Τα αποτελέσματα στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας - Πρωτιά Ανδρουλάκη με 34,2% (ΤΕΛΙΚΟ 7/7)

Ολοκληρώθηκε μετά από 13 περίπου ώρες η εκλογική διαδικασία των φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Επτά εκλογικά κέντρα για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ στο ν. Καρδίτσας

Σε τρία εκλογικά κέντρα στην Καρδίτσα και τέσσερα ακόμα σε Σοφάδες, Παλαμά, Μουζάκι και Μορφοβούνι θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου σε τοπικό επίπεδο οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Νέα προβλήματα προκάλεσε στην περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα η τελευταία κακοκαιρία

Νέα προβλήματα που προστίθενται στις μεγάλες «πληγές» που άνοιξε στην περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και οι περισσότερες παραμένουν ακόμα «ανοικτές», πρόσθεσαν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6-12/12) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6 -12 Δεκεμβρίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Επίσκεψη του νέου διοικητή του ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα , κ. Γιώργου Ζαρχανή, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιώργος Ζαρχανής, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για τα έργα που εκτελούνται στον οικισμό "Ραφήνα" της κοινότητας Καρίτσας

Από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης στον οικισμό "Ραφήνα" της κοινότητας Καρίτσας.

Τους 2.800 έφθασαν οι δικαιούχοι, που υπέβαλαν φάκελο για αποζημίωση από τον "Ιανό"

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, η προθεσμία προσκόμισης δικαιολογητικών για αποζημιώσεις από το φαινόμενο «Ιανός», με τον αριθμό επιχειρηματιών και κατόχων γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων να φθάνει τους 2.800 συνολικά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ