.
.

Παν. Ζευγαράς: "Αιδώς Αργείοι" Κύριο

Παν. Ζευγαράς: "Αιδώς Αργείοι"

.

Πριν από κάποια χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα για λόγους βιοποριστικούς αλλά και γιατί πάντα ήταν μια δουλειά που με έλκυε.

Ο προσανατολισμός μου που εν τέλει έγινε επιλογή κύριας και βασικής ενασχόλησης ήταν τα δέντρα. Σιγά- σιγά με κόπο και αγάπη γι΄αυτό που έκανα έφτασα σήμερα να έχω πάνω από 1.500 δέντρα τα οποία -πiστέψτε με-αισθάνομαι σαν παιδιά μου. Ταυτίστηκα τόσο πολύ ούτως ώστε τα συναισθήματά μου να εναρμονίσουν τον τρόπο ζωής μου.

.Όμως τα στοιχεία της φύσης σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια ή αδιαφορία των εχόντων την εξουσία -των αρμοδίων δηλαδή- να προετοιμάζουν την αντιμετώπιση με σκοπό τις όσο το δυνατόν μικρότερες συνέπειες για όλους τους επαγγελματίες κατάφεραν να επιτρέψουν τον Ιανό να επιφέρει συνέπειες τραγικές. Ήρθε όμως μία ημέρα θλιβερή για την Καρδίτσα που ονομάστηκε Ιανός η οποία σημάδεψε για πολλά χρόνια επαγγελματίας αγρότες κτηνοτρόφους. Μια τραγωδία που σημάδεψε κι εμένα.

Όταν ξεκίνησα να αγοράζω τα δεντράκια τις κερασιές, της βερικοκιές τις αγόρασα λίγες- λίγες γιατί δεν ήθελα να χρωστάω σε κανέναν και δεν χρωστάω σε κανέναν. Μου χρωστάνε όμως μία εξήγηση περιφερειάρχες πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν αντιπεριφερειάρχες. Αυτοί που είχαν θέσεις ευθύνης...αλλά ουδείς δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας την συνειδησιακή ενοχή. Ο ένας συνεχίζει να είναι περιφερειάρχης, ο δεύτερος σημερινός δήμαρχος της Καρδίτσας και ο τρίτος αντιπεριφερειάρχης. Αυτούς θεοποίησε ο κόσμος αυτούς ψήφισε για να μας προστατεύουν από το κακό.

Από την ημέρα της καταστροφής, σαν να μην έγινε τίποτα, χωρίς τσίπα φωτογραφίζονται και αυτο-ηρωποιούνται στα μέσα ενημέρωσης. Κουβέντα για τις αποζημιώσεις. Τσιμουδιά και απόσταση από τους πολίτες. Μπράβο σας! ''Σκοτώσατε" τα δέντρα μου, διαλύσατε την ηρεμία μου, εξανεμίσατε την ελπίδα μου, στερήσατε από μένα τα ονειρά μου...Κι εσείς συνεχίζετε ακόμα να πετάτε στο ροζ συννεφάκι! Καλά κάνετε. Περιμένετε προφανώς να σας κατεβάσουν στη κάλπη οι ψηφοφόροι. Αιδώς Αργείοι.

Παναγιώτης Ζευγαράς

Τελευταία τροποποίηση στις9 Ιανουαρίου 2022, 15:22
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ