.

Απέκλεισαν προσωρινά τον κόμβο Πλατυκάμπου οι αγρότες - Την Πέμπτη (14/2) το ραντεβού με την Κυβέρνηση Κύριο

Απέκλεισαν προσωρινά τον κόμβο Πλατυκάμπου οι αγρότες - Την Πέμπτη (14/2) το ραντεβού με την Κυβέρνηση

.

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου του Πλατυκάμπου προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι μικρομεσαίοι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας.

Οι αγρότες με τρακτέρ και αυτοκίνητα απέκλεισαν τον παλιό εθνικό δρόμο Λάρισας - Βόλου τονίζοντας ότι ο αγώνας για τα δίκαια και ζωτικής σημασίας αιτήματά τους θα συνεχιστεί.

Αυτό ήταν άλλωστε και το πνεύμα της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο μπλόκο της Νίκαιας. Οι αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται για τρίτη βδομάδα στους δρόμους του αγώνα, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν από τα αιτήματά τους, καθώς αφορούν την επιβίωσή τους.

Στο μεταξύ κλείστηκε για την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. το ραντεβού της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με αντιπροσωπεία των συναρμόδιων υπουργείων, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας, Περιβάλλοντος και Οικονομικών.

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αγρότες που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα.

Στο μεταξύ οι αγρότες της περιοχής Λαγκαδά, με ανακοίνωσή τους ζητούν τη συμπαράσταση όλων στα δίκαια αιτήματά τους.

Μέχρι τώρα έχουν στηθεί 23 μπλόκα, με πολλές εκατοντάδες τρακτέρ σε βασικούς οδικούς κόμβους απ' άκρη σ' άκρη της χώρας. Συγκεκριμένα, έχουν στηθεί τα εξής μπλόκα:

Κόμβος Νίκαιας, Εθνική Οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης (Λάρισα). Κόμβος Αερινού, ΕΟ Αθήνας - Θεσσαλονίκης (Μαγνησία). Κόμβος «Ελιάς» Κατερίνης(Πιερία). Κόμβος Μαλγάρων, ΕΟ Αθήνας - Θεσσαλονίκης, και κόμβος Δερβενίου, ΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Θεσσαλονίκη). Κόμβος Κουλούρας, ΕΟ Θεσσαλονίκης - Βέροιας, και διασταύρωση Νάουσας, ΕΟ Βέροιας - Σκύδρας (Ημαθία). Κόμβος Γυψοχωρίου (Πέλλα). Διασταύρωση Σιδηροκάστρου(Σέρρες). Κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου (Φλώρινα). Κόμβος Πελασγίας, ΕΟ Αθήνας - Θεσσαλονίκης (Φθιώτιδα). Κόμβος Χαλικίου, Ιόνια Οδός (Αιτωλοακαρνανία). Κόμβος Λούρου, ΕΟ Πρέβεζας - Ιωαννίνων (Πρέβεζα). «Βενζινάδικα» Αιγίου, Σταυροδρόμι και Δαφνούλα Ερυμάνθου (Αχαΐα). Διασταύρωση Ανυφί και Πλατανίτη (Αργολίδα). Κόμβος Μεγαλόπολης (Αρκαδία). Κόμβος Αγίου Γεωργίου (Ηλεία). Κόμβος Μεσσήνης, ΕΟ Καλαμάτας - Αθήνας, και Χανδρινού Πυλίας (Μεσσηνία). Μεγάλα Χωράφια, ΕΟ Χανίων - Ηρακλείου (Χανιά). Κόμβος Πραιτωρίων, νότιος οδικός άξονας Κρήτης (Ηράκλειο).

πηγή: 902.gr

.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ