Ανακοίνωση της εταιρίας "General Export" προς τους Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Η εταιρεία μας απ’ τον Οκτώβριο του 2017 και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών μέσω δημοσίου διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ανέλαβε το έργο της μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31/3) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (25-31 Μαρτίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα που αφαιρούσε αρμοδιότητες από την Οικονομική Επιτροπή

Στην ακύρωση της απόφασης 252/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net μετά από προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Γεώργιου Αργύρη.

Μνημείο για τον σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο θα κατασκευάσει στο Μορφοβούνι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην έγκριση της φιλοτέχνησης μνημείου προς τιμήν του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα στην τελευταία συνεδρίασή του.

Ενημέρωση από 11 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 11-02-2019 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ύστερα από σύγκληση των 11 υπογραφόντων δημοτικών συμβούλων, συζητήθηκε το θέμα των επεκτάσεων ηλεκτροφωτισμού.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24/3) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (18-24 Μαρτίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Με καλό καιρό και η Καθαρά Δευτέρα - Αλλαγή σκηνικού την Τρίτη με βροχές και χιόνια

Σύμμαχος στις εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στέκεται φέτος ο καιρός με τις συνθήκες να θυμίζουν περισσότερο τέλος Άνοιξης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ