.
.
.

«Σκοράρουμε στην προσφορά» λέει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο (+Βίντεο) Κύριο

«Σκοράρουμε στην προσφορά» λέει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο (+Βίντεο)

...

Αντί εισιτηρίου στον αγώνα μπάσκετ της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού Καρδίτσας και του Κρόνου Τρικάλων, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

 

Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή και αποτελεί μία προσφορά του Συλλόγου μπάσκετ της πόλης μας προς τον Δήμο Καρδίτσας και μέσω αυτού στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος κ. Αλεξάκος ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία, εξήρε τον Ολυμπιακό Καρδίτσας για την προσφορά του που έρχεται να ενισχύσει την συνεχή προσπάθεια της Δήμου να στηρίξει ευαίσθητες κοινωνικά  ομάδες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Καρδίτσας κ. Καλογριανίτης, αναφέρθηκε αρχικά στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, κυρίως στον τομέα των ακαδημιών του μπάσκετ. Τόνισε ότι στα διάφορα τμήματα αθλούνται παιδιά   από την 1η Δημοτικού μέχρι και την Γ’ Λυκείου και κορωνίδα είναι η ανδρική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών και παίκτες, κατά κύριο λόγο, από την ακαδημία του Συλλόγου.

Τώρα, συνέχισε, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας, μας δίνεται η δυνατότητα να σκοράρουμε στην προσφορά, να ενισχύσουμε την δράση του κοινωνικού παντοπωλείου και να βάλουμε ένα λιθαράκι στην αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν, διδάσκοντας στους αθλητές μας και την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Π.Κ.

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ