.
.
.

Τσιόδρας: 6 νέοι θάνατοι και 20 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (6/4)

6 νέους θανάτους στην Ελλάδα και 20 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1755 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Δευτέρας 6 Απριλίου.

Αριστερή Παρέμβαση: "7 Απρίλη παγκόσμια ημέρα υγείας... σε έναν κόσμο που η αξία της ζωής παίζεται στα χρηματιστήρια..."

Καθώς η πανδημία του κορονοϊού εξελισσόμενη επηρεάζει όλο και περισσότερο τους κατοίκους της χώρας, η κυβέρνηση δε δείχνει καμία διάθεση να λάβει μέτρα για την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας στην κατεύθυνση που προτείνεται από το σύνολο των υγειονομικών, το οποίο δίνει αυτή τη στιγμή τη μάχη εναντίον της πανδημίας.

Ο.Α.Ε.Δ.: Παρατείνεται η ημερομηνίας λήξης για 113.000 επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και της στήριξης του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την παράταση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για  διάστημα ίσο με τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Επίδομα 800 ευρώ: Στο aade.gr από σήμερα Δευτέρα (6/4) η αίτηση για ατομικές, ελεύθερους επαγγελματίες

Ανοίγει εντός της ημέρας άλλη μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα βρίσκεται αυτή τη φορά μέσα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, aade.gr για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις μέχρι 5 εργαζόμενους προσωπικό για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και το επίδομα των 800 ευρώ.

Κήρυξη κοινοτήτων του Δήμου Ν. Πηλίου και της κοινότητας Σκοπέλου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, κήρυξε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας:

ΕΛ.ΑΣ.: Βεβαιώθηκαν 1.224 παραβάσεις την Κυριακή (5/4) για άσκοπη μετακίνηση πολιτών - 48 στη Θεσσαλία

1.224 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια την Κυριακή 5 Απριλίου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Π.Τ. Θεσσαλίας Ο.Ε.Ε.: Προβληματισμοί και προτάσεις προς τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας και Εργασίας

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης,

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να σας συγχαρούμε και να αναγνωρίσουμε την υπεύθυνη στάση την οποία τηρείται, δεδομένων όλων των συνθηκών, στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρος ο πλανήτης.

Χαρδαλιάς: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο & Σαντορίνη λόγω κορονοϊού

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους Δημάρχους Μυκόνου και Σαντορίνης αποφασίζεται:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ