Με πεζοπορική εκδρομή το ξεκίνημα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Με στόχο να καταστεί η «Λίμνη Πλαστήρα ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους μέσα από εναλλακτικές δράσεις χωρίς αποκλεισμούς» ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021, στον ομώνυμο Δήμο.

Διανομή προϊόντων (20-24/9) στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από τους έξι δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας θα συμμετέχει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ένα σημαντικό Ευρωπαϊκό θεσμό για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δευτέρα (13/09): 9 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 297 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Άλλες 9 αποφάσεις δημοσίευσε το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020.

Σάββατο (11/09): 23 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 288 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Μετά από τρεις και πλέον μήνες το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών προχώρησε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου σε δημοσιεύσεις νέων αποφάσεων (23) σχετικά με έκτακτη εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (13-19 Σεπτεμβρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ