.

Βουλευτικές εκλογές - Καρδίτσα

Δώρα Θωμοπούλου: "Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το δημογραφικό ζήτημα στην εποχή των αρνητικών ισοζυγίων"

Κάθε κράτος στηρίζει την ευημερία του αλλά και την ίδια του την ύπαρξη στο πληθυσμιακό του μέγεθος.

Νίκος Κουκόσιας: "Γιατί τώρα Κίνημα Αλλαγής;"

Έχοντας πλέον δει και ζήσει σχεδόν όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής στην χώρα μας (Αριστερά, Κέντρο, Δεξιά) όλοι μπορούμε να κρίνουμε τις πολιτικές των κομμάτων με γνώμονα τι υποσχέθηκαν και τι υλοποίησαν από το πρόγραμμά τους. Αλλά και με γνώμονα το έργο που τελικά επιτέλεσαν για την κοινωνία και την χώρα.

Υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας η Σοφία Τόλια μετά από συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υποψήφια Βουλευτής στο νομό Καρδίτσας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές και με τη ....βούλα από σήμερα η Σοφία Τόλια μετά από κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στέφανος Ντράχας: "Ανυπαρξία αγροτικής πολιτικής και έλλειψη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης"

Σε επίκαιρη ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής για τα αγροτικά θέματα η κ.Βράντζα Παναγιώτα (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Καρδίτσας) απάντησε πως το πρόβλημα ξεκίνησε την δεκαετία του 80 που το ΠΑΣΟΚ μοίρασε πολλά χρήματα στον αγροτικό τομέα και έφτασε τους αγρότες να "δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα" και το εθνικό "αγροτικό" ποτό να είναι το παλαιωμένο ουίσκι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά!

Δώρα Θωμοπούλου: "Ο νέος ανασχηματισμός μια κεντροαριστερά φενάκη"

Ο νέος ανασχηματισμός  της κυβέρνησης αποτελεί  μια ύστατη προσπάθεια δημιουργίας κεντροαριστερής  κυβέρνησης, μια φενάκη, ένα  κεντροαριστερό προσωπείο  που κρύβει την βαθειά συντηρητική σκέψη του κυρίου Τσίπρα.

Δώρα Θωμοπούλου: "Μια χαμένη ευκαιρία για τoν πρωτογενή τομέα"

Η οικονομική κρίση στην χώρα επαναδιατύπωσε την ιεράρχηση των παραγωγικών τομέων στην οικονομία. Ο πρωτογενής τομέας κρίθηκε ως ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την ανόρθωση της Ελληνικής Εθνικής Οικονομίας. Δυστυχώς όμως η ευκαιρία χάθηκε.

Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας με το "Κίνημα Αλλαγής" Νίκου Κουκόσια

Ο Κουκόσιας Νικόλαος του Αθανασίου και της Γιαννούλας γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 26 Σεπτεμβρίου 1969 και κατάγεται από το Λουτρό Καρδίτσας.

Δήλωση υπ. Βουλευτή ν. Καρδίτσας Νίκου Κουκόσια για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσω έμπρακτα την διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που σήμερα ζω με την οικογένειά μου.

Η Δώρα Θωμοπούλου για την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής

Αγαπητές/Αγαπητοί Φίλες/Φίλοι

Με την παρούσα δημόσια επιστολή μου επιθυμώ να ενημερώσω τις/ τους πολίτες του Νομού μας για την συμμετοχή μου στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές ως υποψήφια βουλευτής του Νομού Καρδίτσας αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ