"Διακήρυξη αρχών και θέσεων του Κινήματος Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα"

Με τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, παρουσία του π. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Δ.Δ. Νεοχωρίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, το Κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με επικεφαλής το Θεόδωρο Ι. Μπίτσιο, προέβη στη διακήρυξη των αρχών και των θέσεων σύμφωνα με τις οποίες θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023.

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την αποτίμηση του όγκου των ιζημάτων που έχουν συγκεντρωθεί στο βυθό της λίμνης Πλαστήρα

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την «Αποτίμηση όγκου ιζημάτων φερτών υλών και διερεύνηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κυκλώνα Ιανός στη λίμνη Πλαστήρα».

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο ν. Καρδίτσας από 26 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Σε ΦΕΚ η αναστολή 22 σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας

Τη συνεχιζόμενη δραματική μείωση του μαθητικού δυναμικού του νομού Καρδίτσας έρχεται να επισφραγίσει  η αναστολή λειτουργίας 22 σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας για το τρέχον σχολικό έτος,  η οποία και επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (21/9) με τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της σχετικής απόφασης της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Β. Ζιάκα.

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας παραμένουν για άλλους 6 μήνες οι Δήμοι Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου και Σοφάδων

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

Ιανός: 2 χρόνια μετά, η προσπάθεια επαναφοράς συνεχίζεται...

Οι 730 ημέρες που κύλησαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα "Ιανός" από το νομό μας, δεν έχουν σταθεί ικανές να σβήσουν από την μνήμη κανενός, τα όσα διαδραματίστηκαν και τις επιπτώσεις που άφησε πίσω του το ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Παράταση 25 ετών στη μίσθωση του ακινήτου στην πλαζ Λαμπερού - Στην αναμονή για την πλαζ Πεζούλας

Τη δυνατότητα στον επιχειρηματία που διαχειρίζεται επί δεκαετίες το δημοτικό ακίνητο- αναψυκτήριο στην πλαζ Λαμπερού να προχωρήσει στην υλοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής  του έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα εγκρίνοντας κατόπιν σχετικής εισήγησης της Δημοτικής Αρχής το αίτημά του για πολυετή παράταση της σύμβασης μίσθωσης.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στο ν. Καρδίτσας 19-25 Σεπτεμβρίου

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (19-25 Σεπτεμβρίου 2022) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ