.

Δημ. Παπακώστας: "Πρόσκληση της Ομάδας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα"

Δημ. Παπακώστας: "Πρόσκληση της Ομάδας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα"

.

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπιρτζης προχωρά με γοργούς ρυθμούς την Προγραμματική Σύμβαση για την Αναστήλωση του πέτρινου Ιστορικού γεφυριού Κορακου Συκιάς Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλιας- Πηγών Άρτας Ηπείρου.

 

Ο φίλος πατριώτης Αντώνης Κοσσυβακης, στέλεχος της Ομάδας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, μας προσκαλεί  λίαν τιμητικά στην Ειδική Εκδήλωση της 15/2/19 στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα - (Λ.Αμαλιας αρ.8- Αθήνα).

.Στο πρόσωπο μας, η Τιμή αναφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Αχελωου & Αργιθέας,στο νομό Καρδίτσας της περιφέρειας Θεσσαλίας και δείχνει την αγαστη Συνεργασία των φορέων Άρτας- Τετραφυλλιας- Ραδοβυζιου με την περιοχή Αχελωου ΑΡΓΙΘΕΑΣ Καρδίτσας.

Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η Υπουργός Πολιτισμού κ.Μυρσινη Ζορμπά & ο Ευρωβουλευτής και φίλος της Κοιλάδας Αχελωου Γ. Γραμματικάκης - Ποτάμι.

Ο ακούραστος Αντώνης Κοσσυβακης -μαζί με όλους τους Ραδοβυζινους & Αρταιους και Αργιθεατες & Θεσσαλούς, επιβεβαιώνει με την πολύχρονη δράση του ότι ακόμα και το φαινομενικά .... ανέφικτο, μπορεί να υλοποιηθεί να γίνει εφικτό εάν έχουμε πίστη, αγάπη, φιλοπατρία, σχέδιο και επιμονή!

Αξιέπαινοι και οι Πολιτικοί- Υπουργοί και Ευρωβουλευτές/ Επίτροποι που "υιοθέτησαν" το μεγάλο Πολιτιστικό έργο της Αναστήλωσης του Κορακογεφυριου,που γκρεμίστηκε τα σκοτεινά χρόνια του Ελληνικού Εμφυλίου πολέμου (28/3/1949) και  αρχίζει να ανοικοδομείται σήμερα ,μετά από 70 χρόνια,στην Ελλάδα της Συμφιλίωσης,στην Ευρώπη της Συνοχής & Αλληλεγγύης!

Η συμβολική αξία του "Μνημείου Εθνικής κ Ευρωπαϊκής Συμφιλίωσης" μέγιστη!

Ξεπερνά κάθε άλλη τεχνοοικονομικη Επένδυση.......

Η κοιλάδα Αχελώου, η Ορεινη νότια Πίνδος....στο προσκήνιο , Δυναμικά!!!

Δημήτρης Παπακώστας

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ