Ένοπλη ληστεία με "μεγάλη μπάζα" σε τράπεζα στην Κάτω Τιθορέα Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
- Εκτύπωση
Ένοπλη ληστεία είχαμε στις 10:00’ περίπου το πρωί της Δευτέρας (11/5/26) σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα.
Ένας καλοντυμένος κύριος απείλησε με πιστόλι τους υπαλλήλους, ενώ συνεργός του, που έφερε βαρύ οπλισμό, κατέβηκε στο χώρο του χρηματοκιβωτίου.
Με ψυχραιμία και υπομονή ζήτησαν από τους υπαλλήλους να συνεργαστούν για να μην τους πειράξουν και έφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό (μπορεί και 200.000 ευρώ), μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που σήμανε συναγερμός.
Οι δυο τους, μαζί και με έναν τρίτο συνεργό τους που εκτελούσε πιθανότατα χρέη τσιλιαδόρου, κινήθηκαν πεζοί προς τα στενά απέναντι από την πλατεία, όπου τους περίμενε αυτοκίνητο το οποίο και αναζητούν οι αρχές.
Για τον εντοπισμό των δραστών έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό με δυνάμεις και από όμορους νομούς προκειμένου να αποκλειστούν έξοδοι διαφυγής, ενώ από τις Αρχές θα εξεταστεί εξονυχιστικά και το βιντεοληπτικό υλικό μέσα και έξω από τη Τράπεζα.
πηγη: lamiareport.gr












