Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13  Ιουλίου και ώρα 15.00 κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διαταξης.

Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη λίμνη Πλαστήρα

Ερώτηση σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος με αποδέκτη τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Μεγάλη ποσότητα βροχής τη νύχτα, μικρός (ευτυχώς) αριθμός προβλημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μεγάλη ποσότητα βροχής έπεσε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Ιουλίου στην Π.Ε. Καρδίτσας και κυρίως στους Δήμους Μουζακίου, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Καρδίτσας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Με πολύ δειλά βήματα η επιστροφή στην κανονικότητα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα

Με πολύ μικρά βήματα και σε ρυθμούς πολύ πιο χαμηλούς απ’ όσο ανέμεναν οι επαγγελματίες της περιοχής, αρχίζει να κινείται ο τουρισμός στη Λίμνη Πλαστήρα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12/7) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12 Ιουλίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στην τελική ευθεία για τρεις περιόδους λειτουργίας οι κατασκηνώσεις Νεράιδας

Σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου που διαχειρίζεται τις κατασκηνώσεις Νεράιδας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Παναγιώτη Νάνο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/7) στο δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα.

Παράταση στο Λογοτεχνικό διαγωνισμό Αντώνη Σαμαράκη - Κανονικά το συνέδριο τον Οκτώβριο στο Μορφοβούνι

Παράταση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, δόθηκε από την οργανωτική Επιτροπή, του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Αντώνης Σαμαράκης, που διοργανώνει για 5η φορά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Κάλεσμα από το "Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων", στην πορεία προς τη Νιάλα

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων καλεί τους φίλους των Αγραφιώτικων  βουνών, να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην λεηλασία της Φύσης της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ