.
.

Γ. Οικονόμου: Ποια έκτακτα μέτρα ισχύουν για Αττική και Κρήτη 27-28 Ιανουαρίου

Όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

ΥΠ.ΕΣ.: Μέσω τηλεργασίας η επαναλειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Το Υπουργείο Εσωτερικών λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες στις μετακινήσεις συνεπεία της ισχυρής χιονόπτωσης και θέτοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αποφάσισε την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του Δημόσιου τομέα που παρέμειναν σε αναστολή τις προηγούμενες ημέρες, υπό συγκεκριμένες παραμέτρους και προϋποθέσεις.

Παρατείνεται μέχρι τις 28/2 η ένταξη στη ρύθμιση των 72 δόσεων για καταβολή χρεών προς ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ

Με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνου Τσακλόγλου, παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία των ενοποιημένων ΚΑΔ, που μπορούν να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση χρεών, που προβλέπει την τμηματική καταβολή έως και 72 μηνιαίων δόσεων, τόσο για την ΑΑΔΕ όσο και για τον ΕΦΚΑ.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε φορτηγάκι έξω από τη Λάρισα 

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε σε φορτηγάκι – ψυγείο μεταφοράς κρεάτων – το οποίο βρίσκονταν περί τις 12.00 μ. της Τετάρτης στο δρόμο Λάρισας – Συκουρίου (στο ύψος της εταιρείας «Λαρισαϊκή Σαμαρά»).

  • Κατηγορία Λάρισα

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Πέμπτη (27/1) - Που θα υπάρξει τηλεκπαίδευση σύμφωνα με το Υπ. Παιδείας

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγγνώμη για αστοχίες και ανεπάρκειες

Συγγνώμη από τους πολίτες για τις αστοχίες και τις ανεπάρκειες στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο, το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ