.
.

Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (28/1) από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019, για τις  γλώσσες :  Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα:

Ασφαλτοστρώνονται αγροτικές οδοί στο δήμο Φαρκαδόνας

Στην ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών στο Δήμο Φαρκαδόνας, σε μήκος πάνω από 7 χλμ. προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης για τα έργα «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δημοτικού διαμερίσματος Κεραμιδίου - Φαρκαδόνας» και «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Δημοτικού διαμερίσματος Ζάρκου», συνολικού προϋπολογισμού 991.000€.

  • Κατηγορία Τρίκαλα

Οκτώ προσλήψεις διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας

Στην πρόσληψη οκτώ εκπαιδευμένων διερμηνέων - διαμεσολαβητών σε τέσσερα Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σ.Ε.ΠΕ.Θ: Ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σχετικά με την αναξιοκρατία στην επιλογή προϊσταμένων

Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη,

Με την υπ΄αριθμ. 293/24-09-19 επιστολή μας στην οποία ουδέποτε απαντήσατε απαξιώνοντας για άλλη μία φορά τόσο τον συνάδελφό μας αλλά επιπλέον και τον σύλλογό μας που αντιπροσωπεύει το σύνολο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σας θέσαμε το εξής ερώτημα:

Ορίστηκαν τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό σε όλη τη χώρα - Το Πανεπιστημιακό Λάρισας για την 5η ΥΠΕ

Στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕ.Σ.Υ.ΠΕ.) παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης Υπουργείου Υγείας και ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ