.
.
.

Επίσκεψη της «Αργιθεάτικης Συμμαχίας» στην Τ.Κ. Αργυρίου Κύριο

Επίσκεψη της «Αργιθεάτικης Συμμαχίας» στην Τ.Κ. Αργυρίου

...

Την τοπική Κοινότητα Αργυρίου επισκέφτηκε την 9η Μαρτίου 2019 κλιμάκιο της Αργιθεάτικης Συμμαχίας με τον  επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης και υποψήφιο δήμαρχο Αργιθέας   Γιώργο Χασιώτη.

Μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ενότητας Αχελώου,  Μπαμπάτσικο Ιωάννη και Σακελλάρη Γεώργιο, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος με  κατοίκους της κοινότητας, μεταξύ των οποίων οι πρώην αιρετοί Λ. Παναγιώτου και Β. Μπλάνης.

Ο κ. Χασιώτης, αφού άκουσε τα αιτήματα, τους προβληματισμούς αλλά και το αίσθημα εγκατάλειψης που διακατέχει τους κατοίκους του Αργυρίου, τόσο ο ίδιος, όσο και η Αργιθεάτικη Συμμαχία συνολικά δεσμεύτηκαν και δεσμεύονται  δημόσια για τα ακόλουθα:

  1. Την διεκδίκηση του ανταποδοτικού τέλους 5% από το υδροηλεκτρικό Αργυρίου, όπως ακριβώς προέβλεπε η αρχική σύμβαση.
  2. Την απόδοση από τον Δήμο στην Τοπική Κοινότητα και τους κατοίκους του προβλεπόμενου ποσού, χωρίς καθυστερήσεις, υστεροβουλίες και περιττές διατυπώσεις.
  3. Την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών για την προβλεπόμενη μείωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος των κατοίκων.
  4. Tην ολοκλήρωση της υπογειοποίησης του δικτύου ύδρευσης.
  5. Την επαναλειτουργία του Κ.Ε.Π., είτε με μόνιμο είτε με συμβασιούχο υπάλληλο.
  6. Την απρόσκοπτη μετακίνηση του ανταποκριτή του ΟΓΑ στα 4 χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αχελώου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.
  7. Την απευθείας συνεργασία του δημάρχου τόσο με τον πρόεδρο της κοινότητας όσο και με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από το Αργύρι της Αργιθεάτικης Συμμαχίας είτε αυτός εκλεγεί είτε όχι.
  8. Τις συχνές παραστάσεις σε Περιφέρεια, βουλευτές, υπουργεία για άρση των καθυστερήσεων (μελέτες –ολοκλήρωση φακέλου, κ.τ.λ) ώστε να ξεκινήσει σύντομα η κατασκευή του οδικού άξονα Αργύρι –Γέφυρα Καταφυλλίου.

Δελτίο Τύπου Αργιθεάτικης Συμμαχίας

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ