Χωρητικότητα λίμνης Πλαστήρα και αρτηρία Τ.Ο.Ε.Β. τα ζητήματα για την αρδευτική περίοδο

Δύο βασικά ζητήματα, που προκλήθηκαν από τον "Ιανό", απασχολούν τους αρμόδιους φορείς του νομού Καρδίτσας ενόψει της αρδευτικής περιόδου το καλοκαίρι.

Οι 10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Μάρτιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Μάρτιο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που προηγήθηκε.

Ν. Καρδίτσας: Επιστρέφουν στις αίθουσες οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

Κανονικά στις αίθουσες θα επιστρέψουν από αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του ν. Καρδίτσας, μετά από ένα διήμερο, προληπτικής κυρίως, αναβολής των μαθημάτων, λόγω των ισχυρών σεισμικών δονήσεων στο γειτονικό νομό Λάρισας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (8-14/3) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (8-14 Μαρτίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Χωρίς τηλεκπαίδευση την Πέμπτη 4 Μαρτίου νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Οδηγία για να μην λειτουργήσουν ούτε με τηλεκπαίδευση αύριο Πέμπτη (4/3) τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, δόθηκε προς τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των σχολείων από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Εγκέλαδος ανησύχησε αλλά δεν πλήγωσε το νομό Καρδίτσας

Μία από τις εντονότερες σεισμικές δονήσεις των τελευταίων δεκαετιών, βίωσε το μεσημέρι της Τετάρτη, 3 Μαρτίου, η Θεσσαλία που σείστηκε, κυριολεκτικά, στους ρυθμούς του Εγκέλαδου και των 6 ρίχτερ.

Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου στη Βουλή σχετικά με την τουριστική αναβάθμιση των Λουτρών Σμοκόβου και της Λίμνης Πλαστήρα, στην Καρδίτσα

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Τουρισμού κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την τουριστική αναβάθμιση των Λουτρών Σμοκόβου και της Λίμνης Πλαστήρα, στην Καρδίτσα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1-7/3) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (1 - 7 Μαρτίου 2021) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ