Νέες συναρπαστικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τη Λίμνη Πλαστήρα

Η Λίμνη Πλαστήρα έχει πάρει πολλά ονόματα από τους ανθρώπους που την επισκέφθηκαν. Για άλλους “Το διαμάντι των Αγράφων” για άλλους ‘’Η μικρή Ελβετία’’, όπως και να έχει η υδρόβια αυτή περιοχή με το άπειρο φυσικό κάλλος της αφήνει τον επισκέπτη με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες!

Παραιτήθηκε ο Μιχ. Τζιθριώτης, Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την παραίτησή του υπέβαλε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net στο Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνο ο έως σήμερα (15/6) Ειδικός Συνεργάτης Μιχαήλ Ν. Τζιθριώτης.

Επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Καρδίτσας στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (14-20/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (14-20 Ιουνίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Β. Τσιάκος: Πιθανότερη η αγορά οικοπέδου για το διαδημοτικό καταφύγιο - Ολοκληρώθηκε η σύσταση του Συνδέσμου Δήμων

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων επανέλαβε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του KarditsaLive.Net, για το θέμα.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Από 17 έως 25 Ιουνίου οι αιτήσεις για διακοπές στη Λίμνη Πλαστήρα

Το Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ενημερώνει τους πολίτες, ότι έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους έτους 2021».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ