Αναφορές για σύνδεση Φυλακτής - Πετρίλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Μιας μικρής έκτασης αλλά αρκετά ενημερωτική συζήτηση για τις προοπτικές σύνδεσης των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας και κατ’ επέκταση των νομών Καρδίτσας και Άρτας μέσω Φυλακτής και Πετρίλου, έγινε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του πρώτου εκ των προαναφερόμενων Δήμων.

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Ο «εμφύλιος» φρέναρε την «συμφιλίωση» και την «ομοψυχία»

Μετά από μία ώρα περίπου συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα και αφού στο τέλος συμφώνησαν ότι διαφωνούν, το θέμα που αφορούσε κατά το ένα σκέλος την κήρυξη του 2023 ως έτους τιμής και μνήμης του Ολοκαυτώματος των κοινοτήτων της Λίμνης Πλαστήρα από τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές το 1943 και κατά το δεύτερο σκέλος το χαρακτηρισμό του ως έτους Ειρήνης συμφιλίωσης και Εθνικής Ομοψυχίας, οδηγήθηκε σε αναβολή στο σύνολό του.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12/02) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12 Φεβρουαρίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Αμφισβήτηση της σημασίας βράβευσης του Υπαίθριου Μουσείου Τέχνης στο Μορφοβούνι

Σέ  αμφισβήτηση της σημασίας πρόσφατης βράβευσης του Υπαίθριου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης προχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα κ. Βασίλης Ελευθερίου.

Β. Ελευθερίου στο Δ.Σ.: «Χάθηκε» η χρονιά για παιδί στο Κρυονέρι λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Την έλλειψη  παράλληλης στήριξης στο δημοτικό σχολειό Κρυονερίου, κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα κ. Βασίλης Ελευθερίου, γεγονός που αποτέλεσε και αποτελεί τροχοπέδη για την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία του παιδιού που την είχε ανάγκη.

Θέμα παράτυπης χρήσης αυτοκινήτου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα έθεσε ο κ. Τσιαντής στο Δ.Σ.

Για κακή χρήση δημοτικού αυτοκινήτου κατηγόρησε τον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Δημήτρης Τσιαντής κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης (2/2).

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Έντονος προβληματισμός για την καθυστέρηση λειτουργίας του ξενώνα «Αγνάντι»

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέλιξη λειτουργίας του Δημοτικού ξενώνα "Αγνάντι", στο Νεοχώρι, αποτέλεσε σημείο αναφοράς και αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Με... καθυστέρηση ενός μήνα πέρασαν ισολογισμός και αποτελέσματα χρήσης 2021

Τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης του οικονομικού έτους του 2021, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα κατά την ειδική συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ