.
.
.

Βάιος Κουκουζέλης: "Νέο πάρκο αναψυχής στην τ.κ. Μητρόπολης"

Βάιος Κουκουζέλης: "Νέο πάρκο αναψυχής στην τ.κ. Μητρόπολης"

...

Αφού το εγκαταλειμμένο πάρκο στη θέση ‘‘Αλωνάκι Μπιμπλί’’ το καταστήσαμε λειτουργικό καθαρίζοντάς το από τα βάτα και την οργιώδη βλάστηση ανεπιθύμητων φυτών, κλαδέψαμε τα δέντρα και τοποθετήσαμε καλαίσθητα παγκάκια, τώρα προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός νέου πάρκου αναψυχής.

Σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες της Τ.Κ Μητρόπολης, στη θέση ‘‘Αμπέλια’’ και συγκεκριμένα στον κόμβο προς Πορτίτσα, υπήρχε ανεκμετάλλευτη μια κοινοτική έκταση περίπου δύο (2) στρεμμάτων.

Από προχθές ο χώρος αυτός άλλαξε ριζικά.

.Ο Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Τίκας Τριαντάφυλλος και ο Προϊστάμενος πρασίνου κ. Λάντζος Κων/νος, επισκεπτόμενος την ανωτέρω έκταση ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Προέδρου της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλη Βάιου για δενδροφύτευση του σημείου. Φυτεύτηκαν διάφορες ποικιλίες δέντρων ( Λικιδάμβαρες, Φλαμουριές, Ιπποκαστανιές, Λαγκεστρέμιες, Βελανιδιές, Μελικουκίες, Κατάλπες, Ψευδομελιές κ.α) προχωρημένης ανάπτυξης και όλα άνω των τριών (3) μέτρων.

Πιστεύουμε ότι από το καλοκαίρι αφού τοποθετηθούν και παγκάκια, κτιστεί η υπάρχουσα βρύση και φραχτεί και η νότια πλευρά, ο χώρος θα είναι άμεσα λειτουργικός.

Την επόμενη μέρα έγινε δενδροφύτευση περιμετρικά του γηπέδου ποδοσφαίρου Μητρόπολης. Μια δενδροφύτευση πολύ απαραίτητη για τον συγκεκριμένο χώρο που έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια.

.Την προσπάθεια αυτή του Προέδρου αγκάλιασαν με θέρμη τόσο ο Μορφωτικός Σύλλογος όσο και κάτοικοι της Μητρόπολης που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης.

Τέλος, εκτός του Δήμου Καρδίτσας, πολύ σημαντική ήταν και η προσφορά φυτώριου, παραχωρώντας δωρεάν ένα μέρος των φυτών.

Συνεχίζουμε πάντα με τη στήριξη του Δήμου και τον εθελοντισμό των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας στον ευτρεπισμό της Μητρόπολης σε όλα τα επίπεδα για την καθημερινή βελτίωση των συνθηκών ζωής και να παραδώσουμε στις νέες γενιές τη Μητρόπολη ανάλογη της ιστορίας της.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης
Κουκουζέλης Βάιος

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ