετίας από την επιστροφή κρατήσεων της Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων με ποσά που ξεκινούν από τα 600 ευρώ και φτάνουν (ή και ξεπερνούν) τις 11.760 ευρώ κλείδωσαν οριστικά για 400.000 συνταξιούχους του Δημοσίου με την απόφαση 1477/2021 που εξέδωσε χθες η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Υπογράφεται η σύμβαση για την ολοκλήρωση του παράπλευρου δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων - Λάρισας στο τμήμα Πετρωτό-Γεωργανάδες- Κλοκωτός

Ολοκληρώνεται το παράπλευρο οδικό δίκτυο της ε.ο. Τρικάλων - Λάρισας, στο τμήμα Πετρωτό – Γεωργανάδες - Κλοκωτός.

Αντικαθίσταται το αρδευτικό δίκτυο στο Βλαχογιάννι

Δίνεται λύση στο αρδευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο Βλαχογιάννι, μετά το σεισμό του Μαρτίου αντικαθιστώντας αντλητικό συγκρότημα και τοποθετώντας νέο υπόγειο δίκτυο άρδευσης.

  • Κατηγορία Λάρισα

Το εμβόλιο της Moderna εμφανίζεται ως περισσότερο αποτελεσματικό στην Ελλάδα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία

Στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε επίπεδο εταιρειών έδωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κατά την έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/10).

Σωτ. Τσιόδρας: Τα εμβόλια είναι ασφαλή – Έχουμε γλιτώσει 8.400 θανάτους από κορονοϊό

Ο Σωτήρης Τσιόδρας “επέστρεψε”, έστω και για λίγο, στις ενημερώσεις για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα την 19η Οκτωβρίου 2021 το νέο Δ. Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, το οποίο εξελέγη από τις εκλογές της 17ης Οκτωβρίου 2021 και έγινε ομόφωνα η κατανομή αξιωμάτων ως κάτωθι:

Οι υποψήφιοι στις εκλογές της Ο.ΕΜ.Ε.Θ. την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων (Σωκράτους 23), από 12:00 έως 16:00.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ