.

Γιώργος Σακελλαρίου: "Διαφορετικό διαχειριστικό πλαίσιο των λυμάτων του Δ. Λίμνης Πλαστήρα – Μια νέα πρόταση"

Το έργο της αποχέτευσης των ακαθάρτων λυμάτων των οικισμών λεκάνης απορροής της λίμνης Πλαστήρα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας των υδάτων της λίμνης Πλαστήρα,

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-24/11) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-24 Νοεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στα λευκά τα ορεινά του ν. Καρδίτσας - Συνεχίζεται η χιονόπτωση

Χιονόστρωση από 1200-1300 μέτρα υψόμετρο και πάνω ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 12ωρου (και πλέον) της κακοκαιρίας στην περιοχή μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net και ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενοικίαση του Δημοτικού Ξενώνα στο Νεοχώρι Λίμνης Πλαστήρα

Υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή (16/11) η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και τη μισθώτριας εταιρεία NATURA Α.Ε. που ανέλαβε την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων.

Ακυρώθηκε απόφαση του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα για συμμετοχή του Δήμου στην Π.Α.Δ.Υ.Θ.

Σε ακύρωση της αριθμ. 193/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, σχετικά με συμμετοχή του Δήμου στην Π.Α.Δ.Υ.Θ. Α.Ε. προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Διανομή οπωρολαχανικών υλοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στις 14/11/2018 ημέρα Τετάρτη, στο χώρο του Δημαρχείου στο Μορφοβούνι,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ