Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: 34 ατόμα θα εργαστούν στις κατασκηνώσεις Νεράιδας

Στην πρόσληψη 34 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, που θα στελεχώσουν τις κατασκηνώσεις Νεράιδας, κατά τις φετινές θερινές κατασκηνωτικές περιόδους, θα προχωρήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Δύο συμβάσεις για τη συντήρηση ποδηλατοδρόμων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα υπεγράφησαν την Τρίτη (30/5)

Υπεγράφησαν σήμερα, Τρίτη (30/05) στο Δημαρχείο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα δύο συμβάσεις για τη συντήρηση ποδηλατοδρόμων στις δύο δημοτικές ενότητες.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημοπρατείται η εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα Καλυβίων Πεζούλας

Στην εκμίσθωση του Ξενώνα Καλυβίων Πεζούλας με διενέργεια πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας με κριτήριο κατακύρωσης την υψηλότερη τιμή προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Προκήρυξε 9 θέσεις Υ.Ε. εργατών 4μηνης απασχόλησης για πυροπροστασία ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην πρόσληψη 9 ατόμων ειδικότητες Υ.Ε. Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για κάλυψη των αναγκών του κατά την περίοδο της πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29/5 - 4/6) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2023) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στελέχωση πολυδύναμου, αυτεπιστασία και καστανόδασος στο Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα - Οι άλλες ερωτήσεις

Σειρά θεμάτων που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ήρθαν, υπό την μορφή ερωτήσεων, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 23 Μαΐου.

Φορτηγό μεταφοράς σιδερένιων κάδων αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων παρέλαβε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Ενισχύεται ο στόλος των αυτοκινήτων του Δήμου λίμνης Πλαστήρα, με ένα ειδικό όχημα - φορτηγό μεταφοράς σιδερένιων κάδων αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων.

Επίσκεψη στη λίμνη Πλαστήρα πραγματοποίησαν φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Α.Π.Θ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη», που προσφέρεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ