Αποδόθηκε στους Δήμους η 4η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Δ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 1 Δεκεμβρίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Αλ. Μηλίτσης

Ορκίστηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα ο κ. Αλέκος Μηλίτσης, ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέοι Ορίζοντες», μετά την αδόκητη απώλεια του Δημήτρη Σκόνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον Κορονοϊό. 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (30/11 - 6/12) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-TEBA από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Δήμος Καρδίτσας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους-εταίρους θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ο Αλέξ. Μηλίτσης θα ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα

Ο κ. Αλέξανδρος Μηλίτσης θα ορκιστεί την προσεχή Δευτέρα 30 Νοεμβρίου νέος Δημοτικός Σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα, καταλαμβάνοντας την θέση του προσφάτως εκλιπόντος Δημ. Σκόνδρα.

Ένωση Ξενοδόχων λίμνης Πλαστήρα: Να διακοπεί η λειτουργία των ξενοδοχείων ορεινού όγκου

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 έχει πλήξει πολλές επιχειρήσεις τόσο του λιανικού εμπορίου όσο και της εστίασης, με αποτέλεσμα να ελοχεύει ο κίνδυνος αδυναμίας ανταπόκρισης των οικονομικών υποχρεώσεων τους.

Ανοιχτά… χωρίς πελάτες τα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα - Ερωτηματικό η εορταστική περίοδος

Ανοιχτά αλλά χωρίς πελάτες παραμένουν τα ξενοδοχεία στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, ενώ βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από τη πιο προσοδοφόρα περίοδο του χρόνου για την περιοχή. Μόνο που φέτος τα πράγματα πολύ δύσκολα θα θυμίσουν τα προηγούμενα χρόνια.

Ψήφισμα του Δ.Σ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τον εκλιπόντα Δημ. Σκόνδρα

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 24/11 το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα με αφορμή το θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Σκόνδρα και προχώρησε στην έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ