Κακοκαιρία "Ιανός": Αποκαταστάθηκε πρόβλημα στον περιμετρικό της Λίμνης Πλαστήρα - Φουσκωμένα όλα τα ρέματα (+Βίντεο)

Προβλήματα στην κυκλοφορία μεταξύ Καλυβίων Πεζούλας και Νεοχωρίου, δημιούργησε η συνεχιζόμενη στο νομό μας κακοκαιρία, τα οποία όμως αποκαταστάθηκαν σύντομα και χωρίς ουσιαστικά να διακοπεί ποτέ εντελώς η διέλευση των οχημάτων.

Διαχειρίσιμη η μέχρι τώρα εξέλιξη της κακοκαιρίας στο νομό Καρδίτσας (+Βίντεο)

Με ετοιμότητα και παρεμβάσεις μηχανημάτων τόσο των Δήμων όσο και της περιφέρειας στα ορεινά του νομού, για την αντιμετώπιση ορισμένων καταπτώσεων, αντιμετωπίζει την κακοκαιρία ο νομός Καρδίτσας, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου.

Συνάντηση για συνεργασία σε θέματα Αθλητισμού μεταξύ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και Α.Π.Θ.

Τον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Σεραφείμ Αλεξίου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος.

Επιστολή τέως εργαζομένων ΑΠΑΝΑ Α.Ε. για την αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Επειδή το τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες συνεχών συζητήσεων με θέμα την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα θα θέλαμε, σαν κάτοικοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα αλλά και σαν εργαζόμενοι της εταιρίας ΑΠΑΝΑ Α.Ε., η οποία εξετέλεσε το έργο της αποκομιδής του Δήμου το διάστημα 2014-2017, να βεβαιώσουμε τα παρακάτω:

Ξεκίνησαν εργασία άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Εργασία ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 άνεργοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Πρεμιέρα με μάσκες μιας χρήσεως στα σχολεία του ν. Καρδίτσας - Επεστράφησαν οι πάνινες και θα έρθουν άλλες

Μάσκες αλλά όχι πάνινες, θα διανεμηθούν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Σχολείων του νομού Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ