.
.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μορφοβούνι σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές της κτηνοτροφίας

Με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για ειδικά και γενικά προβλήματα που απασχολούν την Κτηνοτροφία, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

Δίκτυο Αγράφων: "Τα «αειφόρα έργα» (και οι υποστηρικτές τους) ξεγυμνώνονται…"

Πλούσιο σε εμπειρίες από την προσπάθεια ανάσχεσης των προωθούμενων στην περιοχή μας βιομηχανικών έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΒΑΠΕ) και κυρίως των σχεδιαζόμενων αιολικών πάρκων και μικρών υδροηλεκτρικών ήταν το καλοκαίρι που πέρασε.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (16-22/9) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (16 - 22 Σεπτεμβρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 3η κατανομή (2019) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Γ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους γνωστοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου θα διανείμουν οι αστυνομικοί στα σχολεία της Θεσσαλίας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα διανεμηθούν από αστυνομικούς στους μαθητές και τους γονείς ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ