Δυναμική συγκέντρωση του Δημάρχου Δημήτρη Τσιαντή στην Καρδίτσα

Πανέτοιμος για τη μάχη των εκλογών ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 26ης Μάιου δήλωσε ενώπιον εκατοντάδων φίλων, στελεχών και ψηφοφόρων του, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και εκ νέου υποψήφιος κος Δημήτρης Τσιαντής.

Την Τρίτη 21 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρη Τσιαντή στην Καρδίτσα

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Τσιαντής, θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ και ώρα 19:00 (Απογ.) στο ξενοδοχείο Κιέριον στην Καρδίτσα.

Χρηματοδοτείται για τη δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στο διαδίκτυο ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

O Δήμος Λίμνης Πλαστήρα επιλέχτηκε ανάμεσα από 10.000 Δήμους της Ευρωπαϊκή Ένωσης που έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα WIFI4EU-CALL 2 και θα υπογράψει σύντομα το μνημόνιο συνεργασίας για τη χρηματοδότηση του έργου παροχής δωρεάν πρόσβασης των πολιτών στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω ασύρματης πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20-26/5) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20 - 26 Μαΐου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Δήλωση Δημήτρη Τσιαντή για αποπομπή αντιδημάρχου Δημ. Τσιαμαντά

Απορρίφθηκε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας η προσφυγή που άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Δημήτριος Τσιαμαντάς κατά της αριθμ. 173/2019 απόφασης του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα, με την οποία ανακλήθηκε ο ορισμός του ως Αντιδημάρχου αυτού.

Δυναμική συγκέντρωση Τσιαντή στο Βόλο

Σε ένα πολυπληθές και εκδηλωτικό ακροατήριο ετεροδημοτών μίλησε την Τετάρτη 15/5/2019 στο Βόλο, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Τσιαντής. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ξενία.

Δημήτρης Σκόνδρας: "Τα παπαγαλάκια, οι επιθυμίες και η πραγματικότητα"

Το επιτελείο και ο "ισόβιος" βρίσκονται σε πανικό. Το ράδιο αρβύλα, με αρκετά ερασιτεχνική αδεξιότητα βρίσκεται στη διαπασών χρησιμοποιώντας "φήμες-φούμαρα!"

Τελεσίγραφο για άμεση διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα από τον εργολάβο

Εξώδικο προς το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα απέστειλε η εταιρεία "General Export" γνωστοποιώντας την άμεση διακοπή των υπηρεσιών της εφόσον δεν πραγματοποιηθεί άμεσα η εξόφληση των οφειλών.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου μπήκαμε από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5), με την ανακήρυξη των συνδυασμών για τους Δήμους και τις κοινότητες από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ