.
.
.

Υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας η Σοφία Τόλια μετά από συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας η Σοφία Τόλια μετά από συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

...

Υποψήφια Βουλευτής στο νομό Καρδίτσας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές και με τη ....βούλα από σήμερα η Σοφία Τόλια μετά από κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά το ενημερωτικό σημείωμα:

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική Περιφέρεια Καρδίτσας θα είναι, στις προσεχείς εθνικές εκλογές, η δικηγόρος Σοφία Τόλια, όπως αποφάσισε ο Πρόεδρος του Κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από συνάντηση που είχε νωρίτερα μαζί της.

Η κ. Τόλια έχει υπηρετήσει για χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού εκλέγεται συνεχώς από το 2003 έως σήμερα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας, έχοντας μάλιστα διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Ταυτόχρονα, διαθέτει πλούσια κομματική δράση, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος.

Η ίδα σε σύντομη δήλωση στο λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

"Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να με χρίσει υποψήφια βουλευτή Καρδίτσας! Η ευθύνη είναι μεγάλη κ η θέλησή μου ακόμη μεγαλύτερη!!! Στον όμορφο αυτό αγώνα με πυξίδα την αλήθεια, σας κοιτώ κατάματα, σας εμπιστεύομαι και σας ζητώ να είστε δίπλα μου για τη μεγάλη ΝΙΚΗ!!!"

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις8 Απριλίου 2019, 19:25
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ